Vått

Denne dagen har gått veldig fort, og kjenner jeg er veldig klar for sengen selv om jeg ikke føler at klokka er mer enn 20. Hjernen henger ikke helt med lenger når det er så lyst om kveldene, men samtidig er det utrolig deilig!

Vi har som skrevet tidligere, kjørt flyttelass for svigermor i dag. Det har vært veldig tungt og veldig slitsomt, spesielt pga alt regnet. Men masse bæring ut og inn, stable alt fra topp til bunn, UTEN at regnet skulle ta over. Ikke bare bare for å si det sånn. Skulle egentlig ha hundetrening i dag også, men den ble avlyst pga store mengder, så da fikk vi reise hjem istedenfor. Da sprakk himmelen opp også, så det passet veldig fint for å gå tur med bikkjene. De var jo med mens vi flyttet fordi vi skulle ha trening, men da ble det heller en tur der og en tur når vi kom hjem. Det funker det også, hihi!
 

Da vi kom hjem etter tur fikk vi lagd oss noe middag, og så har vi sett litt på serie mens bikkjene har fått hvert sitt tyggebein. Har tatt en lang og varm dusj nå, og venter bare på at samboer skal komme hjem fra en liten joggetur, før vi skal se etter en ny serie/film før vi kan legge oss. Rimelige døde alle man nå! 

Håper alle har hatt en fin onsdag! 

kommentarerDesign av Idajohanneb

Jeanett Ranvik

Hei! Jeg er ei jente på 21 år. Blogger om min hverdag og det som skjer rundt meg. Bildene mine tas med Canon EOS 600d og iPhone 7.

  • Instagram: Jeanettranvik ♥ ♥

  • Kontakt: jeanettranvik@hotmail.com


  • hits