hits

Biola

Min kjære hund Biola er 1 år i dag. Helt utrolig hvor fort tiden går. Hun er nå så stor, men fortsatt liten, haha. Elsker denne jenta. Hun har vært en utfordring, men vi har klart det. Gleder meg til tiden fremover! 

Vakre jenta mi!  • En snødag

  Kameraet er mer og mer med rundt, og jeg liker det! Liker det faktumet å ta bilde, men også dele de. Få vite hva folk mener, og få en anerkjennelse! Det er godt det, he he. Vi skrives etter jobb i dag! 

  Biola

  Biola er ei schæfertispe på 9 mnd i dag, og jeg har prøvd å få noen fine bilder av henne, MEN ja, dere kan jo selv se hvordan det gikk! Uansett, vil jeg gratulere denne "lille" berta med 9mnd-dagen, hihi! 

  Ha en fin dag!!  • Prøve-shoot

  Har fått testet kameraet litt igjen etter en lang pause. Bildene blir jo selvfølgelig mye penere, men jeg har vært lat i og med at på telefon laster det litt fortere opp, enn disse, hehe. Men skal prøve å skjerpe meg. Det blir en god blanding fremover!

  ♥ 

  Plask

  Det har vært veldig fint vær nå, og på tirsdag var vi ute og badet. Jeg hadde med kameraet for en gangs skyld. Var veldig mange uklare bilder så jeg, så må nok trene opp igjen disse ferdighetene. Får nok trening på norsk vinner forhåpentligvis, hehe. Men fikk da noen, og tenkte å dele de med dere!  Pia og Biola - Elsker å bade, tihi! • Bunad til hunden

  I dag er det 1. Mai, og alle begynner å gjøre seg klare til 17. Mai. Antrekk til både store og små. Vi selger bunader i butikken, og da til hund som sikkert de fleste har skjønt det nå. Bonzo er min prøvekanin. Vi har to herremodeller, og måtte jo prøve ut begge to. Bonzo ble kjempe fin, men må si jeg er mer forelsket i den "eldre" versjonen. Altså den som ikke har så knall rødfarge. Men smaken er som baken! 

  Og før noen sier at det er dyremishandling å ha på klær, så tenk litt før dere publiserer. En dag hvor de har på et dekken. Disse små hundene går med vinterdekken, nettopp fordi de fryser, og klarer seg ikke uten. Så om de har et dekken med et annet motiv en dag ellers i året, det gjør ingenting. Fortsatt mange som mener at bikkjer har pels av en grunn - Veeel, det er ikke all pels som har noe varme.. Jeg har en langhåret chihuahua også, men den pelsen varmer ingenting. Men å kle ut i ballerina, diverse kjoler, sko osv osv for hver dag, det synes jeg også er unødvendig. Bruk med omhu sier jeg bare! 

  Hva synes dere? • Snøtroll • Outside


  Jah, som dette øverste bildet her, så er det hverdagen til lille Theo. Full fart store deler av døgnet, men i dag har jeg faktisk fått noen som han står nogenlunde rolig. Vanskelig, men får vel bare takke for at han trives og har det så moro som han har det rundt i hagen. Alt kan ikke alltid være like lett heller! 

  Det har vært knall fint vær i dag, så da har vi så klart måtte tilbringe store deler av dagen ute. Det har vært full fart på alle hundene, og jeg har storkost meg med solen i ryggen mens jeg har plukket rips. Så i kveld blir det rips og vaniljesaus, det er helt sikkert! For øyeblikket ligger alle nå rett ut, så våkner vel ikke før til kvelden nå da det kanskje vil bli litt kaldere. Da kan vi få gått en tur også før vi setter oss ned med en film og koser oss enda mer!  • Min fridag

  I dag har jeg som alle andre fri fra alt og ingenting, og det er ganske deilig med det nå. Passet perfekt inn! Det å stå opp uten ringeklokke, spise en god frokost, se litt tv, trene litt og egentlig bare det som faller en inn passer meg helt perfekt. Må skrive litt historie siden jeg har muntlig høring på mandag, og helgen min går så klart til russeting så da må jeg begynne litt før. Men nok om det. Det er ganske fint vær i dag, og det vil si at døra står oppe og dyra flyr inn og ut, som gir meg en kjempe mulighet til å knipse rundt med kameraet mitt. Teste litt lys og forskjellige fokuser er faktisk ganske gøy!

  Jeg har en stor hund som gjør som hun skal og er en engel med andre ord, mens de to små er litt verre å få bilder av, haha!
   

