Summer

Hei og hopp! Det er en utrolig god dag for min del. Hadde planlagt et kveldsinnlegg i går, men samboer overrasket meg etter jobb. Han kom med både bikkjer, og en invitasjon ut, hihi. Så vi gikk litt med bikkjene, før vi bestilte noe mat. Var kjempe koselig. Er ikke så mye tid vi har nå når jeg jobber dag og han natt, så setter veldig pris på den lille tiden vi gjør noe sammen! 

Nå sover han, men jeg og bikkjene har kost oss masse til nå. Kanskje litt for mye i og med at alle ligger nå rett ut, haha. Neida, men vi startet dagen med frokost, selvfølgelig. Jeg tar bilde nå i pannen, fordi jeg aldri klarer å få det fint over på en tallerken. Men men, smakte utrolig godt, og bikkjene var fornøyde med sine knotter. Vi har spist is, eller de da. Er sånn hundeis, så de er fornøyde. I tillegg, så kjøpte jeg et barnebasseng i går. Vi fylte det opp med vann i dag, og de flyr ut og inn med lekene sine. Skikkelig koselig, og morsomt å se på! 
 

Pia (største schæfer) og Bonzo (svarte chihuahua mix) er de som synes det er mest morsomt. Så har spylt masse med hageslangen så de har jagd, løpt under osv.. Er jo så moro. Dere ser jo på bildene hvem som er våte, hehe! Biola (lille schæfer) synes det er veldig moro med vann, men har ikke skjønt bassenget enda. Men det tar nok ikke lang tid, hihi! Theo (chihuahua) er ikke så glad i å bade, men er med på løpingen utenfor! 

Nå skal jeg ordne meg til jobb, og så håper jeg finværet holder seg så bikkjene kan være ute i hele dag. Har hørt noen rykter om at det skal brake skikkelig løst i kveld, så krysser alt jeg har for at det ikke skjer! 

Uansett, ønsker alle sammen en super tirsdag! 

kommentarerDesign av Idajohanneb

Jeanett Ranvik

Hei! Jeg er ei jente på 21 år. Blogger om min hverdag og det som skjer rundt meg. Bildene mine tas med Canon EOS 600d og iPhone 7.

  • Instagram: Jeanettranvik ♥ ♥

  • Kontakt: jeanettranvik@hotmail.com


  • hits