Hælja mi!

Travelt, men utrolig moro - Det kan beskrive denne helgen i alle fall. Jobb hele lørdag, og da kom alle fire bikkjene våres til meg rundt 15. Så de var hos meg til vi stengte butikken klokken 18. De fikk hilst på både store og små, både mennesker og andre hunder. Så dro vi alle sammen hjem til mamma og pappa. Min samboer skulle på fotballkamp, og derfor gadd ikke jeg å sitte hjemme alene en lørdags kveld, hihi. Vi gikk lang tur med alle bikkjene, og det gikk utrolig bra. Er liksom ei tispe vi ikke får inn i flokken, men nå kan de i alle fall gå på tur sammen. Det er deilig! Og ellers har vi nå fått opp en hundegård der borte også, sånn at hun kan være der istedenfor i bilen. Gikk kjempe bra. Vi spiste god middag og pappa hadde overrasket med pavlova til dessert. Kjempe koselig! Dro ganske sent, så var ikke hjemme før nærmere 00. Men det var en veldig god dag. Jeg var så sliten, så hadde ikke orket å underholde bikkjene alene den dagen, tihi! 


Bonzo kunne gjerne ha fått alle ballene, hihi. Holdt ikke med de 4 han fikk nei! 


 

I dag ringte alarmen altfor tidlig egentlig, i alle fall synes kropp og sjel det. Men vi sto opp. Kastet i bikkjene mat og satt de i bilen. Og så kjørte vi til Halden for nok en utstilling. Det var utrolig mange påmeldt i dag, og det var veldig moro. Vi stilte ikke selv, men tok det som en miljøtrening for både store og små. Siden det bare var en dag så fikk gutta være med også, og de koste seg masse. Ellers har vi trent litt med hun lille i ringen da det var pause, og fikk god kritikk allerede, så angrer litt på at vi ikke stilte henne, haha, men vi får ta det neste gang! 

Og akkurat nå er samboer på vei ut døra. Han skal jobbe natt igjen, mens jeg og bikkjene skal straks sove. Jeg må reise 08 i morgen tidlig for å jobbe litt, og så får vi se hva kvelden bringer. Er veldig død, så håper på en god natt!

Håper alle har hatt en super helg! 

kommentarerDesign av Idajohanneb

Jeanett Ranvik

Hei! Jeg er ei jente på 21 år. Blogger om min hverdag og det som skjer rundt meg. Bildene mine tas med Canon EOS 600d og iPhone 7.

  • Instagram: Jeanettranvik ♥ ♥

  • Kontakt: jeanettranvik@hotmail.com


  • hits