Minus

Det var -4,5 grader når jeg sto opp 06.30 i dag tidlig, og merker kulden ganske greit. Skal hente inn et lass med ved nå snart, fore hunder og så skal vi ut på tur. Ellers er det serie som gjelder før jeg må jobb. Rydde litt her og der, men heldigvis ligger jeg litt i rute for en gangs skyld, og det er så deilig! Ønsker alle en fin torsdag!

Framskritt

Det har vært en travel dag på jobb, men likevel en veldig fin en. Etter jobb dro jeg tilbake til mamma igjen for å levere broren min, og så hente hundene mine selvfølgelig. De koser seg så fælt i barnehage der, og det er så deilig! Vi ble der noen timer siden samboer hadde ikke fått sovet så mye, så da brukte vi litt tid der til å spise middag og tur i skogen. Bråker så fælt når vi er hjemme, så var greit å drøye det litt for hans sin del, haha!


Vakreste Honey som speider etter elgen som sto midt på jordet, hihi! 

Da jeg kom hjem var det halvveis mørkt allerede, men jeg tok med meg Biola ut på jordet for en treningsøkt. Det gikk så utrolig bra, at jeg er nesten i sjokk enda. Er noe vi har trent litt på, og måtte jobbe mer med enn andre ting. Men i dag, uten at vi prøvde på det en gang så satt den. Øvelsen gikk helt perfekt, og jeg måtte gjenta den noen ganger fordi jeg rett og slett ikke trodde det jeg så, haha. Elsker den bikkja, og gleder meg til treningen fremover! Vi kommer nok til å lære mye av hverandre! 

Etter treningsøkten ble alle bikkjene med inn, og jeg fikk sortert posten. Da hadde julegaven til mamma kommet, og alle bildene mine. Endelig ser det litt mer personlig ut her hjemme enn den samme dama i alle rammene, haha. Så har klipt og tilpasset i hele kveld, og gleder meg til neste bestilling allerede! Tenkte jeg skulle komme tilbake til denne siden, og ulike julegavetips! 

 

Dette har vært en lang dag, men veldig innholdsrik. Veldig fornøyd, og sovner nok nå veldig fort. Vi skrives i morgen! 

Helt ålreit

Nå har jeg det faktisk ganske greit med meg selv, og det var på tide. Har følt at jeg har hengt etter på så mange ting, som igjen bare har dyttet meg nedover og nedover over en stund nå. Jeg har fått unna en god del her i huset, og føler ting går på skinner igjen. Får ting på plass, og har nå en litt bedre rutine sammen med samboer på diverse husarbeid. Det hjelper MYE!! 

Det går bra på jobben, og vi samarbeider bedre enn noen gang. Det er helt fantastisk. Jeg prater mer med familien på flere områder, og det er også ganske deilig. Føler ting har blitt mye mer åpent, og at det går an å snakke om ting og at ikke alt er så tabu. Det er ingen hemmelighet at familien min har hatt et forferdelig år, men samtidig kan vi ikke legge oss ned og la det kjøre over oss. Vi må stå sammen, og det føler jeg vi endelig begynner å få til! 

Bikkjene er samlet og hjemme igjen, og vi lever et bedre liv sammen. Og enda bedre. Det er snart jul. Jeg gleder meg som en liten unge. Det begynner å komme julevarer i butikken, og når jeg plasserer, priser osv, er det ikke bare bare å ikke komme i julestemning. Håper virkelig det blir en fin jul, men mye snø i forhold til i fjor. Dette innlegget ble ganske blandet, men det er godt å endelig føle at hverdagen faller på plass igjen! 

Nå skal jeg snart henge opp en klesvask, før jeg hopper i dusjen og reiser på jobb. Må innom broren min for å hente han først også, men så er det rett på jobb. Håper på en fin dag! 

God tirsdag alle sammen!

♥ 

Monday morning

Nå skal jeg snart reise avgårde på jobb. Jeg slutter 16.00, og etter det skal jeg møte samboer og bikkjene. Skal på trening, og litt sosialisering. Bruker mye av tiden på det nå også, da det trengs. Mye som skal sees og oppleves. Håper på fint vær og en finfin dag! 


Bilder fra forrige sosialiseringsrunde! 

Ønsker alle en fin start på uken! 

En søndag

Kvelden har kommet til denne familien nå også, og skal si det er godt. Dagen startet 07.00 i dag, og har gått i hundre. Har ommøblert store deler av huset, ryddet og vasket om hverandre. Vaskemaskinen har gått i hele dag, og fortsatt er det en del igjen. Går med en del tepper og slikt når det er hunder i hus. Utenom husarbeid har jeg og samboer vært i Sverige. Handlet inn masse mat og drikke, så nå klarer vi oss en stund til. Vi har gått over en time i skogen med bikkjene. Det regnet, men ingen av de firbeinte brydde seg så hvorfor skal vi? Turen var veldig fin! 

Nå er det serie på tv, en varm drikke i hånden og bikkjer som ligger rett ut overalt. En fin søndag alt i alt! 

Det har vært veldig av og på med denne bloggen, men tiden strekker helt ærlig ikke til. Fredag var det først jobb, og så kjørte jeg hjem for å skifte, så ut igjen på kino. Jeg vant to billetter til snømannen, og da premieren. Fikk servert drikke og tilbehør, rød løper og diverse. Kjempe morsomt, selv om det ble ganske sent. Opp tidlig igjen lørdag for å jobbe full dag. Lite søvn, lite krefter og liten tid = lite blogg. Men jeg prøver så godt jeg kan! 

Ønsker alle en fin kveld videre! 

