To gode venner

Nå er det ikke lenge før jeg og bikkjene sier natta. Har vært en veldig fin dag for våres del. Startet med å jobbe 10-15, og så dro jeg til Marie. Er kjempe lenge mellom hver gang vi møtes, så var utrolig godt å se henne igjen. Er så mye bedre med en ordentlig jenteprat, enn på meldinger. Ja takk begge deler! Vi byttet gaver, da hun hadde bursdag nå for noen dager siden, og jeg har i juli - men vi vet jo aldri når vi sees igjen! Kjente at jeg trengte denne dagen med henne, og håper ikke det tar like lang tid til neste gang vi kan finne på noe! Kom hjem til 4 hoppende glade hunder, og en samboer som var veldig klare for tur. Vi gikk en time i skogen, hvor de løp og løp og løp. Var utrolig slitne etterpå, men det viser jo hvor mye energi de hadde i dag også, hihi! Da vi kom hjem la bikkjene seg for å sove litt, og vi lagde middag. Deretter så vi to episoder av en serie, og så måtte samboer nå reise til sin jobb. Så nå kjenner jeg hvor trøtt jeg egentlig er, og føler at senga kaller. Bikkjene skal få løpe litt til i hagen da de fortsatt har noe energi, og så skal vi hvile før en ny og lang dag. Jobber 11 timer i morgen også, så blir nok ikke mye livstegn fra meg tenker jeg!

♥ 

11 timer

Det vil bli lite blogg denne uken, da jeg har en del 11 timers vakter på jobben. Det er et sikkert tegn på at ferien har begynt, for alle andre enn meg, hahah! Derfor vil det bli lite tid til blogg, og alt annet for den saks skyld. Men det blir mer penger, og det trengs etter at bilen min har vært så mye på verksted! 
Har akkurat kommet hjem fra jobb nå. Slang på meg samboer sin genser, haha! 

I morgen er det en kort dag (takk Gud), så jeg jobber 10-15, og så skal jeg møte Marie etterpå. Har ikke sett henne på en evighet, så det skal bli veldig godt! Og så skal jeg på hundetrening etter det igjen. Dagene går fortere og fortere, og gleder meg allerede til søndag. Skal noe da også, men da er det ikke noe jobb, hahaha. Må se frem til noen lyspunkt! Samboer har nå reist på jobb igjen, så vi har maks ti minutter om dagen hvor vi ser hverandre. Skal bli godt å kunne sove likt om noen uker igjen! Men men, nå er det snart natta. Øya detter sammen her jeg sitter, så burde kanskje ta et hint. Håper alle har hatt en super tirsdag, og får en fortsatt fin uke! 


 

Hælja mi!

Travelt, men utrolig moro - Det kan beskrive denne helgen i alle fall. Jobb hele lørdag, og da kom alle fire bikkjene våres til meg rundt 15. Så de var hos meg til vi stengte butikken klokken 18. De fikk hilst på både store og små, både mennesker og andre hunder. Så dro vi alle sammen hjem til mamma og pappa. Min samboer skulle på fotballkamp, og derfor gadd ikke jeg å sitte hjemme alene en lørdags kveld, hihi. Vi gikk lang tur med alle bikkjene, og det gikk utrolig bra. Er liksom ei tispe vi ikke får inn i flokken, men nå kan de i alle fall gå på tur sammen. Det er deilig! Og ellers har vi nå fått opp en hundegård der borte også, sånn at hun kan være der istedenfor i bilen. Gikk kjempe bra. Vi spiste god middag og pappa hadde overrasket med pavlova til dessert. Kjempe koselig! Dro ganske sent, så var ikke hjemme før nærmere 00. Men det var en veldig god dag. Jeg var så sliten, så hadde ikke orket å underholde bikkjene alene den dagen, tihi! 


Bonzo kunne gjerne ha fått alle ballene, hihi. Holdt ikke med de 4 han fikk nei! 


 

I dag ringte alarmen altfor tidlig egentlig, i alle fall synes kropp og sjel det. Men vi sto opp. Kastet i bikkjene mat og satt de i bilen. Og så kjørte vi til Halden for nok en utstilling. Det var utrolig mange påmeldt i dag, og det var veldig moro. Vi stilte ikke selv, men tok det som en miljøtrening for både store og små. Siden det bare var en dag så fikk gutta være med også, og de koste seg masse. Ellers har vi trent litt med hun lille i ringen da det var pause, og fikk god kritikk allerede, så angrer litt på at vi ikke stilte henne, haha, men vi får ta det neste gang! 

Og akkurat nå er samboer på vei ut døra. Han skal jobbe natt igjen, mens jeg og bikkjene skal straks sove. Jeg må reise 08 i morgen tidlig for å jobbe litt, og så får vi se hva kvelden bringer. Er veldig død, så håper på en god natt!

Håper alle har hatt en super helg! 

Den lappen

Denne dagen startet så utrolig bra. Våknet opp til en søt lapp av samboer, og det i seg selv måtte jeg bare le av. Jeg klagde på at han var treg i morges når han kom hjem fra jobb. Han pleier å komme ganske fort sånn at vi kan ha en time i armkroken, før jeg står opp ordentlig. Men i dag var han kjempe treg, og det var pga lappen. Han hadde kjøpt inn frokost til meg, lufta Pia og Biola på en liten tur hvor de fikk løpt i fra seg, rydda litt og jah, det var akkurat det jeg trengte nå! Tenk at noe så lite, kan bety noe så mye. Veldig glad for akkurat den lappen i dag! 

Nå skal jeg leke litt med bikkjene, før jeg må komme meg i dusjen og ordne meg til jobb. Er veldig lange dager, men det får bare gå! Fikk igjen på skatten i dag også, så det er en veldig god dag, hihi! 

