Solskinnsdag

Kan starte med de bloggene jeg har plukket ut (Jeg vil lese din blogg). Skulle egentlig plukke ut en, men fant to. En av de har jeg lest litt fra før. Det er ei jente som står for sitt, og står opp for de tingene som hun mener er rett. Dilter ikke etter alle andre, men viser hvor stolt hun er av seg selv. Det synes jeg er kjempe flott, og flere burde kunne gjøre. Bloggen hennes finner dere HER! 
Den andre jeg fant er ei jente som virket bare positiv. Jeg ble rett og slett glad av å lese bloggen hennes. Barnehage, kanin og bilder. Alt mulig, ble liksom så positivt vinklet. Elsker sånne som ikke bare kommer med det negative. Bloggen hennes finner dere HER!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Solen skinner som bare det, og jeg har det virkelig godt om dagen. Energien er på plass, og vi koser oss så godt i lag. Jobbet store deler av dagen i går, men likevel rakk jeg masse før jeg dro. I dag har jeg fri. Har fått ryddet og vasket litt, og ellers vært masse ute. Bikkjene synes det er veldig varmt, så de ligger stort sett bare i skyggen. Kan ikke gå noe tur enda for å si det sånn. Har fått badet og fønet alle sammen da. Det tar jo litt tid med fire bikkjer, men nå er alle kjempe fine. Vi skal på hundretrening i kveld, og så skal jeg prøve å få pakket litt til vi reiser til Sarpsborg til helgen. Gleder meg masse!


4 på rad fra skogturen i gårØnsker alle en fortsatt fin onsdag!

2 kommentarer

Marianne

03.05.2017 kl.21:39

Håper du har hatt en kjempefin dag <3

Fine bilder:) Det er så deilig med sol og varmt vær!

Jeanett Ranvik

04.05.2017 kl.08:57

Marianne: Er utrolig deilig med så fint vær om dagen. Gir så mye mer energi for min del, hehe :D


Design av Idajohanneb

Jeanett Ranvik

Hei! Jeg er ei jente på 21 år. Blogger om min hverdag og det som skjer rundt meg. Bildene mine tas med Canon EOS 600d og iPhone 7.

  • Instagram: Jeanettranvik ♥ ♥

  • Kontakt: jeanettranvik@hotmail.com


  • hits