  Melody ♥


  Honey og Happy ♥


  Honey ♥ Her prøvde jeg litt av hvert på både redigering og fokus, og synes det ble litt kult når det er uklart. 


  Honey og Happy ♥ Dere ser hvem som er valpen, haha


  Skilpadda Anders ♥


  Happy ♥ Overraska over at hun kunne stå stille to sek. Var akkurat! 


  Happy ♥


  Honey ♥


  Happy ♥ Hadde hun holdt tunga inne kunne det faktisk ha vært litt pent for en gangs skyld, huff. Godt hun er søt!

  Og her skulle vi prøve på familiebilde - jah, dere ser hvordan det gikk...   Alt annet enn meg var spennende i alle fall, tok mange flere, men ingen fine dessverre, haha!

  Ha en fortsatt fin torsdag alle sammen, nå kaller historien på meg før det blir en liten skogtur.

  En kald dag

  // Private

  I dag ble jeg hjemme fra skolen siden formen ble dårligere i løpet av natten, men tok en liten tur ut istad for å få litt frisk luft. Det løsner litt opp hos meg da, selv om det er utrolig kaldt. Uansett, jeg tok da noen bilder, og tenkte først i dag at det er faktisk ikke lenge igjen til jul. Da jeg kom inn igjen satte jeg på en julefilm, og koser meg under dyna. Nå håper jeg bare på at snøen kommer snart. Har vært en gang hvor det kom litt, men det var ikke kaldt da så alt forsvant jo med en gang dessverre..

  Hva synes dere om bildene? 
  Er det snø der dere bor enda?  • Foto - Elg

  Photo_Privat - Canon eos 600d - Ikke redigerte, og sola forsvant litt sånn midt i, derfor noen mørke..

  Jeg skulle bare gå opp for å hente drikke, også så jeg at det plutselig sto 3 elg rett utenfor gjerdet til huset vårt. Det er en mor med sine 2 kalver, og de er så søte. Har vært hos oss ofte, men har aldri hatt kameraet klart før nå. Hadde ikke så veldig god tid på meg før hundene begynte å bjeffe, men fikk tatt noen før de ble redde. 

  Hva synes dere om bildene? • Arkiv

  En av mange ting som er bra med en blogg er alle bildene som er her. Jeg har byttet pc'er og slikt, men her på bloggen forsvinner ingen bilder. Derfor tenkte jeg nå at jeg kan lage et innlegg med noen av bildene jeg har delt av Honey her på bloggen. Noen er tatt med nikon, andre med canon og noen med iPhone..


  Honey hadde bodd hos oss i 2(?) mnd, og likte veldig godt å være på trampolinen sammen med meg..


  Her var hun veldig liten, og ble ikke tatt så lenge etter det på trampolinen. Hun har nesten ikke fått noe pels og er bare liten..

  Hun liker veldig godt å ligge ved siden av noen andre..


  Hun har et forbilde, og det er den eldste hunden vår. Honey må gjøre alt henne gjør, ganske søtt å se på!


  Hun må være med på alt, og skal helst sitte på det du driver med..


  Hun er veldig myk, noe som tyder på at leddene hennes er fine


  Hun sover som regel på ryggen med beina til hver sin kant..

  Pleier dere å se igjennom arkivene deres?

  Jeanett Ranvik • Foto - kattunger

  Som jeg skrev i det forrige innlegget har det vært mye å gjøre til nå, og tror faktisk jeg bare mangler muntligen til tirsdag også skal jeg ha to andre muntliger etter nyttår, men foreløpig har jeg kontroll. Jeg er veldig fornøyd med karakterene jeg har fått hittil, men det har måtte jobbes så klart. Men i mitt tilfelle må jeg ta en dag om gangen, og dette har jeg tenkt til å skrive et annet innlegg om siden det er så utrolig mange som lurer på hvordan jeg orker skolen, og om hvordan det er, osv.. Har skrevet noen innlegg om dette før, men jeg er helt åpen om det og kan godt skrive et til. Jeg synes også det er koselig at dere spør, for det viser at dere leser innleggene og er litt nysgjerrige. 

  Men som sagt, så fikk jeg kattunger for litt siden, så nå har vi 14 katter til sammen. Utrolig koselig! Under er det bilder av det nyeste kullet på 5 stk..  Hva synes dere om bildene?

  Jeanett Ranvik • Pictures  Bildene er tatt med canon eos 600d (idag) , og noen av de er redigerte. Har fått beskjed fra flere om at jeg er dårlig til å blogge for tiden, og ja jeg er det, men har hatt mye å gjøre. Sånn som idag har jeg gått på en lang skogtur med hundene, lagd mat, bakt oreokake og litt annet. Men kommer med et innlegg til i kveld hvis alt går etter planen!

