Sånn alt i alt

God morgen! Bikkjene har fått mat og er klare for en liten hvil igjen, mens jeg nyter et glass med yoghurt. Var i Sverige på søndag, og fant kartonger med yoghurt, spesielt da banan og blåbær, elsk! Og de kostet jo ingenting, så det er farlig for min del, haha neida, godt for magen det! 

I går gikk tiden altfor fort. Jeg startet med å dra over alle gulver på nytt igjen, etter som vi klarte å kjøre noen økter med bikkjene på jordet. Der var det ikke helt tørt, og dro med seg masse inn. Men men, livet med firbeinte er nå sånn. Jeg fikk ryddet og vasket en god del, og så kom svigermor på besøk. Vi gikk spor med alle 5 bikkjene, og det gikk kjempe bra! Vi dro deretter til mamma en lite tur. Måtte bytte bil igjen, og så spiste vi frokost sammen. Etterfulgt av jobb ble dagen lang for både meg og Biola. Hun ble med for litt sosialisering, men det var så klamt ute at jeg hadde kjempe vondt i hode. Så var det sol, og så hølja det ned. Og hvem hadde glemt jakka si? Jo det var meg. Men utenom det, var det en veldig fin dag alt i alt!  I dag ringte vekkeklokka 04.30. Da skulle samboer stå opp for å dra på jobb. De største bikkjene våknet selvfølgelig, så de fikk han pent sette i hundegården så jeg kunne sove litt lenger, haha. Sto opp igjen litt over 08, men det var deilig det! Har fått jobbet litt på morgenen, og skal nå henge opp en klesvask før jeg må i dusjen. Og så er det jobb igjen. Blir mye av det fremover, da vi forbereder til byfest, så gjelder å holde humøret oppe! 

Ønsker alle en fin dag!

kommentarerDesign av Idajohanneb

Jeanett Ranvik

Hei! Jeg er ei jente på 21 år. Blogger om min hverdag og det som skjer rundt meg. Bildene mine tas med Canon EOS 600d og iPhone 7.

  • Instagram: Jeanettranvik ♥ ♥

  • Kontakt: jeanettranvik@hotmail.com


  • hits