Mas, mas, mas

Ble ringt 07.00 i dag tidlig om at en ansatt var blitt syk, men heldigvis slapp jeg å ta hele dagen denne gangen. Men skulle prøve å sove en time til, men da ringte svigermor rett etter om at prøven måtte bli levert innen klokken 12.00 i dag for å få svaret. Så jeg måtte kjøre avgårde med Pia for denne blodprøven. Akkurat i det vi parkerer ble det satt en lapp på døra med at de skulle operere, så kom tilbake om en times tid. Heldigvis kjenner jeg hun veterinæren litt, så hun visste hva jeg kom for, og fikk tatt det veldig fort. Deretter kjørte svigermor inn med prøven for oss, og jeg kjørte hjem. Nå har jeg fått kastet i meg og bikkjer mat, og så må jeg snart kjøre igjen. Skal levere Biola hos mamma og pappa, og så skal jeg hente broren min for så å reise på jobb. Samboer kommer for å hente meg etter jobb, og så drar vi mest sannsynligvis til Sverige. Nok en gang, gleder meg uendelig mye til alt dette styret er over!! 

Nå må jeg sminke meg, og begynne pakkingen. Krysser alt jeg har av fingrer og tær at denne prøven gir oss et bra svar, og at alt går etter planen nå. Hvis ikke sliter vi helt ærlig, hahah! Men vi får se. Aner ikke hvordan dekning det er, så om det blir blogg nå eller ikke er usikkert. Men vi skrives så fort jeg har muligheten, og når alt dette er ferdig skal det bli gode rutiner igjen, forhåpentligvis, hihi!

Tusen takk til alle som holder ut med mye opp og ned. Ser statistikken er den samme uansett, og det er veldig koselig å se! 

Mangelvare

Tiden går fortsatt alt for fort til at jeg klarer å henge med på alle de tingene jeg ønsker, men tror det skal roe seg litt ned nå. Det var så mye som skjedde i helgen, at jeg fikk under 6 timer søvn, noe jeg ikke er vandt til, haha. Ikke det at det var lite søvn, men da når du skal ha fullt fokus på både jobb og kurs fra tidlig om morgenen til sent på kvelden, så merkes det veldig godt. Var faktisk noen andre som sovna underveis, huff. Ikke bra! 

Men totalen er jo at det har vært bra, og det var enda bedre når jeg kom hjem i går kveld med den beste bakte poteten, og klar for noen timer søvn. Samboer kom hjem litt etter meg, men vi sovne fort begge to. Eller bikkjene også for den saks skyld. Litt for godt også faktisk, da jeg klarte å slumre alarmen min. Det endte jo da opp med at bikkjene ikke fikk middag og samboer forsov seg. Vi våknet ikke før 00, og det var da han startet på jobb og jeg skulle jo ha vært med bikkjene litt før vi tok den ordentlige natta, haha. Men sjefen til samboer var veldig snill, og han visste at det var en tøff periode så det gikk fint. De kjenner hverandre jo også, så var ikke det største problemet. Mens jeg og bikkjene fortsatte sovingen vår. 

Så søvn har virkelig vært en mangelvare, men satser på at det kommer seg. Eller ikke? Er en lang arbeidsdag i morgen, og så kjører vi mest sannsynlig direkte til Sverige for parring. Vi skal planlegge litt nøyere nå i kveld om hvordan ting skal skje, men det ser ut som det blir noen tøffe dager til. MEN når alt dette med parringer er ferdig, da skal det bli en vanlig hektisk hverdag med litt mer struktur om jeg kan kalle det det! Vi skrives! 

Håper alle har hatt en fin helg, og en fin start på en ny uke! 

Kurs

Denne helgen inneholder det kun mye jobb og kurs. Begynner tidlig om morgenen og varer til sent på kvelden. Så sier nå med en gang at det ikke blir noe blogg før jeg kommer hjem. Da skal det skjerpes!!

Vi skrives!

Sene kvelder

Nå blir det bare sene oppdateringer, men har rett og slett ikke tid på dagen, haha. Brukte så utrolig lang tid på kjøring til og fra veterinær i dag tidlig. Er veiarbeid overalt, og da blir det ganske lange køer. Skjønner ikke at dette ikke kunne blitt gjort i fellesferien hvor det var lite folk, istedenfor nå når de fleste har kommet tilbake på jobb. Og det verste er vel at det er steder som nesten akkurat har fått ny asfalt. Blir så irritert! 

Men får ikke gjort noe med det, og jeg må gjennom det for å komme dit jeg skal. Gikk veldig bra hos veterinær, men resultatet vil jeg få i morgen. Enten reiser vi søndag kveld, hvis ikke reiser vi til uka en gang. Er veldig spent, hihi. Ellers har jeg badet Biola i dag, og så skal Pia i morgen tidlig. Deretter må jeg begynne å pakke. Er veldig travle dager nå, så gleder meg til det roer seg litt ned igjen! Skal bli godt å få plantet beina på bakken, og komme tilbake til den vanlige hverdagen! 

Nå har jeg fått lagt bikkjene, samboer har kjørt på jobb og jeg er ganske klar for sengen. Kjenner jeg er helt død i hele kroppen, så krysser fingrer og tær for en god natt, hihi! 

Vi skrives! 