Ønsker alle en fin torsdag!

Postbilen

Her flyr dagene virkelig unna, og gjett om jeg gleder meg til søndag. Trenger en fridag snart! But anyways, jeg kjører straks avgårde igjen. Var hjemme rundt 00 i går pga jeg og samboer delte ut masse blader etter jobben min. Men har jo hundre esker til, som skal være ferdig delt ut innen dagen er omme. Har fått et lite hint om at vi kan dele ut torsdag også, men vi skal jobbe på så godt vi kan. Samboer skulle jo egentlig gjøre dette alene, men så fikk han jo nattevakt i flere uker, så det var litt strek i regningen, men det løser seg! 

Hadde vært halvveis om ikke alle har "Nei takk, ikke reklame".. Det er det eneste som er deprimerende, hahha! Ønsker alle en super onsdag! 

Summer

Hei og hopp! Det er en utrolig god dag for min del. Hadde planlagt et kveldsinnlegg i går, men samboer overrasket meg etter jobb. Han kom med både bikkjer, og en invitasjon ut, hihi. Så vi gikk litt med bikkjene, før vi bestilte noe mat. Var kjempe koselig. Er ikke så mye tid vi har nå når jeg jobber dag og han natt, så setter veldig pris på den lille tiden vi gjør noe sammen! 

Nå sover han, men jeg og bikkjene har kost oss masse til nå. Kanskje litt for mye i og med at alle ligger nå rett ut, haha. Neida, men vi startet dagen med frokost, selvfølgelig. Jeg tar bilde nå i pannen, fordi jeg aldri klarer å få det fint over på en tallerken. Men men, smakte utrolig godt, og bikkjene var fornøyde med sine knotter. Vi har spist is, eller de da. Er sånn hundeis, så de er fornøyde. I tillegg, så kjøpte jeg et barnebasseng i går. Vi fylte det opp med vann i dag, og de flyr ut og inn med lekene sine. Skikkelig koselig, og morsomt å se på! 
 

Pia (største schæfer) og Bonzo (svarte chihuahua mix) er de som synes det er mest morsomt. Så har spylt masse med hageslangen så de har jagd, løpt under osv.. Er jo så moro. Dere ser jo på bildene hvem som er våte, hehe! Biola (lille schæfer) synes det er veldig moro med vann, men har ikke skjønt bassenget enda. Men det tar nok ikke lang tid, hihi! Theo (chihuahua) er ikke så glad i å bade, men er med på løpingen utenfor! 

Nå skal jeg ordne meg til jobb, og så håper jeg finværet holder seg så bikkjene kan være ute i hele dag. Har hørt noen rykter om at det skal brake skikkelig løst i kveld, så krysser alt jeg har for at det ikke skjer! 

Uansett, ønsker alle sammen en super tirsdag! 

Me, myself & I

Nå har jeg endelig tørket støv av kameraet mitt, og tok en liten fotoshoot. Litt solbrent, ellers bra, haha. Vi bor nå ute på terrassen, og håper på mange fine dager der ute. Det er en ny uke, og en ny dag i dag. Det er veldig travelt for meg nå fremover, men håper jeg kan nyte tiden litt samtidig. Må reise 12.45 i dag, så fikk heldigvis litt tid på morgenen. Samboer gikk til sengs når jeg sto opp, men ellers nå er det tid for en litt sen frokost på meg og de firbeinte. Ønsker alle sammen en fin dag, og håper dere får en kjempe fin start på en ny uke! 
Kveldskos

Nå kjenner jeg at det er utrolig godt å sitte ute på terrassen, etter en lang uke. Det har vært veldig slitsomt, men det har gått veldig bra. Samboer har reist allerede for fotballkamp og jobb. Han skal nå jobbe natt i mange uker fremover, så vi kommer vel kanskje til å se hverandre i helgene tenker jeg. Litt i alle fall, hahaha! Men sånn er det! 

Bare vi får byttet dør nå, så begynner det å bli bra ute. Skal bytte noen vinduer også, men det får komme siden. Mangler rekkverk på terrassen også, men det får ta den tid det tar. Rekker ikke alt på en gang, men har mange planer, hihi! 

Nå skal vi kose oss videre ute. Har tent et sånt mygglys, og så skal jeg snart få tatt inn klesvaska vår. Bikkjene skal få maten servert ute når det er så deilig. Kanskje jeg skal få tatt noen bilder også? Vi får se! Men skal virkelig prøve å bli bedre på å bruke speilrefleksen. Det blir så mye finere bilder, men det er latskapen som tar over dessverre! 

Ønsker alle sammen en fin kveld! 

Søndagsåpent

Nå reiser jeg snart igjen, for en ny arbeidsdag. Heldigvis er denne kortere enn resten av uka, nemlig fra 14-18. Så det skal jeg nok klare å holde ut! Ønsker alle sammen en veldig fin søndag! 

Saturday

Nå har jeg endelig fått planta rumpa mi i sofaen hjemme, og holder nesten på å sovne. Ble en lang dag på jobb med mye stress. Var hjemme rundt halv ti, og da gikk vi rett ut på tur med bikkjene. Og akkurat nå lager samboer mat til meg, for det har jeg ikke rukket enda i dag, haha! 

Kom hjem til ferdig terrasse da, så er veldig glad. Arielle, hunden til svigermor kunne ikke komme likevel pga biltrøbbel, men det er masse liv her likevel. Nå blir det serier resten av kvelden, før jeg sovner. Må på jobb i morgen også, så tar den søvnen jeg kan få, hihi!Ønsker alle en fin kveld videre! 

