11 timer

Det vil bli lite blogg denne uken, da jeg har en del 11 timers vakter på jobben. Det er et sikkert tegn på at ferien har begynt, for alle andre enn meg, hahah! Derfor vil det bli lite tid til blogg, og alt annet for den saks skyld. Men det blir mer penger, og det trengs etter at bilen min har vært så mye på verksted! 
Har akkurat kommet hjem fra jobb nå. Slang på meg samboer sin genser, haha! 

I morgen er det en kort dag (takk Gud), så jeg jobber 10-15, og så skal jeg møte Marie etterpå. Har ikke sett henne på en evighet, så det skal bli veldig godt! Og så skal jeg på hundetrening etter det igjen. Dagene går fortere og fortere, og gleder meg allerede til søndag. Skal noe da også, men da er det ikke noe jobb, hahaha. Må se frem til noen lyspunkt! Samboer har nå reist på jobb igjen, så vi har maks ti minutter om dagen hvor vi ser hverandre. Skal bli godt å kunne sove likt om noen uker igjen! Men men, nå er det snart natta. Øya detter sammen her jeg sitter, så burde kanskje ta et hint. Håper alle har hatt en super tirsdag, og får en fortsatt fin uke! 


 

2 kommentarer

Victoria

28.06.2017 kl.08:47

Håper du får det fint på jobb :-)

Jeanett Ranvik

28.06.2017 kl.22:29

Victoria: Det er alltid fint, men slitsomt, he he :-)


Design av Idajohanneb

Jeanett Ranvik

Hei! Jeg er ei jente på 21 år. Blogger om min hverdag og det som skjer rundt meg. Bildene mine tas med Canon EOS 600d og iPhone 7.

  • Instagram: Jeanettranvik ♥ ♥

  • Kontakt: jeanettranvik@hotmail.com


  • hits