Svart overalt

Bloggen har vært rolig i dag, og med god grunn. Jeg jobbet fra 10-15, men pga veiarbeid som førte til store køer, var jeg ikke hjemme før nærmere 17. Da begynte jeg med å vaske gulver og rydde litt rundt. Har fått ommøblert og litt sånt, og begynner å bli fornøyd selv om jeg har igjen en god del som skal hukes av før vi vinterstid. Men fikk en lang og god pause i skogen sammen med dogsa og samboeren. Det regnet som bare det, men gikk så fint så. Kom hjem igjen og begynte på mat, før husvasken fortsatte. Og deretter ble det tyst, overalt. Strømmen gikk og mørkt ble det. Tordnet skikkelig høyt og lynet lyste godt opp innimellom, men fy søren for et vær. Holdt på godt over en time. Jeg og samboer tente lys og benyttet tiden til å prate og kose oss litt. Fikk planlagt litt treninger og sånt fremover, og ellers gjøremål som må gjøres innen da og da! Når strømmen kom på igjen og det begynte å roe seg ute, fikk vi lagd oss noe kveldsmat før vi så en episode av serien vår. Jeg sovnet nesten før den ble ferdig, men holdt akkurat. Så nå har vi fått blåst ut lys, lagt hundene og nå meg selv. Håper på en fin natt, uten noe sørlig bråk!

Så nå er det natta på alle i dette huset. I morgen starter vi dagen med et veterinærbesøk, og er spent på resultatet! Men om været holder seg så vi har nett, skal jeg prøve å få blogget litt som normalt igjen!

Vi skrives!

Husmor

Litt senere oppdatering enn vanlig, men i dag sov jeg faktisk til kvart på ti. Var helt fantastisk, og føler meg mye bedre i dag enn i går. Hadde nok litt mangel på søvn, hahah. Men jeg har fått gjort mye likevel. Ryddet så og si i alle rom, både her og der. Sånn skikkelig husmordag egentlig. Ryddet 1000 plagg inn i skuffer og skap, og satt på en ny klesvask som snart skal henges opp, før neste blir satt på igjen. Er så mye klær som blir brukt når vi reiser så mye frem og tilbake som det vi gjør, så da må vi ta noen skippertak når vi først er hjemme. Nå er det ikke så mye reising fremover, bortsett fra til helgen. Samboer skal på en utstilling med bikkjene, og så reiser han videre laaaaaangt inn i Sverige for å parre, om alt går etter planen selvfølgelig. Vi skal ta en blodprøve til torsdag eller fredag, for å sjekke at dagene stemmer. Jeg skal på jobb hele lørdagen, og kurs nesten hele søndagen. Men må få hentet lille Biola på et vis også, for hun skal ikke være med på parringen. Så hvordan alt blir enda er litt usikkert, men vi skal nok klare det! 

Nå tenkte jeg å lage noe frokost, før jeg skal kle på meg litt regntøy. Bikkjene trenger en lang tur før jeg reiser på jobb, og så får vi kost oss litt alle sammen. Jeg må reise kvart på ett, så har ikke sånn kjempe god tid til alt jeg vil gjøre, hihi, men i dag har klær vært det viktigste, bortsett fra bikkjene selvfølgelig! Vi skrives senere! 

Ønsker alle en god tirsdag! 

En dag som denne

Jobber fra 10-15 i dag, og kjenner det er godt med en kort dag. Er fortsatt utrolig sliten, så merker at det ikke er så mye som skal skje idag. Blir jobb, middag og trening/tur med hunder. Det er det, haha. Enkelt og greit på en dag som denne!

Ha en fin mandag!

Fra bunn til topp

Nå reiser jeg snart på jobb. Eller skal innom for å hente broren min først da, så blir en liten omvei, men det går! Regnet forsvant, og solen tittet frem. Gikk fra kjempe kaldt til kjempe varmt, og det var deilig! Bikkjene har fått en lang skogtur, så de sover nå ganske godt. Mye energi som måtte ut for å si det sånn. Nok et bevis på at solen hjelper på humøret altså! 

Ha en fortsatt fin dag alle sammen! 

En våt dag

På værmeldingen skal det være overskyet og overskyet med sol i hele dag, men det har regnet nonstop siden kvelden i går. Var helt forferdelig å kjøre hjem, da det var bekmørkt og vindusviskere gikk for fullt. Ikke moro altså, og da når det fortsetter i dag er ikke jeg fornøyd. Påvirker humøret mitt så utrolig mye, og er litt redd for denne teltturen vi skal på til helgen, haha! Men håper det blir opphold, hihi!

Bikkjene har fått mat, men er helt døde. Tror nok det skyldes værsyken, og da kan jeg også skylde på det til å slappe av litt på sofaen synes jeg. Planen for dagen er egentlig bare å rydde klær når det har tørket, og så litt rundt om i huset. Gå en tur med bikkjer, om noen vil være med meg, og så er det på jobb igjen til kvelden. Det blir nok bra!

 

Håper været er bedre der dere er, og at dagen blir super! 

En travel tid

En travel tid er det, men den inneholder mye kos! I dag startet endelig Pia med løpetid, så da er det bare å vente til hun er klar for parring. Håper virkelig hun tar seg så vi får litt mer liv her hjemme, hihi. Planene er klare for å si det sånn! Ellers har jeg klipt gresset som skulle vært gjort for 3 uker siden, så måtte gå over to ganger. Kjempe støl i armene, haha, men en fin treningsøkt da. Ryddet litt vanlig inne av oppvask og diverse, og satt på klesvasker, etc.. Nok å gjøre for å si det sånn, men nå er det frokost før jeg skal ordne meg til jobb!

Til helgen skal jeg faktisk på telttur med ei veldig god venninne og bikkjene, selvfølgelig, hihi. Det gleder jeg meg masse til, så må bare holde ut litt jobbtid igjen, før det blir mye kos. Men det skal jeg skrive mer om senere! 

Ønsker alle sammen en fin torsdag! 