Endringer, igjen

Det går litt tregt denne morgenen. Var ikke hjemme før 00.45 i går/dag, og ble sittende oppe med samboer en god stund før jeg sovna. Sto ikke opp før 09 faktisk. Eller først ringte alarmen til samboer 04.30, og da våkner jo jeg litt også. Fikk litt å drikke, før jeg sovna igjen. Neste alarm ringte 08.30, og da lå jeg bare og dro meg. Var veldig godt etter en veldig hektisk gårsdag. Var så utrolig mye å gjøre, bestillinger, vareleveringer, bytte om torg, planlegge kampanjer, kunder, osv.. Så det gikk virkelig i ett! Spist frokost ved nitiden, og middag fikk jeg ved halv elleve, bare 30 minutter før vi stengte. Så det sier vel litt, hahaha! 

Jobber samme tidene i dag, fra 15-23. Har enda mye å gjøre, så klokka går nok fort. Veldig trøtt når jeg skal kjøre hjemover, men sånn er det! Ellers har det blitt noen endringer. Treningshelgen til samboer ble avlyst pga for lite folk. Jeg og flere andre jobbet, og noen skulle i konfirmasjon, og ja, da ble det så få dessverre. Så da blir han hjemme, og vi skal passe svigermor sin hund. Så det blir veldig koselig at jeg også kan være litt med henne, hihi. Pappa kommer utover hit på lørdagen, og da skal han og samboer legge terrassen. Det er spådd pent vær, så det blir bra. Og da får pappa litt hjelp også! 

Planen i dag er å slite ut bikkjene litt, og så slappe av mest mulig før jeg skal reise igjen. Arielle, hunden til svigermor, kommer etterpå i dag. Så det blir virkelig liv i heimen, og det blir moro! 

Ønsker alle sammen en fin helg! 

Gjørmebad

Nå har vi kost oss masse ute. Bikkjene har fått hver sin treningsøkt, og jeg har måtte dukket nedi et gjørmehull for å finne ballen til eldstejenta. Ble et skikkelig gjørmebad på både meg og bikkja. Var litt for dypt for at hun ville dukke, hahaha. Men har hørt at det visstnok skal være veldig sunt for huden, så krysser fingrene for det, haha. Var bra jeg ikke hadde dusjet først for å si det sånn, men men, nå er jeg klar for en lang arbeidsdag!


 

Ønsker alle sammen en fortsatt fin dag! 

Byfesten


 

Nå har jeg akkurat blitt ferdig med frokosten, og skal nå planlegge dagen. Jeg vasket hele huset i går, og så var det hundetrening på kvelden. Men tenkte å bruke de neste timene på bare hundene. Leke og kose oss, før jeg må dra på jobb. Jobber fra 15-23 i dag, og er lange dager nå resten av uken. Men vi får rekke det vi får til, og resten får vente. Bikkjene får sitt, og jobb resten, haha. Heldigvis skal samboer ha med seg de største på treningshelg, mens de minste blir her med min pappa. Han skal begynne på terrassen, om været holder seg. Jeg flytter mest sannsynlig til mamma, altså bare bytter plass med pappa. Kortere vei til jobb, og mulighet for litt samkjøring. Blir travelt, men håper at vi skal få kost oss en god del også! 

♥ 

Første steget

Litt trøtt i tryne enda, men dette er vel noe jeg må bli vandt til. Heldigvis er det fint vær, sånn at samboer kan sette de største bikkjene ut. Da kan jeg i alle fall sove litt lenger, men ikke for lenge. Det passer smågutta på. Solen trenger gjennom alt av vegger, så merker det fort på hvor våkne de er, hihi! Det er bra det, passer på at jeg ikke sover for lenge. Har en rekke gjøremål i dag, men er ikke helt sikker på rekkefølgen. Har egentlig fri i dag, men spørs nok ikke om jeg er nødt til å reise ned en tur selv om . Vi starter med en kampanje i morgen, i og med at vi skal ha byfest. Så da må vi ha alt klart til da. I tillegg må jeg få gjort litt her hjemme, både med hus og bikkjer, og så er det hundetrening i kveld også. Om jeg rekker alt vet jeg ikke, men det vil tiden vise! 


Første steg er å komme seg ut av pysjen, hihi! 

Ønsker alle en fin onsdag! Vi skrives!

Veien videre

Nå er jeg så glad! Pappa ringte i dag tidlig, og har fått fikset plank til terrassen vår. Så da skal pappa starte på den til helgen når han passer bikkjene våres. Håper da selvfølgelig på fint vær, og gleder meg masse til den er ferdig. Det har vært et stort savn for å si det sånn, og var et av målene våres for denne sommeren. Når terrassen er ferdig, skal vi begynne å kjøpe inn vinduer for så å bytte de ut en etter en. Så er veldig viktig med fint vær for våres del, hihi! Så det ble en litt større motivasjon for å dra på jobben i dag også. Pengene flyr fort med alt vi gjør, så må jo jobbe en god del. Men det er godt å tenke på at det er noe som blir gjort en gang mens vi bor her. Etter 1,5 år snart hvor vi har bodd her, så har vi jammen meg fått gjort masse. Vi har ingen planer om å bo her evig, men alt vi gjør vil jo gagne oss ved videre salg uansett, forhåpentligvis! Og vi skal nok bo her noen år til i alle fall, så vi rekker å kose oss mye mer her vi, hihi! Dette er et veldig fint hus, og veldig stor tomt. Vi har skog på alle kanter, og veldig få naboer. Og de som faktisk er her er aldri hjemme. Akkurat sånn jeg vil ha det. Ulempen er at jeg bruker 1 time til jobb, og samboer bruker 1,5 time til sin jobb. Vi reiser mye, og treningene våres er jo også 40-60 minutter unna. Så vi bruker mye ekstra på bilkjøring, og det er ingen bussforbindelser i forhold til fremtidige barn. Neste sted vi skal kjøpe skal tenkes nøye igjennom i forhold til muligheter for både oss, bikkjer og kommende barn, hahha. Ja, jeg er kravstor og veldig fæl til å planlegge alt tidlig. Men enn så lenge skal vi bo her noen år til, hvor vi kan ordne diverse og spare opp litt penger! Alt til sin tid! 

