Sunday

Det har vært en veldig fin helg for min del, selv om det har regnet en god del. Dessverre får jeg ikke gjort noe med det, men samtidig er det godt å få litt fuktighet i lufta. Det har vært mye jobb, men også mye tid til bikkjene. Dagen i dag har vært ganske så fin. Ingen jobb, og bare tid til det jeg har lyst til, hahah, eller nesten da. Startet dagen med å vaske. Hele huset var ferdig vasket til klokken var 11.00, og da vekte jeg samboer så vi kunne reise til Sverige. Fryseren måtte fylles opp også tok vi frokost ute. Var kjempe koselig, bortsett fra at bilen min døde igjen. Hentet den hjem igjen lørdag kveld, og må levere den i morgen før jobb igjen.. Bilen kødder med noe som er litt usikkert, men får håpe de klarer å fikse det snart. Har ikke råd til mer bilproblemer nå, haha!  Samboer må ha nye sommerdekk i tillegg, så jeg har tatt på meg ekstra vakter nå fremover, og håper det strekker til. Krysser alt jeg har for å være i første pulje når det kommer til skattepenger også, DA hadde jeg blitt glad! 

Da vi kom hjem satte vi inn alt av matvarer, og så gikk vi rett ut på tur. Gikk over 1,5 time i skogen. Bikkjene løp løse og vi gikk en kjempe lang runde. Både oppover og nedover de bratte bakkene, men det var så deilig. Da vi kom inn igjen var alle så slitne, at det ble en time out på sofaen. Deretter ble det pølser til middag. Orket ikke mye for å si det sånn, etter at vi spiste ute. Men det har vært utrolig koselig, og har ikke tenkt til å gjøre noe mer nå før vi skal legge oss! Håper alle har hatt en fin helg, og fortsatt god kveld!

kommentarerDesign av Idajohanneb

Jeanett Ranvik

Hei! Jeg er ei jente på 21 år. Blogger om min hverdag og det som skjer rundt meg. Bildene mine tas med Canon EOS 600d og iPhone 7.

  • Instagram: Jeanettranvik ♥ ♥

  • Kontakt: jeanettranvik@hotmail.com


  • hits