Hverdagen

Nå er det tilbake til hverdagen igjen, og jeg er klar. Skal sette opp treningsplan for min del og for bikkjene, og så få det til å passe med jobb osv. Må rydde og vaske litt klær i dag også, etter mye farting på både meg og samboer. Alltid noe å gjøre i alle fall, hihi. Ønsker alle en super start på en ny uke! 

Nå skal jeg ordne meg, og så reise avgårde! 

Hjemme igjen

Nå har jeg endelig kommet hjem til egen sofa, med alle bikkjene. Det har vært en slitsom uke, men en veldig fin en. Har vært en god del jobb med bikkjene, da det er veldig mange. Men vi har klart det. Utfordringen er jo at det er ei tispe som ikke går med resten. Så må lufte på tur og ja, litt sånn veldig passe på hele tiden. Men det har gått veldig fint, og alle lever, hihi! 

I dag har vi gått over to timer i skogen, og de har lekt masse. Og så begynte det å regne med en gang vi kom tilbake, så da fant jeg og mamma ut at vi skulle se på en film. Var kjempe koselig, og så lekte vi mer med bikkjene etterpå igjen. Det gikk litt fort for seg, og de klarte å rulle over hverandre og treffe en bæsj. Så da var det bare å bade hele gjengen, hahaha. Ekkelt, men de er heldigvis rene igjen. Så tiden har gått veldig fort, og merker at øya mine er utrolig slitne. Har akkurat vært i dusjen, og venter nå bare på at samboer skal komme hjem igjen før vi skal sove! 


Biola ♥


Pia ♥

Bildene er fra en liten photoshoot vi tok i skogen i dag. Gikk veldig bra med mange fine bilder, på godt og vondt, hihi! I morgen jobber jeg fra 10-15, og håper jeg får en god natt søvn. Trenger det, hahah! Ønsker alle en fortsatt fin kveld! 

Saturday

Det er lørdag, og jeg har fri. Er veldig sliten om dagen, men vi rekker å gjøre mye likevel. At jeg er sliten er nok pga dårlig søvn. Det er ikke bare bare med løpetid når det er 4 kåte gutter her i tillegg, så vi går på tur så ofte vi kan for å holde tankene deres på noe annet, hihi. Det skulle regne masse i dag, så vi gikk jo tidlig på dagen for å slippe unna det verste. Men var ganske mye regn da, og så viser det seg at været ikke holdt ordet da det har vært fint resten av dagen. Frem til nå i alle fall, hahaha. Men godt vi har klær til både store og små! I dag gikk vi til og med to turer, da vi synes det er mye mer kos når de kan løpe løst og kose seg mye mer, enn når de går i bånd. Og treningen blir mye mer effektiv når de er løse, det sier jo seg selv! Så jeg og mamma og gått over 2 timer i skogen, og så mens bikkjene nå har sovet med meg har mamma og pappa vært på ikea. Og så får vi se hva de kommer hjem med av middag og dessert. Har så søtsug om dagen i tillegg, så gleder meg veldig til det, hihi! 
De 9 første på tur - Ikke ofte jeg får alle på et bilde, hihi!

I kveld skal vi gå en liten tur til med alle sammen, før det er tid for middag og kos. Er lenge siden jeg har hatt en sånn familiekveld, så jeg har et ønske om filmkos og får selvfølgelig ønsket mitt oppfylt. Så det skal bli en veldig fin dag for min del! 

Håper alle får en kjempe fin helg, uansett hva dere holder på med! 

♥ 

Fredag

Nå reiser jeg på jobb om noen få minutter, og så tar jeg helgen senere i kveld. Jobber til 21, og så fikk jeg fri lørdag. Deilig! I dag startet dagen tidligere enn tenkt, men samtidig godt. Luftet bikkjene, og så kjørte jeg hjem til meg selv for å fore katter og lufte de litt. De trengte en del kos og sånt før jeg kunne dra igjen for å si det sånn, hihi! På vei tilbake stoppet jeg innom butikken for å kjøpe ferskt brød, og så lagde vi en kjempe god frokost da etterpå. Lot maten synke, og så var det tid for tur. Brukte 1,5 time i skogen. Bare gikk og gikk, og det var så deilig til tross for varmen. Skulle egentlig regne masse i dag, men er heller sol og varmt. Begynner å blåse noe, men er ikke spådd noe regn enda i alle fall. Så krysser fingrene for at finværet holder seg! 

Så nå kan jeg jobbe med god samvittighet, for alle bikkjene ligger nå strødd utover. Det er ikke bare bare å ha 11 stk, men det er utrolig koselig! 

Ha en fin fredag alle sammen! 

Galehus

Nå reiser jeg snart på jobb igjen, men ville innom for en liten oppdatering. Vi startet dagen med et veterinærbesøk. Bonzo har vært halt noen dager nå, så måtte bare sjekke det ut. Vi har fått smertestillende, og så får vi se an. Han er kjempe hoven, og har en skikkelig muskelknute. Men vi får se! Og så fikk jeg tatt rabiesvaksine på Pia igjen. Så nå burde det holde for en god stund! 

Kom tilbake og gikk rett ut på tur i skogen. Kjempe koselig, bortsett fra at to måtte bli hjemme. Bonzo har fått krav om noen dager med hvile, mens Pia går ikke overens med de andre, så hun får tur i bånd, men nå slapp vi alle. Så vi får ta en tur til kvelden igjen også hvor alle kan gå i bånd, sånn at alle kan være med! Er ikke bare bare med 11 stk som gjerne trenger litt forskjellig. Er nesten som et galehus, hihi! Så nå skal vi kjøre på jobb, mens bikkjene hviler. Vi skrives!