 Nå skal jeg snart reise på jobb, men måtte bare innom for et lite innlegg til. Ha en fortsatt fin dag alle sammen!

Sånn alt i alt

God morgen! Bikkjene har fått mat og er klare for en liten hvil igjen, mens jeg nyter et glass med yoghurt. Var i Sverige på søndag, og fant kartonger med yoghurt, spesielt da banan og blåbær, elsk! Og de kostet jo ingenting, så det er farlig for min del, haha neida, godt for magen det! 

I går gikk tiden altfor fort. Jeg startet med å dra over alle gulver på nytt igjen, etter som vi klarte å kjøre noen økter med bikkjene på jordet. Der var det ikke helt tørt, og dro med seg masse inn. Men men, livet med firbeinte er nå sånn. Jeg fikk ryddet og vasket en god del, og så kom svigermor på besøk. Vi gikk spor med alle 5 bikkjene, og det gikk kjempe bra! Vi dro deretter til mamma en lite tur. Måtte bytte bil igjen, og så spiste vi frokost sammen. Etterfulgt av jobb ble dagen lang for både meg og Biola. Hun ble med for litt sosialisering, men det var så klamt ute at jeg hadde kjempe vondt i hode. Så var det sol, og så hølja det ned. Og hvem hadde glemt jakka si? Jo det var meg. Men utenom det, var det en veldig fin dag alt i alt!  I dag ringte vekkeklokka 04.30. Da skulle samboer stå opp for å dra på jobb. De største bikkjene våknet selvfølgelig, så de fikk han pent sette i hundegården så jeg kunne sove litt lenger, haha. Sto opp igjen litt over 08, men det var deilig det! Har fått jobbet litt på morgenen, og skal nå henge opp en klesvask før jeg må i dusjen. Og så er det jobb igjen. Blir mye av det fremover, da vi forbereder til byfest, så gjelder å holde humøret oppe! 

Ønsker alle en fin dag!

Sunday

Det har vært en veldig fin helg for min del, selv om det har regnet en god del. Dessverre får jeg ikke gjort noe med det, men samtidig er det godt å få litt fuktighet i lufta. Det har vært mye jobb, men også mye tid til bikkjene. Dagen i dag har vært ganske så fin. Ingen jobb, og bare tid til det jeg har lyst til, hahah, eller nesten da. Startet dagen med å vaske. Hele huset var ferdig vasket til klokken var 11.00, og da vekte jeg samboer så vi kunne reise til Sverige. Fryseren måtte fylles opp også tok vi frokost ute. Var kjempe koselig, bortsett fra at bilen min døde igjen. Hentet den hjem igjen lørdag kveld, og må levere den i morgen før jobb igjen.. Bilen kødder med noe som er litt usikkert, men får håpe de klarer å fikse det snart. Har ikke råd til mer bilproblemer nå, haha!  Samboer må ha nye sommerdekk i tillegg, så jeg har tatt på meg ekstra vakter nå fremover, og håper det strekker til. Krysser alt jeg har for å være i første pulje når det kommer til skattepenger også, DA hadde jeg blitt glad! 

Da vi kom hjem satte vi inn alt av matvarer, og så gikk vi rett ut på tur. Gikk over 1,5 time i skogen. Bikkjene løp løse og vi gikk en kjempe lang runde. Både oppover og nedover de bratte bakkene, men det var så deilig. Da vi kom inn igjen var alle så slitne, at det ble en time out på sofaen. Deretter ble det pølser til middag. Orket ikke mye for å si det sånn, etter at vi spiste ute. Men det har vært utrolig koselig, og har ikke tenkt til å gjøre noe mer nå før vi skal legge oss! Håper alle har hatt en fin helg, og fortsatt god kveld!

Sånn plutselig

Nå har jeg kommet meg i seng hos mamma og pappa etter en lang dag. Det ble brått bestemt på veien, at jeg bare ble over. Bilen min er klar etter service, og siden jeg og mamma jobber likt denne helgen var det lettest. Jobbet kvelden i dag, og jobber hele dagen i morgen. Da sparte jeg mye tid og drivstoff på å bli over her, og er jo veldig koselig!

Vi rakk å gå lang tur på dagen i dag før jeg reiste, og det var så koselig. Øker lengden bare mer og mer nå, og det kjennes mye bedre ut. Viktig å passe på at valpen ikke presses for mye, men samtidig en god del!

Så nå er det natta, før en ny og lang dag i morgen. Håper alle får en super helg!

Vått

Denne dagen har gått veldig fort, og kjenner jeg er veldig klar for sengen selv om jeg ikke føler at klokka er mer enn 20. Hjernen henger ikke helt med lenger når det er så lyst om kveldene, men samtidig er det utrolig deilig!

Vi har som skrevet tidligere, kjørt flyttelass for svigermor i dag. Det har vært veldig tungt og veldig slitsomt, spesielt pga alt regnet. Men masse bæring ut og inn, stable alt fra topp til bunn, UTEN at regnet skulle ta over. Ikke bare bare for å si det sånn. Skulle egentlig ha hundetrening i dag også, men den ble avlyst pga store mengder, så da fikk vi reise hjem istedenfor. Da sprakk himmelen opp også, så det passet veldig fint for å gå tur med bikkjene. De var jo med mens vi flyttet fordi vi skulle ha trening, men da ble det heller en tur der og en tur når vi kom hjem. Det funker det også, hihi!
 

