Livet er OK

Dette har vært en nydelig dag. Solen har skint, samtidig som det har vært noe overskyet, men det har passet veldig bra. Vi har gjort så utrolig mye. Spiste den deilige frokosten, klipt gresset, vasket og ryddet inne av det vanlige husarbeidet, rengjort akvariet osv... Og så ble det så varmt, at vi bestemte oss for å bade. Bikkjene koste seg gløgg i hjel. Jeg badet ikke, men samboer kastet seg uti sammen med de firbeinte. Da vi kom hjem badet jeg alle sammen, sånn at vi er klare til utstilling i helgen. Bikkjene var døde etter dette, så da tok vi alle en liten time out. Jeg fikk sett gjennom bildene fra forrige utstilling, og sortert litt sånn at det er masse plass til de som blir tatt nå til helgen! 


Litt ivrig på ball, at vi sklir rett ut med beina, hahhaha!

Og nå har jeg og samboer akkurat kommet hjem fra 45 minutter løping i skogen. Var kjempe hardt å komme i gang igjen, men samtidig utrolig deilig. Veldig glad for å ha en kjæreste som pusher meg selv om jeg absolutt ikke har noe lyst. Bare jeg kommer i gang igjen er det jo så deilig. Problemet mitt er at jeg er flink en stund, og så tar jeg en pause, og desto tyngre er det å starte på nytt igjen senere. At jeg aldri lærer, eller kanskje jeg har lært nå? 

Dette har som sagt vært en utrolig fin dag, men har fortsatt litt som står igjen på planen. Må pakke alt som skal med i helgen, og det er ikke bare bare. Og ellers skal jeg bare komme meg i dusjen, og så fikse neglene mine før paradise hotel. Livet er ganske ok nå altså! 

2 kommentarer

Victoria Larsen

25.05.2017 kl.19:10

Hørtes veldig koselig ut! Så herlige bilder :D

Jeanett Ranvik

25.05.2017 kl.20:15

Victoria Larsen: Tusen takk :D


Design av Idajohanneb

Jeanett Ranvik

Hei! Jeg er ei jente på 21 år. Blogger om min hverdag og det som skjer rundt meg. Bildene mine tas med Canon EOS 600d og iPhone 7.

  • Instagram: Jeanettranvik ♥ ♥

  • Kontakt: jeanettranvik@hotmail.com


  • hits