Første natten

Det ble ganske sent, så rakk ikke å oppdatere dere før nå. Men det gikk overraskende bra. Pappa har fikset i hundegården, sånn at det nå er tak, hus, tepper, presenning og alt der. Mye mer koselig, og blir en tryggere ramme rundt for de selvfølgelig. Og så var vi på to turer i skogen. En hvor jeg bare hadde med de store, og en hvor vi tok med alle 11. Var kjempe koselig! Ser ut som den barnehagen som går på rekke og rad, hihi! 

Nå har alle bikkjene lagt seg, og nå er det min tur. Vi skrives i morgen! (Etterpå), hihih! 

Dagen midt i uken

God morgen! Ikke veldig mange timene siden forrige innlegg, men same shit. Ville bare innom for å ønske alle sammen en fin dag, før jeg nå reiser på jobb. Jobber fra 10-15, og er da hjemme rundt 16. Da begynner pakkingen, og så blir det middag før vi reiser avsted igjen. Godt vi har noe å bruke tiden på, hihi! Oppdaterer dere senere i dag! 

Tilbake til hverdagen

Første arbeidsdagen etter ferien er nå over, men neste er rett rundt hjørne. Dagen i dag startet med en time ekstra søvn, og så var det å rydde etter turen. Vaske alt av klær på nytt, henge ut, rydde og fikse inne og fra bilen. Bikkjene skulle trenes, og så måtte jeg på jobb. Jobbet fra 14-21, og var egentlig en rolig start som passet meg veldig bra. Merker at kroppen er rimelig død etter mye farting hit og dit, og veldig støl etter massagen i går, haha, ellers tipp topp! 

I morgen jobber jeg fra 10-15, og så er det neste prosjekt. Jeg skal hjelpe samboer med å pakke til han skal reise torsdag morgen til neste utstilling. Jeg får dessverre ikke blitt med nå, men jeg skal ta med resten av bikkjene for å bo hos mamma og pappa noen dager. 11 hunder på en gang, jo dette blir moro! Jeg reiser dit i morgen kveld, sånn at jeg rekker middag med samboer først. Og pakkedelen da selvfølgelig! 

Men nå er det natta på denne jenta, så vi skrives! 

♥ 

Surprise

God morgen! Nå har jeg vært i dusjen, og fikset meg. Bikkjene har fått mat, og samboer har lagt seg etter nattevakt. Jeg reiser nå innover for å møte tante, og gleder meg veldig til å få høre hva vi skal. Hele dagen er satt av, så blir ikke noe mer blogg dessverre, men sånn er det. Nå må jeg snart reise, og tror denne dagen vil blir utrolig fin! 


Denne fikk jeg på bursdagen min 16.07 - og dette er alt jeg vet. Dette blir spennende! 

Ha en fin dag! 

NV 2017

Nå har bikkjene lagt seg, og min tur er nå snart den også. Det har vært en utrolig fin helg på Norsk vinner 2017. Mange bra mennesker og bikkjer samlet på et sted. Nydelig vær, selv om det kanskje kunne vært litt kjøligere til tider mtp bikkjene, men ellers perfekt. Godt selskap på dagen, og på natten. Lite søvn blir det jo på sånne treff, men det har virkelig vært helt toppers likevel! Noen bilder fra helgen. Har tatt godt over 1500 bilder, og har sort de i mapper og på forskjellige minnepenner til de som skal ha de. Det tar litt tid for å si det sånn, men det er moro. Har fått trent en god del, og på bilde nummer 2 er det så irriterende at jeg ikke klarte å flytte kameraet riktig, sånn at halen ble med også. Så må bare fortsette sånn at vi kan få enda bedre bilder. Men dere fikk nå en smakebit, hihi. Både i ringen, og utenfor! 

Jeg må opp tidlig i morgen, for da skal jeg og tante ut. Hun har planlagt en hel dag med meg, som jeg ikke aner noe om, hahha. Men det blir garantert bra! Nå sier jeg god natt, og håper dere andre har hatt en like fin helg som meg, om ikke bedre! 

1 + 1

I dag er det Bonzo sin tur til å fylle 2 år. Da vi hentet han var han en kraftig plugg som ikke klarte å gå nesten. Han rullet mer rundt, pga altfor korte bein. Men heldigvis gikk det seg til fort, haha. Han er blitt et skikkelig kraftig mannfolk om en kan kalle det det. Spør du han om noe er han på plass med en gang. Alltid blid og fornøyd uansett hva vi finner på. Lydig som bare søren. Rett og slett en morsom hund å ha i familien. Deler ut mange suss, mye glede og er alltid klar for action! 


Lille pluggen!
Er det vann i nærheten, jah da vet jeg hvor Bonzo er. Badeløven min! 

Gratulerer så mye med dagen, min kjære Bonzo! 

Full fart

Nå har vi akkurat kommet hjem igjen, og kjenner øya bare vil lukke seg. Alt har gått kjempe fint. Bilen var kjempe god, til tross for at vi har hatt skikkelig uflaks. Rekker ikke kjøre fra bilforhandleren og til Ikea en gang før vi får en stein på ruta. Så der ble det jo en sprekk med en gang. Ellers, har det gått veldig bra. Fikk tak i kjøleboks, madrasser til bura i bilen, mat og diverse til andre, og så fikk jeg tatt en kjapp tur inn på cubus. Har et gavekort der, men hadde så dårlig tid, så fikk "bare" brukt opp halvparten. Var så rotete der, at jeg hadde ikke tid til å begynne å bla igjennom alt sammen. Men vi får se, det vil nok ganske sikkert bli brukt opp! 