  Og forresten, til dere som leste mitt forrige innlegg om at vi hadde fått 4 kattunger, det var feil. Det var 6, men den ene døde dessverre. Så nå har vi 14 katter til sammen!

  Hva synes dere om bildene?

  Jeanett Ranvik  • Me and my twin
  //Marie

  Bildene ble tatt på skolen idag siden vi måtte ta noen bilder til ei mappeoppgave, men da måtte vi jo også ta noen bilder sammen, også fikk jeg noen bilder av Marie ♥ Idag har jeg en del ting som må gjøres, så tror dette blir det eneste innlegget jeg kommer med idag dessverre. Men håper dere alle får en fin dag videre!

  Hva skal dere gjøre resten av dagen?
  Hva synes dere om bildene?

  Jeanett Ranvik  • Photos

  Lucky - gravid for tredje gang


  Leter etter leker


  Silkepus - kattunge


  Her ser hun litt bitch ut, men hun er veldig snill!
  Honey - Min egen chihuahua

  Får ofte spørsmål om hvor mange dyr jeg har, åssen dyr, hvordan rase, osv.. Så tenkte jeg kunne lage et eget innlegg om det snart. Hørtes det bra ut?

  Jeanett Ranvik • iPhone bilder


   


  Idag fikk jeg lastet over alle bildene mine fra iPhonen, og fant mye rart. Hadde over 1000 bilder, men de over er noen av dyrebildene. Har mange flere, men mange var like og det er som regel de samme dyra. Det går i katter, hunder og noe høner og haner. De andre dyra tar jeg ikke så ofte bilder av. Noen av bildene er utrolig gamle, men tok de med selv om.

  Tok bildene ganske små i dette innlegget for at det ikke skulle bli så veldig langt!

  Hva synes dere om bildene?

  Jeanett Ranvik

 • Livet er nå, ikke siden  Da jeg ryddet rommet i helgen fant jeg denne lille boken, som jeg fikk av min gode venn Synne til julegave i fjor. 

  Hva synes dere om teksten/boken?

  Jeanett Ranvik • Photos - cat  I går knipset jeg en hel haug av den ene kattungen, men så klart lå han ikke stille og da fikk jeg ikke så veldig fine bilder, men det får gå. De over er da de jeg tok av lille gråpus ♥

  Hva synes dere om bildene jeg rakk å ta?

  Jeanett Ranvik  • Snow

  Idag har det snødd en del, og de bildene over er tatt for 5 minutter siden. Så helt fra jeg kom hjem fra skolen har jeg kost meg med julemarsipan, julemusikk og snø. Utrolig koselig utenom at jeg ikke har vintersko, men skal få prøvd å få kjøpt meg et par på torsdagen. Håper jeg finner noen jeg liker! Var på tur for 40 minutter siden, for hundene må få turen sin selv om det har blitt kaldt og vått, og det er så koselig å høre snøen under seg når en går. Vet jo ikke med dere, men jeg elsker det i alle fall!

  Er det snø der dere bor?

  Jeanett Ranvik  • Rommet mitt

  Idag har jeg ryddet og vasket rommet mitt, og tenkte jeg skulle vise dere et kjapt resultat før jeg drar videre til lillestrøm og fetsund. Først må jeg bare fortelle at disse bildene ble tatt i full hast og ikke ordentlig fokusert på alt. Og alt står ikke helt på plass enda heller. Mangler bilder i rammer, og finne ut hvilke rammer som skal stå hvor, få kjøpt blomster, og mange andre ting...

   


  Halve seksjonen


  Dørpynten min


  Litt av skapet mitt


  Taklampen min


  Noen bøker i seksjonen


  Stor=neglelakker - middels = øredobber - liten = ringer


  Lampe og pynt på enden av seksjonen


  En av hyllene i seksjonen


  tv'en i seksjonen


  I seksjonen


  Bilde av Marie, tvilling, og pynt som mangler blomst!


  Den andre enden av seksjonen


  Satt opp hyller over sengen, men vet ikke hvordan jeg vil ha det enda. 


  Pynt i vinduet


  Ramme i vinduet


  Enda en ramme i vinduet


  Ramme og lamper over sofaen min


  Sengen min


  Bord med fjernkontroll til tv'en og noen lys


  Sofaen 


  Veldig uklart - kjedene mine


  Små "esker" av noe slag som jeg har litt av hvert oppi, armebånd, hårpynt, alt mulig, medisiner osv..

