July

Tenk at vi allerede er i juli. Det er fortsatt helt uvirkelig for min del, men samtidig veldig deilig. Jeg har gjort så utrolig mye de siste dagene. Selvfølgelig mye har vært jobb, men den lille tiden utenom har vært så innholdsrik likevel. Har ikke hatt mye søvn, men det har gått bra. Og det har nok mye med solen ute å gjøre. Det er jo lyst nesten hele døgnet rundt nå, og det merkes veldig på energien. Det å jobbe 11 timers dager har ikke vært et så stort problem, selv om det er slitsomt. 

But anyways, jeg har fått kjøpt inn ganske mye jord og en boks med sånn gressfrø. Bikkjene har gravd så fælt, så må få tetta det ordentlig. Føler at jeg har skikkelig grønne fingre, hahaha, håper bare det spirer snart! 


 

Det har vært mye utetid utenom jobb. Jobber jo i kjelleren, og da er det veldig godt å være ute resten av døgnet. Så mye som mulig i alle fall. Har kjøpt oss klesstativ også, så kan gjøre husarbeid ute i tillegg, deilig, haha. De små gledene er viktig! Men vi har også fått badet litt. Dro en kveld her, fant et kjempe fint sted, og solen varmet selv om det var sent - alt var helt perfekt! 

Nå er det noen dager siden forrige innlegg, men etter all jobbingen har jeg villet nyte den lille tiden utenom til noe annet. Hver gang jeg har tenkt på bloggen har det vært kjempe sent. Sånn som i dag, haha, men jeg skal komme sterkere tilbake. Lover! I morgen starter jeg litt senere på jobb heldigvis, så da skal vi få til noe! 

Vil takke dere alle som er tålmodige med meg. Ser at statistikk holder seg på det samme, og det er veldig koselig. Skal virkelig prøve å skjerpe meg nå! 

God natt! 

kommentarerDesign av Idajohanneb

Jeanett Ranvik

Hei! Jeg er ei jente på 21 år. Blogger om min hverdag og det som skjer rundt meg. Bildene mine tas med Canon EOS 600d og iPhone 7.

  • Instagram: Jeanettranvik ♥ ♥

  • Kontakt: jeanettranvik@hotmail.com


  • hits