Nå skal jeg begynne å pakke inn i bilen, og så må jeg kartlegge litt på hva som mangler osv.. Men utenom det, så skal kvelden nytes. Må ta inn noe klær etter hvert, men tror ikke det blir så sent i dag. Kribler i magen etter å dra avgårde! 

Ha en fin kveld!

Klar til henting

Jeg våknet da samboer kom hjem i dag tidlig, og hadde en plan om å sove litt lenger, men det funket ikke. Så siden jeg sto opp 08, så har det gått i ett. Brukte litt tid på morgenen til å blogge som sikkert noen av dere har sett allerede. Men det har virkelig gått i ett. Har fått vasket huset fra topp til tå, og hengt ut dyner, tepper, og diverse ut til tørk, og venter på siste vask med klær nå som skal henges ut den også. Har fått pakket bagger for harde livet, og føler jeg begynner å bli klar. Skal selvfølgelig gå over når jeg begynner å stable i bilen, som vi forresten skal hente etterpå. Vår er ferdig, så da slipper vi leiebil. Er så glad for det, hihi! Så jeg venter nå bare på at samboer skal våkne, sånn at vi kan reise innover! 

Og så blir det Ikea, strømmen og andre småplukk på veien - før vi skal hjemover. Da må en begynne å stable inn i bilen, og så få sett over alt sammen. Tror dette blir veldig bra altså! Bikkjene sover ute i hundegården, og virker veldig døde i dag, så kanskje greit med en hviledag for de også! Om det blir noe grilling i kveld er jeg litt usikker på. Men det tar vi på sparket! 


 

Så mens jeg venter på siste vask og samboer skal jeg faktisk nyte tiden litt i sofaen. Mangler bare å sminke meg før vi reiser, og ellers er det meste ferdig. Gleder meg så mye, og nå titter solen mer og mer frem også, så dette må jo bare bli bra! 

Ønsker alle en fortsatt fin onsdag. Måtte denne dagen bli herlig! 

Dagens gjøremål

Hei og god morgen! Sov bedre i natt enn jeg har gjort på lenge. I dag er dagen hvor vi skal hente bil. Enten om vår er klar eller så må vi få en leiebil, men krysser alt jeg har for at vi får vår egen med en gang. Men vi får vente spent på telefonen! Enn så lenge er det bare å begynne med dagens gjøremål her hjemme! 

Starter i 2. etg med å vaske gulver, og så skal jeg vaske dyna og henge den ut til tørk. Tar med oss dyner og puter til camping, så synes det er greit å ha den så frisk som mulig. Og så skal kattedoer fikses, men leker og sånt blir ikke lagt ut før vi drar i morgen. Hvis ikke skal jeg love dere at de blir tatt av bikkjene, haha! Må vaske trappa ned, og så dra over gulver i stue , kjøkken og gang. Ellers ble mye av ryddingen ferdig i går. Ligger igjen en del klær på stubord etter at det er vasket, men det er ferdig sortert og venter på å få komme i riktig bagger! 


 

Og ellers er det meste klart her hjemme, men mye som skal gjøres likevel. Når de ringer må vi kjøre til bilforhandleren. Enten drar vi med vår bil, eller så får vi en leiebil som ser prikk lik ut. Og deretter går turen til IKEA, og så skal vi innom strømmen en tur, og innom jobben en tur. Skal ha litt småtterier her og der, bl.a. blomterpotter + noen nye blomster, plastkasser, elektrisk kjølebag og diverse. Og så når vi kommer hjem er det bare å begynne med stablingen. Alt må jo fikses på innvendig, av bur og bagasje. Derfor jeg håper vi kan få vår egen bil med en gang, så jeg slipper å være super stressa pga bikkjer og utstyr. Men vi får se, og bare vente på at telefonen skal ringe! Vi oppdateres i kveld! 

Ha en riktig fin dag!

Dagen i dag

Ganske sen update nå, men sånn er det. Sover så utrolig lite om dagen, og det er virkelig ikke moro. Kroppen er ikke vandt til å ha fri fra jobben, så tror det er derfor, haha! But anyways, vi har fått gjort mye i dag. Startet pakkingen, og føler meg ganske forberedt. Skal ta siste del av klær, sko og den slags i morgen. Sånn at det bare er matvarer på torsdagen når vi drar. Tar ferdig vaskingen i morgen, for det er ikke vits å ta nøye før vi reiser, haha. Men bikkjene har fått kost seg masse i dag, sånn at de kan hvile mye i morgen! 

Dro avgårde til mamma og pappa ganske tidlig egentlig, i forhold til planen da. Spiste frokost der, og så gikk vi på tur. Jeg hadde med gutta og Biola. Pia fikk slappe av i hundegården hjemme, da vi ikke kan slippe alle løse sammen pga av henne. Måtte pakke ned bur og bamser til gutta, for de skal nå bo der i to uker nesten. Men turen ble vellykket. Alle fikk gå løst, og alle 8 hundene koste seg masse. Spiste blåbær så det holdt, både to- og firbeinte, hihi! Lekte litt i bassenget deres etterpå, før jeg og Biola reiste hjem igjen til Pia. Så de har vært med rundt på pakkingen, og så når samboer sto opp dro vi for å bade. Bikkjene koste seg masse, og jeg fikk testet kameraet en god del. Har ikke fått sett på bildene enda, men tenkte å vise dere i morgen forhåpentligvis. Da vi kom hjem fra badingen var bikkjene slått ut, så de snorka for fullt. Passet fint i og med at vi skulle spise middag. Deretter tok vi en halvtimes på sofaen alle man, før neste ting på liste måtte gjøres. Nemlig bad og føn av bikkjene. Måtte drøye den så langt det gikk i forhold til at de er klin gærne i alt som har med vann, gjørme osv å gjøre, hihi. Men nå er de rene og pene, og det må holde helt til fredag. Huff! 
Dagen har gått utrolig fort, og det er veldig deilig selv om jeg har mye som skal gjøres før vi drar. I morgen er det også en lang liste med gjøremål, så får starte på topp og jobbe meg nedover! 