Da vi kom hjem etter tur fikk vi lagd oss noe middag, og så har vi sett litt på serie mens bikkjene har fått hvert sitt tyggebein. Har tatt en lang og varm dusj nå, og venter bare på at samboer skal komme hjem fra en liten joggetur, før vi skal se etter en ny serie/film før vi kan legge oss. Rimelige døde alle man nå! 

Håper alle har hatt en fin onsdag! 

På flyttefot

Det har vært en del pakking og sortering nå de siste dagene, og i dag er dagen hvor de fleste tingene skal kjøres avsted. Det er ikke vi som flytter, men min svigermor. Så vi hjelper jo selvfølgelig henne med det som trengs. Hadde vært mye mer koselig om det ikke hadde høljet ned, men det er som det er dessverre! 

Så vi skal nå bare få i oss litt frokost, og så er det vel bare å komme seg avsted. Så lenge humøret er med så kan det vel ikke bli så ille, hihi! 

0 - 100

Etter at jeg postet innlegget i går, så hadde jeg en plan om å bare slappe av da jeg faktisk var utrolig sliten. Men i det jeg trykker "publiser", så våkner 4 hunder opp og er klar for at noe skal skje. Det gikk fra å være på null, og opp til hundre på under tre sekunder. Samboer og jeg ser på hverandre, og tenkte shit au, vi gjør det. Dro med oss alle sammen ut på en 40 minutters løpetur. Det var utrolig godt, og kjente at kroppen min faktisk trengte det. Etter denne turen var bikkjene døde, men vi var jo nå våkne. Så vi endte opp med å dusje, og så ble det serier frem til klokken var litt over 01. Det var så deilig! 


Jeg får av en eller annen grunn ikke lastet opp bilder... Står bare at jeg må prøve på nytt, og på nytt, og på nytt..


I dag har vi tatt det rolig. Fortsatte med en episode av serien mens vi spiste frokost, og så har vi vært på tur med bikkjene. Og ellers har jeg vært i dusjen, og er nå straks klar for å jobbe litt igjen. Ønsker alle sammen en fin tirsdag! 

Ut på tur, aldri sur!

Det har vært en veldig fin og koselig helg for både to- og firbeinte. Dessverre har det vært en god del regn, men vi har pakket oss inn og kost oss masse likevel. Bikkjene har flydd mye og vært ute med oss, spist god mat og skravlet masse. Det er så koselig å være på utstilling. Hele reisen liksom. Campingvogn, grilling, folk som samles rundt under telt, osv osv.. og gjør det vi liker mest, nemlig å trene hunder! Kom hjem veldig sent i går, og da var det ikke lenge før vi fant senga. Sto ikke opp før nærmere 10 i dag, men har fått gjort en god del. Startet med en god frokost, og så  måtte jeg pakke ut og rydde masse. Vaske alt tøyet fra helgen og oppvask, etc.. Og så tok vi en skogtur med Pia og Biola, før vi satte oss i bilen for å hente smågutta. De fikk de lekt litt alle sammen der, og så gikk vi enda en skogtur med alle der. Deretter lagde vi middag sammen, og så reist vi hjemover. Nå har vi sett en episode av serien vår, mens bikkjene har lekt ute i hagen, og så er det snart klar for middagstid for de også. Ellers er det små planer for resten av dagen. Merker jeg er ganske sliten etter helgen enda, og mtp jobb igjen i morgen er det greit å slappe av litt! 


 

Kort oppsummering, vi har kost oss masse ute på tur, og humøret er på topp! 

En god økt

God kveld! Nå har jeg og Biola akkurat kommet hjem igjen, og begge er vel ganske så slitne. Vi dro rundt 12-tiden i dag, og har virkelig kjørt oss. Gikk først 30 minutter rundt i Lillestrøm. Møtte mennesker, bikkjer, sykler, biler, etc.. og alt gikk kjempe fint. Og så måtte hun bli med meg på jobb, og i dag hadde jeg salongdag. Så da fikk hun være med å se på 5 andre hunder som skulle bades og klippes, og det var utrolig spennende. Fikk lov til å leke med noen også, så det var bare velstand, men også veldig slitsomt. Hun sovna rett ut til tider, hihi, men det er godt det! De har så godt av denne miljøtreningen, og enda mer blir det i helgen. Vi reiser til Nesbyen i morgen, pga utstilling. Så da blir det enda mer trening på den lille, mens storesøster skal i ringen! 


Fikk lov til å velge seg et tyggebein også. Lille go´ingen til mammaen sin!

Nå venter vi på at samboer og Pia skal komme hjem, så vi kan se paradise hotel finalen og spise pizza!

God kveld, vi skrives i morgen før avreise!

♥ 

ZzZzz

Nå har jeg akkurat kommet ut av dusjen, og klar for kvelden. Kom hjem litt over 22, og er rimelig døde hele gjengen. Eller, nesten. Theo og Bonzo ble igjen hos mamma og pappa, for at de skal være der i helgen. Så slapp de å bli med hjem, og så at vi måtte kjøre dit i morgen igjen. Men, vi har fått gjort så mye i dag. Har sosialisert alle vofsene rundt i sentrum som jeg skrev om i forrige innlegg, men så fikk vi gjort enda mer hos mamma og pappa. Gikk en times tur i skogen, og selvfølgelig masse lek i hagen. Kastet ball på jordet hvor de kunne løpe skikkelig fra seg, og samtidig spore etter ballen. Og så fant vi ut at vi skulle legge spor til alle 9 bikkjene, så da gjorde vi det. Tar litt tid, men det var utrolig moro. Mine er vandt til å gå spor, men mamma sine hadde aldri gjort det, så det var nytt og spennende. Nå ligger alle bikkjene, både her og hos mamma fikk jeg melding om, og snorker for harde livet. Det tar på å være i vår familie, haha. Det er deilig det! Viktig å bruke både kropp og hodet! Håper alle har hatt en super dag! 