  Igjen, mange bilder ble uklare, men de ble bare tatt i full fart fordi jeg snart skal reise igjen. Denne dagen har gått veldig fort, og har måttet gjort mye og da blir det ikke tid til bloggen. Men kan blogge bedre i morgen!

  Hva synes dere om rommet mitt?

  Jeanett Ranvik  • Warm pictures
  //tatt med canon eos 600d

  Hva synes dere om bildene?

  Jeanett Ranvik • Through the window


  //Bildet er tatt gjennom et vindu (igår)

  Hva synes du om bildet?

  Jeanett Ranvik • Høst


  Tatt gjennom et vindu


  Tatt gjennom et vindu  Bare enda flere høstbilder siden jeg ikke er så veldig i form, og orker derfor ikke å ta så mange bilder av meg selv. Alle disse bildene ble tatt igår!

  Hva synes dere om bildene?
  Hva skal dere idag?

  Jeanett Ranvik  • Skogtur  Det ble noen forandringer på planen idag, men tur ble det da. Vi gikk i skogen og det var kjempe koselig. Nå har jeg akkurat kommet ut av dusjen, og venter egentlig bare på at farmen skal starte. Men finner vel på noe i mellomtiden regner jeg med!

  Hva har dere gjort idag?
  Hva synes dere om bildene?

  Jeanett Ranvik  • Photos - Autumn++

   

  Siden jeg ikke har tatt bilder på lenge syntes jeg det var på tide å gjøre det idag. Så de over her er ikke fra arkivet, men tatt for noen få minutter siden. De er nesten ikke redigerte, og tatt med canon eos 600D.


  Hva synes du om bildene?

  Jeanett Ranvik


 • Mobilblogg: portrettbilde

  Grunnen til sein blogging er at jeg har en mappeoppgave som skal leveres klokken 22 og jeg henger litt etter nå, men tenkte jeg bare skulle ta en bitteliten pause for å vise dere portrettbilde mitt som jeg fikk idag.

  Har dere fått bildene deres enda?
  Jeanett Ranvik • Fotoshoot #1


  UREDIGERTE OG JA, JEG VET JEG HAR SKEIVE TENNER MEN KAN IKKE NOE FOR DET!

  Dette er 4 av 26 bilder som THEA tok av meg da jeg hjalp henne med et skoleprosjekt. Skal få resten i morgen, også skal hun redigere litt også så kommer til å legge de ut når jeg får de andre. Det er bare at nettet er så sykt tregt, og ingen av oss orket å vente så lenge, så da fant vi ut at det er bedre å vente. Men tenkte dere skulle få en smakebit!

  Synes det alltid er kleint å spørre om hva dere synes om bilder av meg, så velger heller å spørre - hva skal dere idag?

  @Jeanett Ranvik • Meg og mitt kamera

  Fikk et spørsmål for en liten stund siden om jeg kunne lage et innlegg om hvordan kamera jeg har og utstyret mitt - beklager for at innlegget kom ganske sent, men har jo ikke blogget så mye i det siste!

  Jeg bruker Canon eos 600d - og er utrolig fornøyd!


  Møkkete speil, men bare for å vise kameraet litt!


  Linsene/objektivene mine:

  18-55mm(fulgte med) - har brukt den en gang eller noe.. 

  18-200mm - funker utrolig bra når jeg skal ta bilder langt unna og nærme!


  50mm  - funker helt perfekt når jeg skal ta nærbilder av mennesker, dyr og ja, alt. Bildene blir mye skarpere og bedre med andre ord!
  (tok ikke bilde av denne) 

  Diverse annet:

  Selvutløser-kontroll eller hva du pleier å kalle det - Den gjør det mye enklere for meg når jeg skal ta bilder av meg selv eller meg og ei venninne uten at armer skal synes(dårlig forklart men ja..)

  Vesken min - Måtte ha den litt stor siden jeg skulle ha plass til en del linser/objektiver + litt annet oppi der så den passet meg perfekt!

  Stativet mitt - elsker det ♥ Bruker det hver gang jeg tar bilde av meg selv, altså ganske ofte!

  Tror dette er alt jeg har(?) er usikker, men tror det, hah! Men er det noe du lurer på er det bare å spørre. Bildene ble tatt ganske fort, derfor er de ikke av det beste slaget men det får gå.

  Hva har dere av kamera og utstyr?

  @Jeanett Ranvik  • Et stk fin jente

  //skulle ha vært postet i går

  Ikke tro at dere får slike bilder veldig ofte altså, men dagen idag er sånn "kan gjøre alt dagen", spesielt, vet!  Skal til kongsvinger til helgen for å møte Junebug med mange av de andre jentene, gleder meg sykt, haha, ja det er mye jeg gleder meg til nå såe ja.. Blir ikke noe sutring her for å si det sånn!