Nå er det nemlig natta, for både store og små. Vi skrives i morgen! 

To do list

Det er så mye som skal rekkes, på så utrolig kort tid. Har vært usikker på hvor jeg skal begynne, så jeg endte oppe med å skrive en liste. Alt som må pakkes ned, det som må kjøpes på veien, og andre ting som må gjøres før vi drar. Må vaske litt så det ser pent ut til vi kommer hjem. Alle bikkjene skal bades, og så skal jeg kjøre Theo og Bonzo til mamma og pappa. De skal være der mens vi farter rundt, for det kan fort bli kjedelig for de stakkars. Men vi har nok å gjøre, og må utnytte tiden. Derfor starter jeg i dag, sånn at jeg kan se hva jeg mangler, eller om jeg kommer på noe mer når jeg har startet! 

Heldigvis er det pent vær, så bikkjene er ute hele dagen med god samvittighet. Enda bedre, klesvasken kan henges ut så alt tørker mye fortere også. Helt fantastisk. Og jeg har sneket inn litt soling innimellom, hihi. Jeg har brukt betakaroten en liten stund nå, og har igjen bare et brett, så må benytte tiden godt! Har ikke blitt orange enda! Ønsker alle sammen en riktig god tirsdag! 

Monday

I dag skal jeg ha med 3 av 4 hunder til veterinæren. De trenger sin årlige vaksine, og veldig godt å få det gjort før vi skal på norsk vinner i forhold til smitte osv... Vil ikke ha med noe shit hjem igjen! Og ellers skal jeg innom Europris en kjapp tur for å se etter noe til turen. Har lenge ønsket meg en sånn elektrisk kjølebag, men må se hvor stor/liten den er og pris eventuelt, haha. Men de er veldig fine å ha med på tur! Og så skal jeg ta en kjapp tur innom cubus, sånn at jeg kan kjøpe en ny treningstights. Den jeg har er litt viet ut etter at jeg veide 15 kg mer for å si det sånn, så vil ha en som jeg kan føle meg litt mer vel i! 

Ellers skal jeg på tur med alle bikkjene. De som har tatt vaksine skal ikke trenes for hardt, men Biola skal få kjørt seg langt og lenge i skogen, sammen med matmor her. Er nok verst for meg, men alle har godt av det! Og så skal de hvile før det er siste felles hundetrening før norsk vinner. Vi skal bare stille Biola, da Pia snart er klar for løpetid og ny parring. Så hun skal bare være med for kosen, hihi! Nå er det spådd regn den siste halvdelen av uken, men krysser alt jeg har for at det blir fint vær alle dagene! 

Ha en fin mandag alle sammen! 

21 years

I dag har jeg bursdag faktisk, og har kost meg masse i hele helgen. Vi har gått lange turer i skogen både i går og i dag, i tillegg til hundetreninger og så dro vi ut med familie. Var på kino, og det har jeg ikke vært på utrolig lenge. Husker ikke sist gang faktisk, haha. Og så dro vi ut på peppes etterpå. Ingen av oss orket noe spesielt, så vi tok en såkalt barnebursdag. Koste meg gløgg i hjel selvom! Denne helgen har virkelig vært fin, og tiden er brukt godt. Alt har gått slag i slag hele veien, så merker nå at kroppen er utslitt. Har fått vært en tur i Sverige også, så vi har hamstret masse mat fremover og litt godt til norsk vinner. Dette må bare bli bra nå, hihi! Skal bli godt med en litt tidlig kveld! Bikkjene har fortsatt mye energi, så vi skal ta en liten tur nå før samboer reiser på jobb og jeg går til sengs!

Ha en fin kveld!

Den siste dagen

Fredagen er her, og endelig kan jeg si JIPPI! Jeg jobber fra 16-21, og etter det skal jeg ha en uke ferie. Skulle egentlig jobbe lørdagen, men fikk fri, så er super happy nå altså! Og med det har jeg hatt masse energi, selv om formen ikke er helt på topp. Kommer meg fortere og fortere da, men hangler med tetthet og hode enda. Men det går nok fort over nå om solen holder seg oppe! 

Hadde store planer om å få sove lenge idag, sånn at jeg kunne ligge i armkroken til kjæresten en times tid, men sånn gikk det ikke. Bikkjene var lys våkne, og da blir jo jeg det også, haha. Så vi har tatt 3 klesvasker allerede. Må jo starte tidlig med det sånn at det kan tørke ute. Er så glad vi fikk tørkestativ! Og så har vi fått gjort mange andre husoppgaver da. Lenge siden jeg har vært hjemme så mange timer at jeg faktisk rekker å gjøre noe, hihi. Skal snart ut på tur med bikkjene, og så tror jeg kanskje at jeg skal prøve å sole meg litt. Deretter dusjen, og så jobbe noen timer. Tror dette blir en utrolig fin dag! 

Ha en fin fredag alle sammen!