Miljøtrening

I dag har vi vært hos veterinær for å få pass til Biola, og etter det tok vi alle bikkjene med på litt miljøtrening. Har gått rundt sentrum, og gikk inn på et kjøpesenter, og besøkte dyrebutikken som var der. Var mye nytt for den lille, men mestret det godt likevel. Må fortsette treningen videre, men må også holdes vedlike på de store. Så når vi kom hjem sovna alle fire rett ut, mens jeg og samboer tok en episode av serien vår. Nå skal han snart kjøre på jobb, og jeg skal ta med meg bikkjene til mamma og pappa. Gidder ikke være her helt alene, så da kan jeg kose meg der borte. Spise god mat og kose oss ute sammen med bikkjene deres. Dette er en veldig fin fridag! 


Egoistiske meg tok kun bilde av meg her hjemme, og null mens vi var ute på tur. Upsi! 

Ønsker alle en fin onsdag videre! 

Kveldskos

Nå har jeg kommet meg hjem fra jobb, og bikkjene var veldig glade. Pappa har vært her noen timer, da jeg og samboer har jobbet kveld. Bortskjemte? Ja, men det er sånn det skal være, hihi. Er evig takknemlig for den hjelpen vi får! 

Nå har bikkjene fått noe spiselig, og jeg ligger rett ut på sofaen. Har vært en lang dag, og jeg spiste kebab når jeg var ferdig, som vil si veldig tung i magen, hahah. Men det var veldig godt med mat altså. Samboer kommer snart hjem, og da skal vi se paradise hotel før vi legger oss. Er helt død, så skal bli godt med en fridag i morgen. Skal til veterinær en tur, og så skal vi miljøtrene litt. Kanskje besøke mamma og pappa. Og så må jeg nesten rydde og vaske litt her hjemme. Men vi skal kose oss masse, så gleder meg til å stå opp i morgen! 

Nå vil jeg bare ønske alle en fortsatt god kveld/natt, så skrives vi i morgen!

Værsjuk

Denne dagen startet med en telefonsamtale, om at det var en syk og at jeg måtte dra. Våknet jo da jeg egentlig skulle ha reist til vanlig, så ble litt mye stress for å si det sånn. Men kom meg på jobb til akkurat 10, og dro hjem 15. Møtte samboer på veien for et kyss, før han kjørte til sin jobb. Og så kom jeg hjem til 4 glade hunder. Hadde gledet meg sånn til det, for solen hadde skinte hele dagen og det var så varmt. Når jeg kom hjem begynte det å smådryppe og plutselig var alt grått og trist. Så da sovnet jeg en halvtimes tid på sofaen sammen med bikkjene, og har null energi nå også, haha. Hadde den lista med ting som skulle gjøres av klesvasker osv.. men det får nesten stå til i morgen. I dag skal jeg ikke gjøre noe, hihi!

Håper alle har hatt en fin mandag!

Home

Nå har jeg fått samlet meg litt igjen her hjemme, og kjenner på hele kroppen at den er død. Fredagen var så fin. Leverte små gutta i god tid før vi skulle på jobb, så vi rakk jo både bading og tur. Var kjempe koselig! 


 

Etter jobb kom samboer for å hente meg, og så kjørte vi til utstillingsplassen. Der møtte vi resten av folket, og satt oppe frem til rundt 01. Da sa vi natta, haha. Litt slitne etter jobb osv.. Og skulle opp tidlig dagen etter for show time. Våknet opp lørdags morgen til den varmen. Tuller ikke altså, det var skikkelig hete, og det har jeg bevis for. Er blitt litt brent for å si det sånn. Ikke mye rødt, men bare jeg klør litt et sted nå så svir det lenge etterpå, huff. Så smører inn aloevera for harde livet. Det var en knall fin dag, med godt selskap og gode resultater. Bikkjene hadde kjølematter, vifter og masse vann hele tiden, og hadde de mye ute i skyggen sammen med oss. Vi fikk spilt litt fotball på kveldstid også, og jah, vi gjør så mye og føler energien kommer så utrolig fort - frem til jeg kommer hjem, haha. Da kjenner jeg hvor sliten jeg er! 
 

I dag har det også vært kjempe godt humør, og veldig flotte resultater. Men dessverre mye vind og overskyet i forhold. Var liksom ikke kaldt, men ikke varmt heller. Kom noen regndråper også, men de gikk heldigvis like fort som de kom. Når utstillingen var ferdig, måtte vi pakke sakene og så si hade til alle sammen. Deretter måtte vi kjøre til mamma og pappa, for å hente gutta våres igjen. Og jeg måtte bytte bil med pappa, haha, gir opp. Men men, vi får nå se hvordan dette blir. Vi kom oss hjem i alle fall, fikk lagd middag til oss og bikkjer, og nå er det serie på tv og tyggebein på alle dogsa. Kjenner på meg at det blir tidlig kvelden, hahah! 

Men alt i alt har dette vært en super fin helg, og er veldig klar for neste helg. Håper det blir like bra, om ikke bedre. Håper alle sammen har hatt en strålende helg! 

2 år

I dag er Theo 2 år. Tenk så stor han har blitt. Vokser ikke i størrelsen, men i hodet, så har han nådd kjempe langt. Til å være en veldig redd liten valp, til å bli en veldig selvsikker, rampete voksen mann! Denne lille hunden, er utrolig stor innvendig. Familien vår hadde ikke vært det samme uten han! 


Se så liten han var. Er det mulig! 

Gratulerer med dagen, min kjære Theo! 