Det normale

Hverdagen begynner å bli hel igjen. Gutta har kommet hjem igjen etter en liten stund borte. De har bodd hos mamma og pappa, mens vi har fått en balanse mellom trening, jobb og alt mulig rart. Det har vært en tid med lite søvn, lite krefter og alt har vært et stort mas. Men nå føler jeg endelig at hverdagen kan bli litt mer normal, og at ting kan flyte litt som de pleide før. Jobben kommer til å bli mer hektisk fremover mot jul, men likevel føler jeg vi har mer kontroll nå enn noen gang, så håper at det fortsetter som nå! 

Nå skal jeg snart hoppe i dusjen, og så gjøre meg klar for jobb. Bikkjene har fått en lang tur, og sover nå godt alle fem! 

Håper alle får en fin dag videre! 

En time

Akkurat nå er jeg så stolt av jentene mine. Fikk sove en hel time lenger i dag, enn jeg fikk i går. Og måtte ikke ut i natt, helt fantastisk! 

Gårsdagen var utrolig fin faktisk. Solen kom frem etterhvert, og det ble en fin tur hos mamma før jobb. Hailey var med, og fikk kjørt seg skikkelig. Det blir litt samme i dag. Biola og Hailey skal først være med til mamma for å gå tur i skogen, før de skal sosialiseres og på jobb. Tiden flyr, men det er veldig fine dager nå. Håper alle får en super fredag, og god helg! 

♥ 

Frost

Nå sitter jeg under et teppe, med varmepumpe på og serie på tv. Bikkjene var klare 06.15, så da var det bare å stå opp. Første natten hvor valpen ikke har måtte gå ut om natten, så da tar jeg heller en tidlig morgen. Det er skikkelig kaldt ute, bilen er fryst og det minner mer og mer om vinteren. Gleder meg til det blir hvitt på bakken, sånn at det blir litt lysere likevel. Vi gleder oss til tiden fremover i alle fall, tror det blir stas! 

I går var Hailey med på jobb, og det gikk kjempe fint. Deretter dro jeg og samboer ut for å spise, før vi dro videre på hundetrening. Det var utrolig moro, da vi begge fikk framgang. Det er virkelig gøy på banen nå, og elsker det! 

Klokken går, og nå er det snart tid for frokost. Har en følelse på at det blir tidlig tur i dag, for bikkjene har nok av energi! Så her blir det nok full fart frem til jeg skal på jobb. Ønsker alle en fin dag! 

Sjukling

Formen blir bare verre og verre, men kanskje ikke så rart når jeg var ute hele søndagen i dritt vær. På jobben i går sleit jeg skikkelig, da jeg faktisk ikke har stemme. Får frem et ord i ny og ne, men er helt forferdelig. Kunne ikke ta telefonen, eller prate så mye med kunder. Men håper virkelig det går fort over. Har ikke stemme i dag heller, og den er ikke noe bedre for å si det sånn. Men hiver innpå med de tablettene jeg bare kan, og drikker flere liter med te hver dag. Snart må det jo bare bli bra, haha! 


Før jeg ble syk, men ikke delt, haha!

Det blir serie frem til jeg skal på jobb igjen i dag. Er travle dager, men jeg kommer meg gjennom de. Fikk en kjempe fin trening i går også. Bare her hjemme da, for orket ikke dra ut igjen etter jobb. Men alt i alt har det vært utrolig fine dager, og håper de fortsetter. Det er full fart med valp og hele pakka, så nok å bryne hode sitt på, hihi. Men det er veldig koselig da, og gleder meg masse til tiden videre! 

Ønsker alle en super dag videre! 

Tiden flyr

Tiden flyr fort, men vi koser oss masse likevel. Jeg har hatt fri i dag, og i forhold til formen min passer det veldig bra. Alle bikkjene er ferdig badet og fønet. Klær er ferdig vasket og brettet på plass. Husvasken er tatt, og vi er klare for avreise. Skal ta lørdagskvelden hos mamma og pappa. Valpen skal bli godt nok kjent der før natten, siden den skal være der mens vi er på utstilling søndag. Skal opp ganske tidlig, så greit å få litt kortere vei også! 

Så da blir det en familiekveld på oss i dag. Både jeg og samboer er jo ganske slække i formen, så passer oss bra. Hadde egentlig en plan om ølfestivalen, men det får utsettes til en annen gang. Nå skal bilen pakkes, og så skal vi kjøre avgårde. Ha en fin lørdagskveld alle sammen! 

My weekend

Selv om jeg har begynt å bli syk, var det en veldig fin dag i går. Startet ganske tidlig med å lufte hundene, før det ble frokost på oss alle. Deretter ble det en tur på europris, og så dro jeg videre til Marie. Vi fikk tatt igjen litt tid, og det var utrolig godt. Serier, prat, popcorn og jah, slik det alltid har vært. Utrolig koselig! 

Kom hjem igjen, byttet til de varmeste klærne jeg har, dro ut igjen på hundetrening. Det gikk kjempe fint, men gruer meg fortsatt en god del til utstillingen som er på søndag. Men krysser det jeg har, og håper det går vår vei! Etter treningen gikk vi ut for å spise litt. Var utrolig godt, og veldig koselig. Spontant, men elsket det! 

Håper alle får en super dag. Vi skal kose oss masse, eller kanskje ikke. Alle bikkjene skal bades og fønes, så de er klare for morgendagen. De er nok ikke enige om at det er kos, men det må gjøres, hihi! Vi har flere planer for dagen, så tror de glemmer det fort! Vi skrives igjen senere! 

