"Bare mas"

Denne uken har vært helt fantastisk, til tross for mye frem og tilbake - hit og dit! Jeg jobber lange dager, og de få timene jeg ikke er på jobb så er jeg på hundetrening. Mange som synes det bare er mas, og skjønner ikke at jeg orker, men det er det som faktisk holder meg gåend i hverdagen. Bikkjene betyr alt for meg, og når jeg ser hvor glade de er på trening, så smitter det fort over på meg. I tillegg er det veldig sosialt, så det er jo bare kos! Men ja, til tider kan det bli veldig mye, og det er en del ekstra kjøring på oss. Men sånn er det. Nå ser vi etter en ny bil sånn at vi kan få plass til flere hundebur og diverse utstyr, så det blir bra. Krysser fingrene for at den er klar før vi skal på norsk vinner! 

Og ellers er vi på tur i skogen. Det er så koselig, deilig, befriende og alt på en gang. Dessverre glemmer jeg kameraet veldig ofte, men det får gå med iphone, hahah! 

 
 

Nå skal jeg legge meg med et smil om munnen. Dagen i dag har vært utrolig fin. Min eneste fridag i uken. Først hundetrening, så tur med alle litt senere, og så har vi vært hos mamma og pappa på besøk. Så bikkjene burde være fornøyde nå, hihi! 


 

God natt!

2 kommentarer

09.07.2017 kl.23:38

Så herlige bilder! Du er nydeliiig

Jeanett Ranvik

09.07.2017 kl.23:57

Anonym: Tusen takk for det <3


Design av Idajohanneb

Jeanett Ranvik

Hei! Jeg er ei jente på 21 år. Blogger om min hverdag og det som skjer rundt meg. Bildene mine tas med Canon EOS 600d og iPhone 7.

  • Instagram: Jeanettranvik ♥ ♥

  • Kontakt: jeanettranvik@hotmail.com


  • hits