  Har dere en slik "dag" bare dere forstår dere på?

  @Jeanett Ranvik • Photos

  Canon eos 600d - 50mm F/1.8

  Hva synes dere om bildene?

  @Jeanett Ranvik • Flowers with bugs


  //Canon eos 600d + 18-200mm

  Hva synes du om bildene?

  @Jeanett Ranvik • The moon

  Rundt tolv i går/dag, så tok jeg en hel haug av bilder av månen. Det gikk så fort at det var helt sykt å se på. Tok en liten bildeserie som jeg skulle lage video av, men det ble ikke noe bra så da valgte jeg heller bare et bilde.

  //Privat - Canon eos 600d - 18-200mm

  Hva synes du om bildet?

  @Jeanett Ranvik • Me and Junebug

  Har hatt besøk av June idag, og da tok vi så klart noen "fine" bilder til dere:

   

  @Jeanett Ranvik  • Photos

  Bildene er fra igår og idag, tatt med Canon eos 600d + 18-200mm

  Nå skal jeg trene litt før resten av dagen går til jobb, greit med litt penger da så skal ikke klage. Men dette blir da det eneste innlegget for denne dagen, så vi blogges i morgen! 

  Hva synes du om bildene?

  @Jeanett Ranvik • photos - cats

  Vi har 10 katter, men her er bilder av kattungene våre ♥ (4stk)


  Jeg hadde dessverre bare den ene linsen min på meg - derfor er noen litt mer uklare enn andre!

  Hva synes du om kattungene? 

  @Jeanett Ranvik • 100% natural

  Etter treningsøkten idag, tok jeg et langt bad, men orket rett og slett ikke å sminke meg.  Tenkte likevel å ta et kveldsinnlegg, og siden jeg hater innlegg uten bilder tok jeg et - så her er et bilde av meg uten sminke - altså 100% natural! Bildet er tatt med canon eos 600d + 50mm.


  Håret var fortsatt veldig vått men...

  Grunnen til at jeg er veldig rosa i ansiktet er fordi jeg har renset huden, også har jeg ikke vært like flink til å ta på fuktighetskrem og da blir huden tørr...


  Hva har du gjort idag?  
  Hvordan ser du ut uten sminke? -hvis du bruker sminke til vanlig da så klart.

  @Jeanett Ranvik • A rainy day..again  Hvordan vær er det der du bor?
  Hva synes du om bildene? 

  @Jeanett Ranvik • Før & etter

  Siden jeg aldri kommer meg til frisøren, så er det bedre at mamma klipper meg her hjemme. Akkurat nå føles det ut som jeg ikke har hår igjen på hodet, men er veldig glad for at håret mitt vokser fort ut igjen. Men uansett føles det ut som et stort tap akkurat nå, har ikke klippet meg siden vinter så det var vell egentlig på tide! 

  FØR:


  Det er ikke ettervekst, farget eller noe som helst - det var bare kveldssolen som stakk frem

  ETTER:


  Gårdsdagens sminke osv, men ja, har fri idag..


  Det blåste litt, men dere kan se at det er litt skeivt selv om tror jeg.(bilde er også skeivt)
  Jeg har to svarte singletter, så slapp helt av - er ikke den samme som igår, men de er like!

  Det som jeg er mest irritert over nå, er at jeg har sett hvor dårlig jobb frisøren min har gjort. Det er rett og fint på venstre side, mens høyre siden var helt skeiv og uryddig. Det har ikke syntes så godt pga jeg hadde langt hår, men det er vanskelig å rette på, så nå må jeg ta litt og litt per mnd så det blir rettere og finere.. 

  Har det noen gang skjedd med deg?
  Fortell gjerne om dine opplevelser hos frisører ("tabber" - feil farge, dårlig klipt osv..) 

  @Jeanett Ranvik • Flowers

  Først må jeg bare få takke alle dere som leser og kommenterer bloggen min - selv de gangene jeg ikke er så flink til å blogge! Dere er herlige, og det er veldig motiverende å logge seg inn på blogg.no å lese alle de søte kommentarene dere legger igjen ♥ 


  // canon eos 600d + 18-200mm

  Hva synes du om bildene?

  @Jeanett Ranvik • Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017

  Jeanett Ranvik

  Hei! Jeg er ei jente på 21 år. Blogger om min hverdag og det som skjer rundt meg. Bildene mine tas med Canon EOS 600d og iPhone 7.

 • Instagram: Jeanettranvik ♥

 • Kontakt: jeanettranvik@hotmail.com