Et lite troll

Det har vært veldig av og på i det siste når det kommer til bloggen. Lysten har ikke vært helt til stedet når det er så utrolig mye som skal gjøres, og lite søvn. Som vanlig har det vært mye jobb, mye hundetreninger og litt forandringer i familierekken. På grunn av mye kjøring, reising, treninger, utstillinger og alt på en gang - Har vi tatt det tunge valget med å la guttene våres bo hos mamma og pappa. Da slipper de så mye frem og tilbake for hver gang de ikke kan bli med, men jeg kan likevel se de da jeg er der ganske ofte. Grunnen til at de ikke kan bli med er pga at de må passes på mye mer enn de store våre. De kan ikke ligge i bilen når det blir kaldt, etc.. De store takler det litt bedre siden de har underulla! Så en enighet mellom meg og mamma er at de er våres, men de bor der. Jeg har vært der så og si nesten hver dag, for å gå turer osv.. Klarer meg ikke uten de, haha! 

På den andre siden har vi hentet inn et nytt troll i familien. Ei lita langhårschæfer, tispe. Hun heter Hailey, og er en gledesspreder allerede. Var med på besøk hos den gale gjengen til mamma, før hun ble med på jobb i går. Dette er andre dagen vår sammen, og koser oss masse. Har vært lite søvn, men begynner å komme seg! Det er som å få et barn, hihi! 

Jeg skal nå snart begynne å ordne meg, før jeg skal møte ei venninne. Da skal samboer få sitte barnevakt, og jeg tenke på noe helt annet. Etter det skal vi på hundetrening og sosialisering. Jeg har fått fri denne helgenen for å være med hunder, og samboer for en gangs skyld. Det er utstilling på søndag, og ja, det er en del som skal gjøres og fikses. Men huset er ganske vasket, så skal bruke mye av tiden på kos! 

Ultralyd

Det har vært en liten pause her på bloggen, og med god grunn. Jeg har vært utrolig sliten, og i tillegg hatt et ganske stramt tidsskjema. Tiden har vært fin, men skulle ønske jeg bare kunne tatt en uke ferie akkurat nå, men sånn er det ikke. But anyways, vi var hos veterinær i går med Pia for å ta en ultralyd. Dessverre så vet de ikke enda, så skal tilbake til fredag. Krysser fingrer og tær for at det er et tydelig svar, og gjerne positivt da! 

Nå skal jeg kaste meg i dusjen, før jeg må komme meg avgårde på jobb. Ha en fin dag alle sammen! 

Birthday

Det ble ganske sent i går, så rakk faktisk ikke bloggen. Vi fikk se på alle valpene igjen, og har nå bestemt oss. Det blir en av de, og skal hente hun hjem om tre uker. Gleder oss masse!! Det ble middag og kos hos oppdretterne, og så dro vi hjem til min mamma og pappa igjen, for å sove. Orket ikke hele veien hjem, så det ble sånn. Reiste hjem rundt 11, hoppet i dusjen og da dro jeg ut igjen. Nå venter jeg på at mamma og pappa skal hente meg, før vi drar i bursdag. Kusinen min fyller 12 år, og er ikke så ofte familie møtes, så tror dette kan bli veldig koselig. Tror vi alle trenger det, da det har vært mye tid på sykehus og diverse plager den siste tiden. Viktig å utnytte den tiden vi har, for vet aldri når det tar slutt!

Ønsker alle en fin søndag videre, og så skrives vi. Jeg jobber fra 10-15 i morgen, og så er det rett på hundetrening. Tiden flyr altfor fort, men jeg har det bra og koser meg masse. Det er det som teller!

En tidlig morgen

Vi kom oss ikke i seng før sent i natt, og sto opp rundt 07. Måtte rekke en god tur med bikkjene før vi skal nå snart reise på jobb igjen. De skal bli med, og håper de er like flinke som de var i går. Planen er at vi skal besøke valpene igjen etter at jeg er ferdig på jobb, og så reiser vi mest sannsynligvis hjem om ikke det blir for sent da. Men håper vi kan reise hjem så det blir mindre stress med bikkjene, og så kan jeg reise i bursdag uten noe å tenke på, haha. Sånn hva som skjer etter jobb i dag blir litt på sparket, men tror det blir en fin helg uansett! Vi skrives senere!

GOD LØRDAG ALLE SAMMEN!

Byjenter

Da vi kom frem til mamma og pappa, så gikk jeg rett på tur med de store alene. De basa og herja som de pleier de, og jeg fikk strekt på beina. Da vi kom tilbake fikk jeg og broren min spist litt, før vi måtte reise på jobb. Pia og Biola var med, og det gikk kjempe fint. De har fått sosialisert seg skikkelig, og de er veldig slitne nå for å si det sånn. Mennesker i alle aldre, andre bikkjer og andre type dyr for den saks skyld, heiser og trapper osv.. Skikkelig byjenter for en dag, eller to da. De må bli med meg i morgen også, så de får kjørt seg denne helgenen her altså!  

Nå skal jeg se noen episoder med serie, før mamma og pappa kommer hjem. Mamma har vært på tur, så pappa henter henne på flyplassen. De er ikke hjemme før 24-01, så vi får bare vente. Blir nok ikke mange timene med søvn i natt, men det får bare gå. Jeg må stå opp tidligere enn tenkt i morgen også, for å rekke noe med bikkjene før vi reiser på jobb. Hvis ikke tror jeg det går rett vest, haha! 

Håper alle har hatt en fin fredag, og får en fin kveld! 

Lysten kom, og gikk

Blogglysten er veldig av og på om dagen, men det er også humøret mitt - så har sikkert en sammenheng! 

