Hell i uhell

Det blir veldig stort mellomrom mellom innleggene mine, men det er vel bedre enn ingenting, haha! Jobbet til 15 i dag, og så tok jeg en synstest etter det. Viste seg at jeg så mye verre enn jeg trodde, men kanskje ikke så rart så lenge siste prøven min var i 2015. Har faktisk helt glemt det, og synet vender seg jo gradvis til så jeg har ikke merket så veldig mye før nå egentlig, selv om jeg gikk opp ganske mye i styrke. Men nå er det gjort, og så får vi se!

Da jeg kom hjem var det rett ut på tur med bikkjene. De hadde så mye energi at det var bare å løpe ut med en gang. Fant ut at de to små er like glad i blåbær som det jeg er, så må tilbake dit en gang til med bøtte. Så det skal bli koselig! Deretter ble det middag og så har vi slappet av med serie. Jeg begynner å bli skikkelig syk, så eier ikke mange krefter nå, men snart ferie. Prøver å holde motivasjonen oppe, hihi! 

 

På veien klarte vi å treffe en liten stein, som fort ble til noe mye verre. Slo hull på bilen, så det begynte å renne som bare det. Vi har så flaks når det kommer til bil at jeg gir nesten opp, hahah. Så nå er det veldig viktig at bilplanen vår slår igjennom. Skal inn for å titte på bilen i morgen, og eventuelt skrive under papirer. Så krysser alt jeg har for at dette går. Frem til da får bilen min kjørt seg både natt og dag. Det går sånn akkurat at vi ser hverandre i døra, før neste man kjører. Så veldig viktig at ikke den svikter for oss nå, haha! 

Og uten om det, så har vi det bra, huff. Er jo virkelig typisk da, men det er vel sånt som skjer når vi titter på ny bil. Kan vel kalle det hell i uhell, om planen vår funker. Så får vi fikse den andre etter hvert, og så selge den. Trenger ikke 3 biler på tomta for å si det sånn! 

But anyways, nå er det natta. En ny og lang dag i morgen. Jobber fra 10-21, og håper det går fort, hihhi. Ønsker alle en god natt, og håper dere har litt mer flaks i hverdagen enn det vi har hatt den siste tiden! 

kommentarerDesign av Idajohanneb

Jeanett Ranvik

Hei! Jeg er ei jente på 21 år. Blogger om min hverdag og det som skjer rundt meg. Bildene mine tas med Canon EOS 600d og iPhone 7.

  • Instagram: Jeanettranvik ♥ ♥

  • Kontakt: jeanettranvik@hotmail.com


  • hits