Endringer, igjen

Det går litt tregt denne morgenen. Var ikke hjemme før 00.45 i går/dag, og ble sittende oppe med samboer en god stund før jeg sovna. Sto ikke opp før 09 faktisk. Eller først ringte alarmen til samboer 04.30, og da våkner jo jeg litt også. Fikk litt å drikke, før jeg sovna igjen. Neste alarm ringte 08.30, og da lå jeg bare og dro meg. Var veldig godt etter en veldig hektisk gårsdag. Var så utrolig mye å gjøre, bestillinger, vareleveringer, bytte om torg, planlegge kampanjer, kunder, osv.. Så det gikk virkelig i ett! Spist frokost ved nitiden, og middag fikk jeg ved halv elleve, bare 30 minutter før vi stengte. Så det sier vel litt, hahaha! 

Jobber samme tidene i dag, fra 15-23. Har enda mye å gjøre, så klokka går nok fort. Veldig trøtt når jeg skal kjøre hjemover, men sånn er det! Ellers har det blitt noen endringer. Treningshelgen til samboer ble avlyst pga for lite folk. Jeg og flere andre jobbet, og noen skulle i konfirmasjon, og ja, da ble det så få dessverre. Så da blir han hjemme, og vi skal passe svigermor sin hund. Så det blir veldig koselig at jeg også kan være litt med henne, hihi. Pappa kommer utover hit på lørdagen, og da skal han og samboer legge terrassen. Det er spådd pent vær, så det blir bra. Og da får pappa litt hjelp også! 

Planen i dag er å slite ut bikkjene litt, og så slappe av mest mulig før jeg skal reise igjen. Arielle, hunden til svigermor, kommer etterpå i dag. Så det blir virkelig liv i heimen, og det blir moro! 

Ønsker alle sammen en fin helg! 

2 kommentarer

Victoria Larsen

16.06.2017 kl.11:29

Jeg ønsker deg en flott helg :-)

Jeanett Ranvik

17.06.2017 kl.23:06

Victoria Larsen: Lige så <3


Design av Idajohanneb

Jeanett Ranvik

Hei! Jeg er ei jente på 21 år. Blogger om min hverdag og det som skjer rundt meg. Bildene mine tas med Canon EOS 600d og iPhone 7.

  • Instagram: Jeanettranvik ♥ ♥

  • Kontakt: jeanettranvik@hotmail.com


  • hits