Dagene går til tur og trening med bikkjene, og jobb deretter. Vi er veldig lite hjemme for å si det sånn, alltid noe å gjøre. Nå skal jeg begynne med litt oppryddning her hjemme, før jeg pakker sammen både meg og bikkjer. Samboer er borte da det var jobb og begravelse, så han trenger litt søvn stakkars. Så jeg og bikkjene skal bo hos mamma og pappa et døgn eller to. Jeg skal jobbe i kveld, og i morgen. Søndag er det bursdag og litt diverse, så alt går akkurat slag i slag, håper jeg! 

 

Ønsker alle en fin fredag!

Regn, regn & regn

Dagen i går startet veldig bra med frokost sammen med kjæresten. Han var syk så fikk ikke dratt på jobb, så da fikk jeg plaget han litt ekstra. Tvang han ut på tur med bikkjene og greier, haha, men ellers fikk han sove da stakkars. Jeg jobbet store deler av dagen i går, så rakk dessverre ikke bloggen. I dag har jeg fri. Foreløpig har det gått i serie og tur med bikkjene. Det regner som bare søren, men ut må vi jo uansett. Godt det finnes ordentlig klær, haha, og en sofa en kan slenge seg ned på etterpå. Blir så trøtt av dette været, men sånn er det. Det blir nok mange episoder i dag, utenom middag og hundetrening da selvfølgelig. Resten går nok tregt! 


Ønsker alle en fin onsdag videre! 

Monday

God morgen! Fikk en mye bedre natt med søvn nå enn hele forrige uke, og det merkes godt. Jeg jobber fra 10-15 i dag, og deretter blir det middag og hundetrening. Håper dette blir en kjempe fin dag, og en flott start på en ny uke! 

Roadtrip

Vi startet dagen tidlig med en god frokost, og så rett ut på veien. Alle bikkjene var med, og de fikk seg noen turer på veien. Kjempe koselig, men merker det ble litt for mye bilkjøring på oss alle sammen i dag. Kjørte først for å se på NM i ipo, og det var veldig moro. Veldig inspirerende, og veldig skummelt å vite at jeg skal gjøre det samme en dag! På veien hjem stoppet vi for å besøke alle valpene, og muligens vårt nye familiemedlem. Vi skal tilbake om en uke igjen for å se på de da, og må si det lover utrolig bra. Gleder meg masse! 

Jeg sov bokstaveligtalt ikke noe i natt, og er stup trøtt. Vi var hjemme rundt halv sju, og da gikk samboer rett i sengs før jobb. Mens jeg fikk besøk av pappa som kom med et hengerlass med ved. Begynner å bli klare til vinteren nå. Og ellers har jeg ryddet og vasket litt klær. Det tar ikke lang tid før huset ser bomba ut for å si det sånn. Men nå er det en eller to episoder med serie, før det blir natta på alle i dette huset. Vi skrives i morgen! 

Håper alle har hatt en fin helg! 

Sleepy

Jeg får virkelig ikke nok søvn om dagen. Får det bare ikke til. Jeg er stup trøtt, men klarer ikke sovne likevel. Jeg jobber mye og det begynner tross alt å bli ganske mørkt ute - som igjen gjør meg enda trøttere enn vanlig. Så hvorfor får jeg ikke sove? Hahah. Det er ikke akkurat noe nytt i hverdagen min i forhold til mengder osv.. Det er så frustrerende, men får jo ikke gjort så veldig mye med det. I dag skal vi ut på farten igjen, og det har selvfølgelig med hunder å gjøre. Krysser fingrer og tær for at det blir en super dag for både oss og bikkjene, og så skrives vi senere i dag! 

GOD SØNDAG! 

Hælj!

Fredagen er her igjen, og jeg gleder meg allerede til søndag. Idag må jeg ta igjen alt jeg satte på vent i går, og så dra på jobb. Bikkjene skal selvfølgelig ha tur de også, hihi, det er liksom obligatorisk! Lørdag blir det jobb hele dagen, mens søndag skjer det litt mer spennende. Skal dra på besøk til noen, og muligens se et nytt familiemedlem. Ingen ting er sikkert enda, men det er en stor sjanse for at det kanskje blir en hund til før vi egentlig hadde planlagt det. Men vi får se, som sagt, ingenting er bestemt enda! OG så skal vi prøve å finne oss en ny sofa, haha. Trenger sårt en som er større enn den vi har, da alle bikkjene vil ha plass. Planer har vi nok av, så tiden er det eneste vi kunne ha trengt litt mer av, hihi. Men oppdaterer senere på det. Vi skrives! 

Ha en fin fredag, og god helg!

♥ 

Good night

Etter forrige innlegg tidligere i dag, så spratt jeg opp av sofaen for å få noen ting gjort før jobben. Klokken løp i fra, så måtte prioritere litt. I dag lot jeg så og si alle husoppgaver bli liggende, mens bikkjene fikk alt. Jeg fikk jobbet litt ute i den nye hundegården, og ellers ble det trening. Fikk noen kjempe fine lydighetsøkter, og så avsluttet vi med en litt lengre tur i skogen. Var kjempe koselig, og alle bikkjene var døde når jeg dro. Det er så godt, for da kan jeg ha god samvittighet når jeg er på jobb, hihi! 

Ellers har jeg hatt en kjempe fin dag på jobben, og merker nå at jeg ikke fikk så veldig mange timer med søvn i natt. Er kjempe trøtt, og veldig klar for sengen. Samboer har reist på jobb allerede, men gleder meg alt nå til han kommer hjem for å holde rundt meg i morgen tidlig, hihi! Vi skrives, god natt! 

