17. Mai

Alle vet jo hvilken dag det er i dag, men det er ikke alle som gjør den samme feiringen. I år er første gang hvor jeg ikke har feiret den "ordentlig", altså vanlig med tog osv.. I år tok jeg og samboer er beslutning om at vi ville være med bikkjene, og heller ta denne dagen som en ekstra fridag. Så vi har trent mange timer i dag, med både lydighet og spor, sammen med en hel haug av andre folk. Og så dro vi på middag hos min mamma og pappa, og broren min selvfølgelig, og bestemor og bestefar kom på besøk også. Spiste masse god mat, og altfor mye kake. En utrolig fin dag! 


 

Vil også beklage for utrolig dårlig blogging den siste uken. Ble brått en pause fra min side, men med god grunn. Har hatt så utrolig mye å gjøre, hentet bikkjer hjem, trening her og der, nattåpent og annen jobb osv... Og da har bloggen blitt nedprioritert. Men skal prøve å komme meg tilbake til gode rutiner nå! 

kommentarerDesign av Idajohanneb

Jeanett Ranvik

Hei! Jeg er ei jente på 21 år. Blogger om min hverdag og det som skjer rundt meg. Bildene mine tas med Canon EOS 600d og iPhone 7.

  • Instagram: Jeanettranvik ♥ ♥

  • Kontakt: jeanettranvik@hotmail.com


  • hits