Livet er OK

Dette har vært en nydelig dag. Solen har skint, samtidig som det har vært noe overskyet, men det har passet veldig bra. Vi har gjort så utrolig mye. Spiste den deilige frokosten, klipt gresset, vasket og ryddet inne av det vanlige husarbeidet, rengjort akvariet osv... Og så ble det så varmt, at vi bestemte oss for å bade. Bikkjene koste seg gløgg i hjel. Jeg badet ikke, men samboer kastet seg uti sammen med de firbeinte. Da vi kom hjem badet jeg alle sammen, sånn at vi er klare til utstilling i helgen. Bikkjene var døde etter dette, så da tok vi alle en liten time out. Jeg fikk sett gjennom bildene fra forrige utstilling, og sortert litt sånn at det er masse plass til de som blir tatt nå til helgen! 


Litt ivrig på ball, at vi sklir rett ut med beina, hahhaha!

Og nå har jeg og samboer akkurat kommet hjem fra 45 minutter løping i skogen. Var kjempe hardt å komme i gang igjen, men samtidig utrolig deilig. Veldig glad for å ha en kjæreste som pusher meg selv om jeg absolutt ikke har noe lyst. Bare jeg kommer i gang igjen er det jo så deilig. Problemet mitt er at jeg er flink en stund, og så tar jeg en pause, og desto tyngre er det å starte på nytt igjen senere. At jeg aldri lærer, eller kanskje jeg har lært nå? 

Dette har som sagt vært en utrolig fin dag, men har fortsatt litt som står igjen på planen. Må pakke alt som skal med i helgen, og det er ikke bare bare. Og ellers skal jeg bare komme meg i dusjen, og så fikse neglene mine før paradise hotel. Livet er ganske ok nå altså! 

Smile


 

Jeg våkner med et stort smil om dagen, og med god grunn. Alt er egentlig ganske bra i livet mitt nå, og solen skinner som bare det. Har så mange planer for dagen, og tror alt kommer til å gå knirkefritt om ikke bedre. Vi skrives! Nyt varmen alle sammen! 

Nytelse

Akkurat i skrivende stund ligger jeg på ute på gresset, sammen med alle bikkjene. Det er så deilig. Jobbet fra 10-15, så har nesten akkurat kommet hjem. Og da må jeg si at det var utrolig deilig å komme hjem til den solen og glade hunder. Kan jeg blogge, samtidig som jeg jobber med brunfargen, hihi! Det er rett og slett en ren nytelse med sånne dager som denne. Elsker det, virkelig! 


 

Nå skal jeg vente på at samboer kommer hjem fra Sverige, og så skal vi lage noe middag sammen, før det bærer til hundetrening. Er ikke mye trening det blir i denne varmen, men vi får masse sosialt da. Det er veldig koselig! 

Ønsker alle sammen en fin onsdag!

En fin soldag

Det er nydelig vær i dag, og det skal virkelig nytes før jeg må på jobb igjen. Har spist en kjempe fin frokost, ser en episode av ny serie nå etter av å ha vært ute en god stund. Skal gå en tur i skogen etterpå, og så må jeg kjøre avsted. Dette tror jeg blir en veldig fin dag! 

Nyt denne solrike tirsdagen alle sammen!

This week

Mandag igjen. En ny dag, nye muligheter! Det er full fart denne uken. Planene er klare, og mye som må rekkes. I dag skal jeg trene hunder, rengjøre akvariet og så skal jeg på jobb. Tirsdag er også trening med hunder, og så jobb. Det er ganske lange dager så rekker ikke så veldig mye mer. Onsdag skal jeg jobbe dagen, og så er det felles hundetrening på kvelden. Torsdag er det fri fra jobben (sier seg selv), men da må jeg bade bikkjer igjen. Pakke alt mulig rart til helgen. Klær til all slags vær til både meg og samboer, dyne, pute og trekk, stoler, mat, utstyr til bikkjer osv... Til campinglivet for å si det sånn. Er utstilling i helgen, og da sover vi i en campingvogn. Men først kommer fredagen. Jeg kjører de små gutta til mamma og pappa før jobb, og så henter samboer meg etter jobb, og så drar vi og møter resten av folket. Tror dette blir en veldig fin uke, og gleder meg masse! Hælja

Som dere kanskje har lest, jobbet jeg i går. Men det var en utrolig fin dag likevel. Dro ganske tidlig til mamma og pappa, så rakk frokosten der borte og litt lek med alle bikkjene. Det er ganske full fart når 8 bikkjer samles altså. Det er kjempe moro, og de koser seg gløgg i hjel. Når jeg hentet de etter jobb var det 3 stk som sov ganske godt i bilen. Eldste jenta var jo på utstilling, så hun møtte vi hjemme til en ny periode med full fart. Men de slokna fort til kvelden likevel, da vi sto opp tidlig og hadde jo gjort ganske mye. Det passet meg og samboer fint, sånn at vi også kunne legge oss, haha! 


Går jo ikke an å samle alle på et bilde, hahah. Men de koste seg masse! 

I dag startet vi dagen med varme baguetter og serie. Og deretter ble alle bikkjene kastet ut i hagen, og jeg fant frem bøtta og moppen. Har vasket alt i fra topp til tå. Vasket dyner, trekk, alle sengene til bikkjene, tepper osv osv.. Vasket border, hyller, stoler, gulver og alt. Kattedoer er tømt, vasket og fylt på ny sand. Tatt klesvasker. Brettet og ryddet bort tørt. Oppvaskmaskinen er kjørt 2 ganger i dag. Blitt en god del søppel. Pant. Gud vet hva, hahha. Har gjort veldig mye i dag med andre ord! 


