Monday

I dag skal jeg ha med 3 av 4 hunder til veterinæren. De trenger sin årlige vaksine, og veldig godt å få det gjort før vi skal på norsk vinner i forhold til smitte osv... Vil ikke ha med noe shit hjem igjen! Og ellers skal jeg innom Europris en kjapp tur for å se etter noe til turen. Har lenge ønsket meg en sånn elektrisk kjølebag, men må se hvor stor/liten den er og pris eventuelt, haha. Men de er veldig fine å ha med på tur! Og så skal jeg ta en kjapp tur innom cubus, sånn at jeg kan kjøpe en ny treningstights. Den jeg har er litt viet ut etter at jeg veide 15 kg mer for å si det sånn, så vil ha en som jeg kan føle meg litt mer vel i! 

Ellers skal jeg på tur med alle bikkjene. De som har tatt vaksine skal ikke trenes for hardt, men Biola skal få kjørt seg langt og lenge i skogen, sammen med matmor her. Er nok verst for meg, men alle har godt av det! Og så skal de hvile før det er siste felles hundetrening før norsk vinner. Vi skal bare stille Biola, da Pia snart er klar for løpetid og ny parring. Så hun skal bare være med for kosen, hihi! Nå er det spådd regn den siste halvdelen av uken, men krysser alt jeg har for at det blir fint vær alle dagene! 

Ha en fin mandag alle sammen! 

kommentarerDesign av Idajohanneb

Jeanett Ranvik

Hei! Jeg er ei jente på 21 år. Blogger om min hverdag og det som skjer rundt meg. Bildene mine tas med Canon EOS 600d og iPhone 7.

  • Instagram: Jeanettranvik ♥ ♥

  • Kontakt: jeanettranvik@hotmail.com


  • hits