Kveldskos

Nå kjenner jeg at det er utrolig godt å sitte ute på terrassen, etter en lang uke. Det har vært veldig slitsomt, men det har gått veldig bra. Samboer har reist allerede for fotballkamp og jobb. Han skal nå jobbe natt i mange uker fremover, så vi kommer vel kanskje til å se hverandre i helgene tenker jeg. Litt i alle fall, hahaha! Men sånn er det! 

Bare vi får byttet dør nå, så begynner det å bli bra ute. Skal bytte noen vinduer også, men det får komme siden. Mangler rekkverk på terrassen også, men det får ta den tid det tar. Rekker ikke alt på en gang, men har mange planer, hihi! 

Nå skal vi kose oss videre ute. Har tent et sånt mygglys, og så skal jeg snart få tatt inn klesvaska vår. Bikkjene skal få maten servert ute når det er så deilig. Kanskje jeg skal få tatt noen bilder også? Vi får se! Men skal virkelig prøve å bli bedre på å bruke speilrefleksen. Det blir så mye finere bilder, men det er latskapen som tar over dessverre! 

Ønsker alle sammen en fin kveld! 

kommentarerDesign av Idajohanneb

Jeanett Ranvik

Hei! Jeg er ei jente på 21 år. Blogger om min hverdag og det som skjer rundt meg. Bildene mine tas med Canon EOS 600d og iPhone 7.

  • Instagram: Jeanettranvik ♥ ♥

  • Kontakt: jeanettranvik@hotmail.com


  • hits