Hælja

Som dere kanskje har lest, jobbet jeg i går. Men det var en utrolig fin dag likevel. Dro ganske tidlig til mamma og pappa, så rakk frokosten der borte og litt lek med alle bikkjene. Det er ganske full fart når 8 bikkjer samles altså. Det er kjempe moro, og de koser seg gløgg i hjel. Når jeg hentet de etter jobb var det 3 stk som sov ganske godt i bilen. Eldste jenta var jo på utstilling, så hun møtte vi hjemme til en ny periode med full fart. Men de slokna fort til kvelden likevel, da vi sto opp tidlig og hadde jo gjort ganske mye. Det passet meg og samboer fint, sånn at vi også kunne legge oss, haha! 


Går jo ikke an å samle alle på et bilde, hahah. Men de koste seg masse! 

I dag startet vi dagen med varme baguetter og serie. Og deretter ble alle bikkjene kastet ut i hagen, og jeg fant frem bøtta og moppen. Har vasket alt i fra topp til tå. Vasket dyner, trekk, alle sengene til bikkjene, tepper osv osv.. Vasket border, hyller, stoler, gulver og alt. Kattedoer er tømt, vasket og fylt på ny sand. Tatt klesvasker. Brettet og ryddet bort tørt. Oppvaskmaskinen er kjørt 2 ganger i dag. Blitt en god del søppel. Pant. Gud vet hva, hahha. Har gjort veldig mye i dag med andre ord! 


 

Svigermor kom også på besøk i dag, sammen med sin egen hund. Så vi har også vært på langtur med alle bikkjene. 5 stk glade hunder som bare løper og løper - det er herlig det. Mammahjertet smelter! Men nå er tiden kommet hvor jeg er så sliten, og sier meg fornøyd med dagens innsats, og tar kvelden foran tv. Bikkjene har sovnet, så da kan jeg legge meg godt til rette! God kveld!

kommentarerDesign av Idajohanneb

Jeanett Ranvik

Hei! Jeg er ei jente på 21 år. Blogger om min hverdag og det som skjer rundt meg. Bildene mine tas med Canon EOS 600d og iPhone 7.

  • Instagram: Jeanettranvik ♥ ♥

  • Kontakt: jeanettranvik@hotmail.com


  • hits