Home

Nå har jeg fått samlet meg litt igjen her hjemme, og kjenner på hele kroppen at den er død. Fredagen var så fin. Leverte små gutta i god tid før vi skulle på jobb, så vi rakk jo både bading og tur. Var kjempe koselig! 


 

Etter jobb kom samboer for å hente meg, og så kjørte vi til utstillingsplassen. Der møtte vi resten av folket, og satt oppe frem til rundt 01. Da sa vi natta, haha. Litt slitne etter jobb osv.. Og skulle opp tidlig dagen etter for show time. Våknet opp lørdags morgen til den varmen. Tuller ikke altså, det var skikkelig hete, og det har jeg bevis for. Er blitt litt brent for å si det sånn. Ikke mye rødt, men bare jeg klør litt et sted nå så svir det lenge etterpå, huff. Så smører inn aloevera for harde livet. Det var en knall fin dag, med godt selskap og gode resultater. Bikkjene hadde kjølematter, vifter og masse vann hele tiden, og hadde de mye ute i skyggen sammen med oss. Vi fikk spilt litt fotball på kveldstid også, og jah, vi gjør så mye og føler energien kommer så utrolig fort - frem til jeg kommer hjem, haha. Da kjenner jeg hvor sliten jeg er! 
 

I dag har det også vært kjempe godt humør, og veldig flotte resultater. Men dessverre mye vind og overskyet i forhold. Var liksom ikke kaldt, men ikke varmt heller. Kom noen regndråper også, men de gikk heldigvis like fort som de kom. Når utstillingen var ferdig, måtte vi pakke sakene og så si hade til alle sammen. Deretter måtte vi kjøre til mamma og pappa, for å hente gutta våres igjen. Og jeg måtte bytte bil med pappa, haha, gir opp. Men men, vi får nå se hvordan dette blir. Vi kom oss hjem i alle fall, fikk lagd middag til oss og bikkjer, og nå er det serie på tv og tyggebein på alle dogsa. Kjenner på meg at det blir tidlig kvelden, hahah! 

Men alt i alt har dette vært en super fin helg, og er veldig klar for neste helg. Håper det blir like bra, om ikke bedre. Håper alle sammen har hatt en strålende helg! 

kommentarerDesign av Idajohanneb

Jeanett Ranvik

Hei! Jeg er ei jente på 21 år. Blogger om min hverdag og det som skjer rundt meg. Bildene mine tas med Canon EOS 600d og iPhone 7.

  • Instagram: Jeanettranvik ♥ ♥

  • Kontakt: jeanettranvik@hotmail.com


  • hits