Den siste dagen

Fredagen er her, og endelig kan jeg si JIPPI! Jeg jobber fra 16-21, og etter det skal jeg ha en uke ferie. Skulle egentlig jobbe lørdagen, men fikk fri, så er super happy nå altså! Og med det har jeg hatt masse energi, selv om formen ikke er helt på topp. Kommer meg fortere og fortere da, men hangler med tetthet og hode enda. Men det går nok fort over nå om solen holder seg oppe! 

Hadde store planer om å få sove lenge idag, sånn at jeg kunne ligge i armkroken til kjæresten en times tid, men sånn gikk det ikke. Bikkjene var lys våkne, og da blir jo jeg det også, haha. Så vi har tatt 3 klesvasker allerede. Må jo starte tidlig med det sånn at det kan tørke ute. Er så glad vi fikk tørkestativ! Og så har vi fått gjort mange andre husoppgaver da. Lenge siden jeg har vært hjemme så mange timer at jeg faktisk rekker å gjøre noe, hihi. Skal snart ut på tur med bikkjene, og så tror jeg kanskje at jeg skal prøve å sole meg litt. Deretter dusjen, og så jobbe noen timer. Tror dette blir en utrolig fin dag! 

Ha en fin fredag alle sammen!

kommentarerDesign av Idajohanneb

Jeanett Ranvik

Hei! Jeg er ei jente på 21 år. Blogger om min hverdag og det som skjer rundt meg. Bildene mine tas med Canon EOS 600d og iPhone 7.

  • Instagram: Jeanettranvik ♥ ♥

  • Kontakt: jeanettranvik@hotmail.com


  • hits