En søvnløs natt

Jeg var utrolig trøtt i går kveld, men rett etter at samboer reiste på jobb bråvåknet jeg. Øya var så trøtte at de måtte holde seg lukket, men likevel var hjernen på høygir. Etter en stund sovnet jeg, men våknet etter 1,5 time. Lå våken frem til 05.30.. Det var lange timer. Gikk på do, fant noe drikke, maste på kjæresten som faktisk jobbet, leste flere forskjellige blogger og jah. Tiden gikk sakte for å si det sånn, men fikk sovet et par timer i alle fall da, før bikkjene begynte å mase. Derfor har det blitt frokost, og serie frem til nå. Må nesten begynne å gjøre noe snart, hvis ikke rekker jeg ingenting før jobb. Må reise 12.30, så tiden begynner å løpe med alt det jeg har planlagt i dag, hahaha! 

Nei, så nå er det bare å sette i gang. Vi skrives senere. Håper alle får en fin torsdag! 

Fridagen min

God kveld! Jeg har hatt fri i dag, men er mer sliten nå enn noen annen dag i uka, haha. Startet dagen tidlig med en god frokost, og deretter noen små husoppgaver. Orket ikke så veldig mye vask og rydding i dag, så endte opp med en treningsøkt med Pia før jeg tok med meg de andre tre bikkjene til mamma. Gikk en lang tur i skogen, og det ble en god del gjørmebading og lek ute på myra som gjorde at det ble bad og føn på de etterpå. Men det fikk bare gå, hihi! De fikk jo løpt fra seg en god del både på tur og i hagen, så når vi kjørte hjem igjen snorket den ene høyere enn den andre. Da vet man at en har gjort en god jobb, hihi. Kom hjem, fikk vekt samboer, kastet i noe mat og så kjørte avgårde igjen. Denne gang på hundetrening. Gutta sov godt under hele veien, så de fikk faktisk lov til å sove. Tok to små økter med Biola, hvor det gikk kjempe bra, men merket fort at hun var sliten. Pia fikk også en økt, men hun blir bare mer og mer sliten om dagen. Og håper at det henger sammen med drektighet å gjøre. Flere og flere tegn kommer, så håper virkelig vi fikk det til, men det vil tiden vise! 

Nå er det faktisk natta på denne jenta. Alle bikkjene sovna med en gang vi hadde servert middag, og da merker jeg hvor sliten jeg selv også er. Samboer reiser nå snart på jobb, så da sovner jeg nok fort, hihi. Håper alle har hatt en fin onsdag! 

Grått

Det er grått og trist ute, så her ble det en rolig start på dagen. De store bikkjene våknet før 07, så de fikk pent lov til å være i hundegården, mens jeg og de små bikkjene fortsatte drømmene. Samboer kom hjem rett etterpå, så da fikk vi sovet litt sammen før alarmen ringt. Lå og koste oss lenge, før vi sto opp og lagde litt frokost. Deretter har vi lekt litt, før alle ble like værsjuke som meg, og da ble det ro nok til å fortsette serien. Har ryddet noe, men ellers blir det en rolig tid før jeg skal jobbe! 

Så enn så lenge, blir jeg sittende her i samboer sine klær, og bare koser meg. Ønsker alle en super dag!

Monday

Et par episoder til med serie, og så blir det kvelden på dette huset. Jobbet fra 10-15 i dag, og det gikk kjempe fint. Hadde med meg Biola i dag også, og sosialiseringen går bare bedre og bedre. Jeg tok stingene hennes i dag også, og såret gror som bare det. Snart er hun friskmeldt, og vi kan trene som normalt. Etter jobb og tur, dro jeg innom ei venninne på veien hjem. Var kjempe koselig, spontant og veldig godt. Er ikke så ofte vi ser hverandre, så må nyte de minuttene vi får sammen. Kom hjem og bikkjene ble veldig glade av å se hverandre igjen, selvfølgelig. Det ble fort tid for middag da jeg ikke hadde fått i meg så veldig mye mat på jobben, og så sovnet jeg på sofaen. En litt mindre produktiv dag her hjemme, men det er godt etter en lang helg. Vi skrives i morgen!  

Prosjekter

Det har gått i hundre i hele dag, og først nå kan jeg sette meg godt til rette, OG puste ut! Sto opp ganske tidlig i dag også, og full fart med dagens oppgaver. Begynte med å rydde og vaske litt rundt, før det ble satt deiger til heving. Bakte en bolledeig, og to deiger med horn. Eller det skal egentlig være horn, men jeg lager de som boller istedenfor. Da får jeg fyll i hver eneste bit. Så det ble stekt skinke og bacon, og masse ost inni. Da hadde vi både lunsj og dessert i dag til de som kom på besøk. Pappa kom utover med ny verandadør til oss, og er super fornøyd. Har også pakket med seg deler til kjøkken osv.. sånn at vi kan få ferdig flere "småting" her og der. Det skal bli veldig godt kjenner jeg! Svigermor kom utover med hundegårdselementer, så vi har borra og skrudd, og vipps så var den oppe. Mangler å fikse litt inni, skaffe tak og hundehus osv osv, men nå er grinda oppe i alle fall!! 

