Ny bil

God kveld! Nå er jeg veldig klar for natta, men måtte innom for å oppdatere. Jobbet fra 10-15 i dag, og så hadde jeg time hos frisøren rett etterpå. Fikk farget og nappet brynene. Aldri gjort det hos frisør før, så måtte teste. Kunne tenkt meg en litt mørkere farge til neste gang, men alt i alt er jeg veldig fornøyd. Så får vi se hvor lang tid det tar før det kommer ut igjen, haha! Ble litt rød og hoven etterpå selvfølgelig, men i møte skulle jeg. Timen ble bestilt før avtalt møte, så kunne ikke avbestille heller følte jeg. Og med det kan jeg faktisk si at vi har kjøpt ny bil. Eller, jeg har kjøpt den men samboer skal bruke den, hihi. Neida, den blir til felles da det er lettere å ha hunder i den. Får mye større plass, og det gleder jeg meg til! Og dette er første bilen som faktisk står i mitt navn, dessverre. Hadde egentlig håpet på å vente til jeg var 24 år pga forsikring og det der, men må jeg så må jeg. Det kunne vel ikke passet bedre inn enn nå når det gjelder den andre bilen som ble ødelagt. Vi får hente den nye om ca en uke, så det passer akkurat før vi reiser til norsk vinner. Da får vi testa den litt ordentlig, hihi! 


Arkiv da jeg har glemt å ta bilder i dag, herregud, hahah! 

Ellers nå, så blir formen dårligere og dårligere. Hater det, men knasker c-vitamin så det holder. Krysser fingrene for at det går over snart. Jobber 11 timers i morgen, så blir nok ikke noe bloggtid. Men tar det igjen på fredag, lover! 3 arbeidsdager til så har jeg en hel uke ferie. Gleder meg! 

kommentarerDesign av Idajohanneb

Jeanett Ranvik

Hei! Jeg er ei jente på 21 år. Blogger om min hverdag og det som skjer rundt meg. Bildene mine tas med Canon EOS 600d og iPhone 7.

  • Instagram: Jeanettranvik ♥ ♥

  • Kontakt: jeanettranvik@hotmail.com


  • hits