Utstilling

Fredagen gikk utrolig fort. Startet dagen tidlig med å fore bikkjer, og etter det var det å rydde og vaske hele huset. Og pakke selvfølgelig. Jeg må alltid vaske hele huset før jeg drar noe sted, fordi jeg vet hvor sliten jeg er når jeg kommer hjem, så da er det alltid godt å komme hjem til rent hus. Fikk hengt opp alt av klær osv også, så var kjempe deilig. Pakket to fulle biler. Dro fredagen, men reiste jo rundt 14.00, så tiden gikk utrolig fort. Skulle levere gutta hos mamma og pappa, og handle litt og sånt. Tiden flyr altså. Kom oss frem til slutt, og det var kjempe deilig!

Lørdag var det utrolig varmt. Jeg er helt rød, hahah. Smurte meg masse, men tydeligvis ikke nok. Gikk i shorts hele dagen, var en skikkelig sommerdag! Alle bikkjene fra våres område gjorde det drit bra. Fikk kjempe gode resultater, og alt var perfekt egentlig!

Idag var det stikk motsatt. Regnet kjempe masse og var veldig kaldt. Men men. Bikkjene var klare de, men noe slitne selvfølgelig. Var litt uheldig med dommer på noen av bikkjene, men ellers greit. Var mange som reagerte på denne, så var ikke bare oss. Men det er ikke noe å få gjort noe med dessverre. Vi får prøve å gjøre det enda bedre neste gang. Men gode resultater, det fikk vi! 


 

Alt i alt, en veldig fin helg. Har kost oss masse. Grilla, trent hund og vært i godt selskap. Finnes ikke bedre enn det altså! Veldig glad og takknemlig for at jeg fikk fri denne helgenen! 


 

kommentarerDesign av Idajohanneb

Jeanett Ranvik

Hei! Jeg er ei jente på 21 år. Blogger om min hverdag og det som skjer rundt meg. Bildene mine tas med Canon EOS 600d og iPhone 7.

  • Instagram: Jeanettranvik ♥ ♥

  • Kontakt: jeanettranvik@hotmail.com


  • hits