Da oppgavene var ferdige, og horn/boller var spist, begynte treningen. Vi la ut spor til alle bikkjene, og det gikk utrolig bra. Har vært utrolig varmt i dag, så var litt usikre på innsatsen, men det gikk så det suste. Utrolig fornøyd! Klokken nærmet seg 17, og folka begynte hjemoverveien. Vi ryddet inn utstyr og diverse, og så gikk vi inn til oss. Hadde egentlig en plan om å sove litt, men det er jo dumt for jeg må jo sove til natten, så det ble det ikke noe av. Pappa hadde et parabolhode som vi skal prøve å bytte til, da vårt har blitt ødelagt, så da hadde jeg en fin unnskyldning for å komme på besøk. Tok med meg Biola og gutta til mamma og pappa, og var der noen timer. Pia fikk ikke være med da hun ikke går overens med de andre, og hun trenger en del ro om dagen. Så hun fikk sove inne sammen med samboer, da han måtte få litt søvn før nattevakt. Så vi gikk på tur, og bare koste oss. Snyltet på middag hos de også, hihi, var veldig godt. Og så var jeg hjemme til halv ti ca. Da ble det kveldsmat på bikkjene, og siste lufting har akkurat vært før det er natta! Jeg skal bruke noen minutter nå på å skrive en liste over ting som skal gjøres fremover, sånn at vi kan få fullført så mange prosjekter vi bare klarer før snøen kommer. Og så er det natta på meg. Opp tidlig for jobb i morgen. Så med andre ord, god natt! 

Just smile

Våknet opp like blid i dag som i går, og det er helt fantastisk. Kjenner jeg trengte den solen som var i går, og håper den varer i dag også. Frokosten er inntatt, og snart kommer det besøk. Min pappa kommer for å gjøre kjøkkenet litt mer ferdig, og så skal vi bytte verandadør. Vinduer må vente litt til da det måtte bestilles inn, og tok litt lenger tid enn vi trodde, men det får gå så lenge det er på plass før vinteren. Svigermor kommer utover med en hundegårde til. Plassen er ryddet, og den er klar til og settes opp med en gang. Vi skal også pakke hengeren full av søppel, sånn at garagen blir litt mer ledig. Tror dette blir en veldig fin dag, og håper kun på det beste! Ha en riktig fin søndag, og HUSK SMILET DITT! 

GOD SØNDAG! 

En produktiv dag

Nå har jeg "endelig" lagt meg i sengen, og er snart klar for natta. Dagen startet tidlig for min del. Bikkjene var klare, og da må matmor stå opp også, hihi. Vi startet med en god frokost, både små og store. Deretter ble det en god del rydding og vasking, og noe tid for soling. Tre klesvasker er satt på og hengt opp. Kjøkken er ryddet to ganger, altså før og etter middag, haha. Gulver er vasket. Badet er vasket. Theo og Bonzo har blitt badet og fønt. Gresset er klipt. Bilene er vasket både utvendig og innvendig (tar sin tid med all hundehår som har blitt festet inn i setene). Klær er ryddet og brettet på plass. Søppel er sortert. Ommøblert i hundegården. Og jeg har til og med klipt samboeren min, hahha. Jeg jobber med å klippe hunder, men det å klippe mennesker kan faktisk ikke sammenlignes. Synes ikke det ble så veldig ille, men får se hva jeg synes i morgen, haha! Og så ble det tid for middag, hvor vi lagde hjemmelaget pizza. Og resten av kvelden gikk til serie, og bare kjærestekos. Vi har jobbet hardt i dag begge to, og er veldig klare for i morgen! 


Dette har vært en fantastisk dag hvor alt har bare vært koselig og bra. Humøret har vært på topp, og jah, jeg har virkelig kost meg. I morgen har vi planer om enda mer arbeid, men håper både været og humøret er like bra da som det har vært i dag. Vi skrives! 

Et bomba horehus

Nå må jeg snart reise avgårde på jobb igjen, men ville innom for et lite hei. Var veldig trøtt i går/dag, så vi la oss rundt 23 i går, og sovna rimelig fort. Våknet når samboer kom hjem fra jobb, og fortsatte søvnen noen timer til. Sto faktisk ikke opp før 09. Det var deilig det! Bikkjene fikk frokost, mens jeg ryddet litt rundt før det ble min tur. Ser virkelig ikke ut her hjemme, så har benyttet tiden til å rydde litt på morgenen. Gleder meg til en frihelg nå, hvor jeg skal få vasket hele huset. Hater møkk altså, virkelig! 

Ellers har vi mange planer for helgen. Kan hende vi skal møte noen venner, utenom å vaske, haha. Og så skal vi trene hunder, få besøk av svigermor og min pappa en eller annen gang. Svigermor skal prøve å få med en hundegård til oss, og pappa skal hjelpe oss med å bytte dør og litt diverse. Gleder meg til ting skal bli pent her, hihi! 

Men nå må jeg kjøre, så vi skrives! 

Stolt

God kveld! Dagen i dag startet med det vanlige. Lufting og foring av bikkjer, og så dra avgårde til jobb. Jobbet fra 10-15, og det var sinnsykt mye å gjøre, så det merkes naturligvis på kroppen også. Biola var med i dag også, og hun er bare så fantastisk. Selv om jeg hadde mange hunder innom i dag som skulle klippe negler eller bare være på besøk, så brydde hun seg overhode ikke. Altså de bjeffer og litt sånn forskjellig, men Biola gjorde ingenting. Hun har vært super flink. Tygger på tyggebeinet sitt eller sover mens jeg har stresset rundt som en huggern høne, haha. Hun er så flink, og det gjør det mye lettere for meg å kunne ha henne med meg rundt. Kjenner mammahjertet er utrolig stolt!! Da vi kom hjem dro jeg og samboer til Sverige. Måtte ha noe mat, både til tiden fremover og akkurat da, haha. Var så sultne, at det gikk ned en hel pizza på høykant, og jeg pleier så vidt å orke halve. JA, jeg var sulten! 