Ny bil

God kveld! Nå er jeg veldig klar for natta, men måtte innom for å oppdatere. Jobbet fra 10-15 i dag, og så hadde jeg time hos frisøren rett etterpå. Fikk farget og nappet brynene. Aldri gjort det hos frisør før, så måtte teste. Kunne tenkt meg en litt mørkere farge til neste gang, men alt i alt er jeg veldig fornøyd. Så får vi se hvor lang tid det tar før det kommer ut igjen, haha! Ble litt rød og hoven etterpå selvfølgelig, men i møte skulle jeg. Timen ble bestilt før avtalt møte, så kunne ikke avbestille heller følte jeg. Og med det kan jeg faktisk si at vi har kjøpt ny bil. Eller, jeg har kjøpt den men samboer skal bruke den, hihi. Neida, den blir til felles da det er lettere å ha hunder i den. Får mye større plass, og det gleder jeg meg til! Og dette er første bilen som faktisk står i mitt navn, dessverre. Hadde egentlig håpet på å vente til jeg var 24 år pga forsikring og det der, men må jeg så må jeg. Det kunne vel ikke passet bedre inn enn nå når det gjelder den andre bilen som ble ødelagt. Vi får hente den nye om ca en uke, så det passer akkurat før vi reiser til norsk vinner. Da får vi testa den litt ordentlig, hihi! 


Arkiv da jeg har glemt å ta bilder i dag, herregud, hahah! 

Ellers nå, så blir formen dårligere og dårligere. Hater det, men knasker c-vitamin så det holder. Krysser fingrene for at det går over snart. Jobber 11 timers i morgen, så blir nok ikke noe bloggtid. Men tar det igjen på fredag, lover! 3 arbeidsdager til så har jeg en hel uke ferie. Gleder meg! 

Tirsdag

Det er tirsdag, en ny dag og nye muligheter. For min del, er det dessverre ikke sånn. Neida, men jeg jobber 11 timers i dag, så er ikke mye annet jeg rekker. Men krysser fingrene for en kjempe fin dag likevel, og mange blide kunder. Både to- og firbeinte! Ha en fin tirsdag alle sammen! 

Hell i uhell

Det blir veldig stort mellomrom mellom innleggene mine, men det er vel bedre enn ingenting, haha! Jobbet til 15 i dag, og så tok jeg en synstest etter det. Viste seg at jeg så mye verre enn jeg trodde, men kanskje ikke så rart så lenge siste prøven min var i 2015. Har faktisk helt glemt det, og synet vender seg jo gradvis til så jeg har ikke merket så veldig mye før nå egentlig, selv om jeg gikk opp ganske mye i styrke. Men nå er det gjort, og så får vi se!

Da jeg kom hjem var det rett ut på tur med bikkjene. De hadde så mye energi at det var bare å løpe ut med en gang. Fant ut at de to små er like glad i blåbær som det jeg er, så må tilbake dit en gang til med bøtte. Så det skal bli koselig! Deretter ble det middag og så har vi slappet av med serie. Jeg begynner å bli skikkelig syk, så eier ikke mange krefter nå, men snart ferie. Prøver å holde motivasjonen oppe, hihi! 

 

På veien klarte vi å treffe en liten stein, som fort ble til noe mye verre. Slo hull på bilen, så det begynte å renne som bare det. Vi har så flaks når det kommer til bil at jeg gir nesten opp, hahah. Så nå er det veldig viktig at bilplanen vår slår igjennom. Skal inn for å titte på bilen i morgen, og eventuelt skrive under papirer. Så krysser alt jeg har for at dette går. Frem til da får bilen min kjørt seg både natt og dag. Det går sånn akkurat at vi ser hverandre i døra, før neste man kjører. Så veldig viktig at ikke den svikter for oss nå, haha! 

Og uten om det, så har vi det bra, huff. Er jo virkelig typisk da, men det er vel sånt som skjer når vi titter på ny bil. Kan vel kalle det hell i uhell, om planen vår funker. Så får vi fikse den andre etter hvert, og så selge den. Trenger ikke 3 biler på tomta for å si det sånn! 

But anyways, nå er det natta. En ny og lang dag i morgen. Jobber fra 10-21, og håper det går fort, hihhi. Ønsker alle en god natt, og håper dere har litt mer flaks i hverdagen enn det vi har hatt den siste tiden! 

Work, work & work

Nå er jeg straks klar for avreise igjen. Jobber fra 10-15, så har heldigvis kort dag. Er hundetrening i kveld, og ellers ligger jeg vel død, haha. Merker kreftene er ganske langt nede i dag, da jeg blir mer og mer forkjøla, dessverre. Men sånn er det. En uke igjen så har jeg ferie, og DET skal bli godt! 

Ønsker alle sammen en super fin dag!

"Bare mas"

Denne uken har vært helt fantastisk, til tross for mye frem og tilbake - hit og dit! Jeg jobber lange dager, og de få timene jeg ikke er på jobb så er jeg på hundetrening. Mange som synes det bare er mas, og skjønner ikke at jeg orker, men det er det som faktisk holder meg gåend i hverdagen. Bikkjene betyr alt for meg, og når jeg ser hvor glade de er på trening, så smitter det fort over på meg. I tillegg er det veldig sosialt, så det er jo bare kos! Men ja, til tider kan det bli veldig mye, og det er en del ekstra kjøring på oss. Men sånn er det. Nå ser vi etter en ny bil sånn at vi kan få plass til flere hundebur og diverse utstyr, så det blir bra. Krysser fingrene for at den er klar før vi skal på norsk vinner! 

Og ellers er vi på tur i skogen. Det er så koselig, deilig, befriende og alt på en gang. Dessverre glemmer jeg kameraet veldig ofte, men det får gå med iphone, hahah! 