 

Svigermor kom også på besøk i dag, sammen med sin egen hund. Så vi har også vært på langtur med alle bikkjene. 5 stk glade hunder som bare løper og løper - det er herlig det. Mammahjertet smelter! Men nå er tiden kommet hvor jeg er så sliten, og sier meg fornøyd med dagens innsats, og tar kvelden foran tv. Bikkjene har sovnet, så da kan jeg legge meg godt til rette! God kveld!

Work

Sa at bloggen skulle bli oppdatert bedre, og så tar det to dager til før neste innlegg kommer. Men jobben tar en stor del av hverdagen, og bikkjene tar den andre. Rekker utrolig lite om dagen, hahah. Nå skal jeg ordne meg litt til, pakke mat til bikkjene, og så kjøre de til mamma og pappa. De skal ha litt barnehage i dag, og passe valpen og de to små gutta våres, mens jeg jobber og samboer er på utstilling med eldste jenta. Blir en lang dag, men vet at de koser seg masse der, og det letter mye på samvittigheten! Ha en fin dag alle sammen! 

17. Mai

Alle vet jo hvilken dag det er i dag, men det er ikke alle som gjør den samme feiringen. I år er første gang hvor jeg ikke har feiret den "ordentlig", altså vanlig med tog osv.. I år tok jeg og samboer er beslutning om at vi ville være med bikkjene, og heller ta denne dagen som en ekstra fridag. Så vi har trent mange timer i dag, med både lydighet og spor, sammen med en hel haug av andre folk. Og så dro vi på middag hos min mamma og pappa, og broren min selvfølgelig, og bestemor og bestefar kom på besøk også. Spiste masse god mat, og altfor mye kake. En utrolig fin dag! 


 

Vil også beklage for utrolig dårlig blogging den siste uken. Ble brått en pause fra min side, men med god grunn. Har hatt så utrolig mye å gjøre, hentet bikkjer hjem, trening her og der, nattåpent og annen jobb osv... Og da har bloggen blitt nedprioritert. Men skal prøve å komme meg tilbake til gode rutiner nå! 

Kos, kos, kos

I går gikk tiden så utrolig fort. Vi sto opp som vanlig, ga mat til bikkjer og luftet. Det er litt rart siden nå har vi bare de store her hjemme, og ikke smågutta våres, men de kommer tilbake om en ukes tid. Sånn er det med mye farting frem og tilbake, men heldigvis har de to hjem. Men uansett, vi tok en spontantur til Sverige i går. Hadde jo ingenting her hjemme, og hadde så lyst på noe. Så vi kjørte til nabo´n, og fikk handla en god del. Vi tok også en pizza til frokost. Var så deilig. Tiden blir så mye mer verdifull, og vi rekker så mye mer enn vanlig. Kom hjem 12.45, og da måtte jeg kaste på meg en annen bukse, og så reise på jobb. Rakk det akkurat, hahah. Var en veldig fin dag hjemme, i Sverige og på jobb!


 

I dag skal vi kose oss hjemme noen timer, før jeg må reise på jobb igjen. Er noe å gjøre hele tiden, hehehe. Denne uken er det full fart som vanlig! 

Ønsker alle en fin tirsdag!

En ny dag

En ny dag, solen skinner og alt er egentlig ganske deilig. Treningen i går var helt perfekt. Alle fikk kjørt seg skikkelig. Har en liten treningsdag i dag, før det skal være rolig i morgen, sånn at de er klare for en utstillingshelg. Jeg har heldigvis fått fri så jeg kan være med, og jeg gleder meg så utrolig. Har fått gjort mye mer de siste ukene nå, enn jeg fikk deltatt på i hele fjor. Så tror dette året blir utrolig bra, til tross for sjukdommen vi har hatt på jobb! 

Nå skal vi snart få i oss noe mat, før vi skal ut å nyte solen. Jeg jobber i dag også, så får se hva jeg rekker før jeg må dra, hihi. Har en god følelse om denne dagen her! 

Solskinnsdag

Kan starte med de bloggene jeg har plukket ut (Jeg vil lese din blogg). Skulle egentlig plukke ut en, men fant to. En av de har jeg lest litt fra før. Det er ei jente som står for sitt, og står opp for de tingene som hun mener er rett. Dilter ikke etter alle andre, men viser hvor stolt hun er av seg selv. Det synes jeg er kjempe flott, og flere burde kunne gjøre. Bloggen hennes finner dere HER! 
Den andre jeg fant er ei jente som virket bare positiv. Jeg ble rett og slett glad av å lese bloggen hennes. Barnehage, kanin og bilder. Alt mulig, ble liksom så positivt vinklet. Elsker sånne som ikke bare kommer med det negative. Bloggen hennes finner dere HER!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Solen skinner som bare det, og jeg har det virkelig godt om dagen. Energien er på plass, og vi koser oss så godt i lag. Jobbet store deler av dagen i går, men likevel rakk jeg masse før jeg dro. I dag har jeg fri. Har fått ryddet og vasket litt, og ellers vært masse ute. Bikkjene synes det er veldig varmt, så de ligger stort sett bare i skyggen. Kan ikke gå noe tur enda for å si det sånn. Har fått badet og fønet alle sammen da. Det tar jo litt tid med fire bikkjer, men nå er alle kjempe fine. Vi skal på hundretrening i kveld, og så skal jeg prøve å få pakket litt til vi reiser til Sarpsborg til helgen. Gleder meg masse!


4 på rad fra skogturen i gårØnsker alle en fortsatt fin onsdag!

Les mer i arkivet » Juni 2017 » Mai 2017 » April 2017

Jeanett Ranvik

Hei! Jeg er ei jente på 20 år. Blogger om min hverdag og det som skjer rundt meg. Bildene mine tas med Canon EOS 600d og iPhone 7.

  • Instagram: Jeanettranvik ♥

  • Kontakt: jeanettranvik@hotmail.com

  • hits