Var så sultne at tanken på å ta bilde først ikke var tilstede, hihi. But anyways, vi kom oss hjem igjen etter et par timer og rett ut på trening. Pia fikk kondisjonstrening, mens Biola som er sykmeldt fikk en kjapp tur på jordet og gutta fikk løpe i skogen. Deretter ble det en episode av serien, før vi nå begynner å runde av dagen. Er så utrolig trøtt at jeg kan sovne når som helst, så tror faktisk jeg legger meg snart! Prøver på et bedre innlegg i morgen, hihi! 

Håper alle har hatt en fin dag! 

Min tid

Det er fortsatt litt opphold mellom bloggingen min, så jeg kommer ikke til å love noe spesielt, haha. All min tid går nå til våre fire vakre hunder, som jeg elsker mer enn noe annet. Vi har en som er sykemeldt som trenger litt ekstra pleie, ei som har parret seg, og så har vi fått tilbake gutta våres fra mamma og pappa nå, da det endelig ser ut til å roe seg. Nå skal hverdagen fortsette som den var, og jeg gleder meg til tiden fremover. Har veldig mye å se frem til! 

Ellers går det i tur, trening og jobb, hihi. Bikkjene blir bare bedre og bedre, og vi gjør virkelig framgang. Jeg har også startet opp treningen min, og det føles helt fantastisk ut. Bikkjene har fått tur allerede i dag, så nå skal jeg opp på mølla før det blir dusj og jobb. Ønsker alle en fin tirsdag! 

Savnet etter hverdagen

Nå har fredagen kommet igjen, og må si jeg gleder meg utrolig mye til søndag. Først da jeg har fri, og håper at det ikke er så mye som skjer da, haha! Nå reiser vi snart avgårde til mamma og pappa. Samboer skal ta med seg hundene våres hjem, mens jeg må sitte på videre ned til jobb da bilen min står parkert der. Kjenner det skal bli veldig godt å få den vanlige hverdagen til å funke igjen, og ikke så mye hit og dit lenger. Jeg jobber lang dag i dag og i morgen, men fra og med til uken tror jeg ting faller litt mer på plass for oss, og gleder meg utrolig mye til det! 

Så ja, savnet etter hverdagen vår er virkelig sterk, så krysser alt jeg har for at det nå går mot roligere tider, før eventuelt valper, hihi! Ønsker alle sammen en fin fredag, og god helg! 

Home

Da vi kom hjem var det rett ut på tur med Pia. Vi brukte litt lenger tid hjem enn planlagt pga trafikk, og så ble vi så sultne at vi tok et lite pitstop til. Så var hjemme 16.30. Samboer gikk rett i sengs for å få et par timer på øye før han nå jobber natt, mens jeg og Pia fikk oss en times tid i skogen. Var egentlig veldig trøtt selv, men Pia hadde jo liggi mye i bur og jeg skal jo tross alt sove i natt, så da måtte jeg bare holde våken da. Derfor endte jeg opp med å rydde og vaske overalt.Akvariet ble rengjort. Sortert masse papirer, regninger, søppel og gud vet hva. Er helt utslitt, haha, men det er blitt veldig pent og rent nå, og da kan jeg sove med god samvittighet! 

Mørket kommer bare fortere og fortere, og kjenner at det blir kaldere og kaldere. Typisk høsten, noe jeg synes er veldig fint og koselig egentlig. Jeg fikk tent masse lys, hørte på litt roligere musikk og skrudde på lampene i vinduet. Ble så mye koseligere med en gang! Skal ikke si det for høyt, men gleder meg faktisk en god del til jul nå! Nå er hele huset mørkt igjen, Pia har sovnet, samboer har reist på jobb og jeg er helt død. Det tar virkelig på med sånne bilturer altså, så glad jeg ikke gjør det for ofte selv om det er utrolig koselig! Men nå er det natta. Blir en lang dag i morgen, men det skrives vi om i senere! 

Mas, mas, mas

Ble ringt 07.00 i dag tidlig om at en ansatt var blitt syk, men heldigvis slapp jeg å ta hele dagen denne gangen. Men skulle prøve å sove en time til, men da ringte svigermor rett etter om at prøven måtte bli levert innen klokken 12.00 i dag for å få svaret. Så jeg måtte kjøre avgårde med Pia for denne blodprøven. Akkurat i det vi parkerer ble det satt en lapp på døra med at de skulle operere, så kom tilbake om en times tid. Heldigvis kjenner jeg hun veterinæren litt, så hun visste hva jeg kom for, og fikk tatt det veldig fort. Deretter kjørte svigermor inn med prøven for oss, og jeg kjørte hjem. Nå har jeg fått kastet i meg og bikkjer mat, og så må jeg snart kjøre igjen. Skal levere Biola hos mamma og pappa, og så skal jeg hente broren min for så å reise på jobb. Samboer kommer for å hente meg etter jobb, og så drar vi mest sannsynligvis til Sverige. Nok en gang, gleder meg uendelig mye til alt dette styret er over!! 

Nå må jeg sminke meg, og begynne pakkingen. Krysser alt jeg har av fingrer og tær at denne prøven gir oss et bra svar, og at alt går etter planen nå. Hvis ikke sliter vi helt ærlig, hahah! Men vi får se. Aner ikke hvordan dekning det er, så om det blir blogg nå eller ikke er usikkert. Men vi skrives så fort jeg har muligheten, og når alt dette er ferdig skal det bli gode rutiner igjen, forhåpentligvis, hihi!