 
 

Nå skal jeg legge meg med et smil om munnen. Dagen i dag har vært utrolig fin. Min eneste fridag i uken. Først hundetrening, så tur med alle litt senere, og så har vi vært hos mamma og pappa på besøk. Så bikkjene burde være fornøyde nå, hihi! 


 

God natt!

Friday

Det er fredag igjen, og jeg har så mye jeg har lyst til å gjøre. Hovedsakelig så er det jobb nå først. Har dagvakt, altså fra 10-17 da, og så skal jeg trene. Bikkjene skal trenes, men også meg selv. Skal prøve å få kommet i gang skikkelig igjen. Målet er å få strammet opp kroppen. Det tar tid selvfølgelig, men håper jeg finner motivasjonen til det også. Slankingen gikk fint, så nå er det et nytt steg og et nytt mål som skal nås! 

Håper dere alle får en fin start på helgen!  

En lang dag

God morgen! Jeg reiser nå straks avgårde på jobb igjen. Jobber fra 10-21, så det blir nok timer på meg. Men jeg får en uke fri om ikke så altfor lenge, så skal ikke klage, hihi. Blir jo lønn ut av dette! 

Ønsker alle en fin torsdag! 

Fornøyd

Nå er det straks natta på denne jenta. Jeg er så sliten, at jeg vet faktisk ikke hvor jeg skal gjøre av meg akkurat nå. Det er ei på jobben som har blitt sykemeldt, og da får jeg lange dager videre fremover også. Men men, sånn er det. Sluttet egentlig 14 i dag siden jeg skulle ha kort dag, men det ble litt overtid, så var ikke hjemme før 16.30. Og vi måtte reise 17 for å rekke hundetrening. Det ble ganske travelt, men vi rakk det. Fikk gjort unna en super økt på alle bikkjene, og vi fikk trent med noen nye folk også. Eller vi er i samme gjeng, men trener på forskjellige steder/klubber da, haha. Men vi bytter på litt, og skal absolutt tilbake til denne gjengen! 

Vi kom hjem igjen litt før 21, og da var det foringstid for bikkjene. Samboer måtte pakke baggen sin, for så å kjøre til jobb igjen. Mens jeg ble igjen hjemme med 4 bikkjer som fortsatt hadde masse energi. Vi endte opp med å leke en liten stund i hagen, vanne gress og blomster, og så sa vi natta. Jeg kastet meg fort i dusjen, før jeg nå har kommet meg under dyna. Denne dagen er over for min del, og jeg sier meg fornøyd! 

Dagvakt

God morgen! Det ble ganske sent på jobb i går, og i tillegg til all den trafikken tok det lang tid. En sånn dag burde det ikke vært lov å jobbe på. Håpløst å komme seg hjem for oss som ikke er så veldig interesserte, haha. Men det gikk nå til slutt! 

Nå skal jeg kjøre avgårde til jobb igjen. Heldigvis har jeg kort dag, men skal på hundetrening i kveld, så nok å gjøre. Krysser fingrene for fint vær, og godt humør, hihi! 

Ønsker alle sammen en fin onsdag! 

En fin dag

God morgen! Her har både to- og firbeinte spist frokost, og er klare for hva denne dagen har å tilby. Jeg starter ikke på jobb før 14, så har noen timer på morgenen til meg og bikkjene. Samboer har jobbet natt så han sover stakkars. Men har virkelig trua på en veldig fin dag i dag! Håper dere andre har samme følelsen, sånn at vi gjør denne dagen god uansett hva, hihi! 

HA EN FIN DAG ALLE SAMMEN! 

July

Tenk at vi allerede er i juli. Det er fortsatt helt uvirkelig for min del, men samtidig veldig deilig. Jeg har gjort så utrolig mye de siste dagene. Selvfølgelig mye har vært jobb, men den lille tiden utenom har vært så innholdsrik likevel. Har ikke hatt mye søvn, men det har gått bra. Og det har nok mye med solen ute å gjøre. Det er jo lyst nesten hele døgnet rundt nå, og det merkes veldig på energien. Det å jobbe 11 timers dager har ikke vært et så stort problem, selv om det er slitsomt. 

But anyways, jeg har fått kjøpt inn ganske mye jord og en boks med sånn gressfrø. Bikkjene har gravd så fælt, så må få tetta det ordentlig. Føler at jeg har skikkelig grønne fingre, hahaha, håper bare det spirer snart! 


 

Det har vært mye utetid utenom jobb. Jobber jo i kjelleren, og da er det veldig godt å være ute resten av døgnet. Så mye som mulig i alle fall. Har kjøpt oss klesstativ også, så kan gjøre husarbeid ute i tillegg, deilig, haha. De små gledene er viktig! Men vi har også fått badet litt. Dro en kveld her, fant et kjempe fint sted, og solen varmet selv om det var sent - alt var helt perfekt! 

Nå er det noen dager siden forrige innlegg, men etter all jobbingen har jeg villet nyte den lille tiden utenom til noe annet. Hver gang jeg har tenkt på bloggen har det vært kjempe sent. Sånn som i dag, haha, men jeg skal komme sterkere tilbake. Lover! I morgen starter jeg litt senere på jobb heldigvis, så da skal vi få til noe! 

Vil takke dere alle som er tålmodige med meg. Ser at statistikk holder seg på det samme, og det er veldig koselig. Skal virkelig prøve å skjerpe meg nå! 

God natt! 

Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017

Jeanett Ranvik

Hei! Jeg er ei jente på 21 år. Blogger om min hverdag og det som skjer rundt meg. Bildene mine tas med Canon EOS 600d og iPhone 7.

  • Instagram: Jeanettranvik ♥

  • Kontakt: jeanettranvik@hotmail.com

  • hits