Tusen takk til alle som holder ut med mye opp og ned. Ser statistikken er den samme uansett, og det er veldig koselig å se! 

Mangelvare

Tiden går fortsatt alt for fort til at jeg klarer å henge med på alle de tingene jeg ønsker, men tror det skal roe seg litt ned nå. Det var så mye som skjedde i helgen, at jeg fikk under 6 timer søvn, noe jeg ikke er vandt til, haha. Ikke det at det var lite søvn, men da når du skal ha fullt fokus på både jobb og kurs fra tidlig om morgenen til sent på kvelden, så merkes det veldig godt. Var faktisk noen andre som sovna underveis, huff. Ikke bra! 

Men totalen er jo at det har vært bra, og det var enda bedre når jeg kom hjem i går kveld med den beste bakte poteten, og klar for noen timer søvn. Samboer kom hjem litt etter meg, men vi sovne fort begge to. Eller bikkjene også for den saks skyld. Litt for godt også faktisk, da jeg klarte å slumre alarmen min. Det endte jo da opp med at bikkjene ikke fikk middag og samboer forsov seg. Vi våknet ikke før 00, og det var da han startet på jobb og jeg skulle jo ha vært med bikkjene litt før vi tok den ordentlige natta, haha. Men sjefen til samboer var veldig snill, og han visste at det var en tøff periode så det gikk fint. De kjenner hverandre jo også, så var ikke det største problemet. Mens jeg og bikkjene fortsatte sovingen vår. 

Så søvn har virkelig vært en mangelvare, men satser på at det kommer seg. Eller ikke? Er en lang arbeidsdag i morgen, og så kjører vi mest sannsynlig direkte til Sverige for parring. Vi skal planlegge litt nøyere nå i kveld om hvordan ting skal skje, men det ser ut som det blir noen tøffe dager til. MEN når alt dette med parringer er ferdig, da skal det bli en vanlig hektisk hverdag med litt mer struktur om jeg kan kalle det det! Vi skrives! 

Håper alle har hatt en fin helg, og en fin start på en ny uke! 

Kurs

Denne helgen inneholder det kun mye jobb og kurs. Begynner tidlig om morgenen og varer til sent på kvelden. Så sier nå med en gang at det ikke blir noe blogg før jeg kommer hjem. Da skal det skjerpes!!

Vi skrives!

Sene kvelder

Nå blir det bare sene oppdateringer, men har rett og slett ikke tid på dagen, haha. Brukte så utrolig lang tid på kjøring til og fra veterinær i dag tidlig. Er veiarbeid overalt, og da blir det ganske lange køer. Skjønner ikke at dette ikke kunne blitt gjort i fellesferien hvor det var lite folk, istedenfor nå når de fleste har kommet tilbake på jobb. Og det verste er vel at det er steder som nesten akkurat har fått ny asfalt. Blir så irritert! 

Men får ikke gjort noe med det, og jeg må gjennom det for å komme dit jeg skal. Gikk veldig bra hos veterinær, men resultatet vil jeg få i morgen. Enten reiser vi søndag kveld, hvis ikke reiser vi til uka en gang. Er veldig spent, hihi. Ellers har jeg badet Biola i dag, og så skal Pia i morgen tidlig. Deretter må jeg begynne å pakke. Er veldig travle dager nå, så gleder meg til det roer seg litt ned igjen! Skal bli godt å få plantet beina på bakken, og komme tilbake til den vanlige hverdagen! 

Nå har jeg fått lagt bikkjene, samboer har kjørt på jobb og jeg er ganske klar for sengen. Kjenner jeg er helt død i hele kroppen, så krysser fingrer og tær for en god natt, hihi! 

Vi skrives! 

Svart overalt

Bloggen har vært rolig i dag, og med god grunn. Jeg jobbet fra 10-15, men pga veiarbeid som førte til store køer, var jeg ikke hjemme før nærmere 17. Da begynte jeg med å vaske gulver og rydde litt rundt. Har fått ommøblert og litt sånt, og begynner å bli fornøyd selv om jeg har igjen en god del som skal hukes av før vi vinterstid. Men fikk en lang og god pause i skogen sammen med dogsa og samboeren. Det regnet som bare det, men gikk så fint så. Kom hjem igjen og begynte på mat, før husvasken fortsatte. Og deretter ble det tyst, overalt. Strømmen gikk og mørkt ble det. Tordnet skikkelig høyt og lynet lyste godt opp innimellom, men fy søren for et vær. Holdt på godt over en time. Jeg og samboer tente lys og benyttet tiden til å prate og kose oss litt. Fikk planlagt litt treninger og sånt fremover, og ellers gjøremål som må gjøres innen da og da! Når strømmen kom på igjen og det begynte å roe seg ute, fikk vi lagd oss noe kveldsmat før vi så en episode av serien vår. Jeg sovnet nesten før den ble ferdig, men holdt akkurat. Så nå har vi fått blåst ut lys, lagt hundene og nå meg selv. Håper på en fin natt, uten noe sørlig bråk!

Så nå er det natta på alle i dette huset. I morgen starter vi dagen med et veterinærbesøk, og er spent på resultatet! Men om været holder seg så vi har nett, skal jeg prøve å få blogget litt som normalt igjen!

Vi skrives!

Les mer i arkivet » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017

Jeanett Ranvik

Hei! Jeg er ei jente på 21 år. Blogger om min hverdag og det som skjer rundt meg. Bildene mine tas med Canon EOS 600d og iPhone 7.

  • Instagram: Jeanettranvik ♥

  • Kontakt: jeanettranvik@hotmail.com

  • hits