hits

Julevasken

Her går det virkelig unna. Jobbet fra 10-16 i dag, men pga så sinnsykt mye trafikk, var jeg ikke hjemme før nærmere 18. Helt på tryne, men sånn er det! Kom hjem, og begynte rett på middagen sammen med samboer. Og så begynte arbeidet. Samboer gikk for et par timer søvn før han snart skal jobbe litt, men jeg har nå akkurat satt meg ned. Har hatt en god del bokser med ting i (pynt som er byttet ut med jul), som skulle opp på loftet, og det var ikke bare bare å gjøre det alene - men jeg fikk det søren meg til! Alle julegaver er sortert, og lagt på plass et lurt sted. Kloremøbler fra stua, er nå bært opp i 2.etg sånn at kattene skal få en hel etg. for seg selv. Gjort det litt penere med møbler, matstasjon, vannfontene og plassering av doene - rett og slett! Har brettet, vasket og hengt opp klær til den store gullmedalje. Mangler en vask til som fortsatt er i maskinen, men da er det endelig tomt i kurven. Alle vekter og diverse treningsutstyr er lagt på plass, så fikk jo en styrkeøkt inni her også, hihi. Har vasket vegger og gulv i hele 2. etg, og trappen ned. Deretter vasket jeg hele badet. Har ligget på alle fire, og skrubbet rundt i hver eneste krik og krok. Hele kjøkkenet er vasket på nytt, hehe. Det må jo tas hver dag, men det var litt ekstra ille i dag etter middag. For å si det mildt! Hele 1.etg er støvsugd, men vasken venter jeg med til bikkjer er badet og til ryggen min har hvilt litt, haha. Kjenner kroppen er helt død, så skal bli veldig godt med noen timer søvn!

 

Ha en fortsatt fin kveld! 

Hjemme best, men borte mest

God kveld! Det ble brått noen dager av igjen, men med god grunn. Har jobbet så utrolig mye, og sovet så utrolig lite. Vært full fart både i butikken og i salongen, og jobber jo fra morgen til kveld. Fra fredag til lørdag ble jeg over hos mamma og pappa, sånn at jeg kunne spare meg for litt tid og kjøring, trodde jeg. Kattungen hadde fest hele natten, og ei av bikkjene hennes måtte ut hele tiden. Så ble lite søvn. Jeg hovnet også opp i hele ansiktet utover lørdagen, og ble bare verre og verre, haha. Men det ga seg ikke der. Vi hadde besøk av Dyrebeskyttelsen, og de hadde med seg en del katter som trengte nye hjem. Alle ble tatt, utenom ei. Hun var litt mer redd enn de andre, men så nydelig. Jeg tiltrekkes av sånne som ingen andre vil ha, og deretter var jeg på vei hjem, med en ny katt. Vi skal ha henne her hos oss på prøve, da hun ikke er vandt til andre katter eller bikkjer. Og jeg har jo litt fra før, hihi, så vi får se. Foreløpig går det veldig bra. Hun startet veldig redd, men etter at hun fikk natten på seg har hun kommet seg veldig. Utrolig kosete, men samtidig klar på at hun ikke vil at de andre skal gå nær henne enda. Så vi håper det går seg til, og krysser det vi har for at Marlene kan få bo her hos oss fast! 

I dag lagde jeg og samboer en kjempe fin frokost. Sjeldent vi gjør noe spesielt ut av det, men hadde en skikkelig godfølelse i dag. Dekket på flere forskjellige typer med pålegg, stekte baguetter, lagde varm kakao og litt av hvert. Tv var av, og det var kun oss. Det var så koselig, og det andre lyset ble selvfølgelig tent. Det er ikke lenge igjen til jul nå nei! 

Etter en liten stund dro jeg avgårde til ei venninne. Vi byttet julegaver, og hadde et par timer til kos og snakk. Savnet er stort etter den jenta om dagen, så var veldig godt å se henne igjen. Er litt annet å møte hverandre, enn bare teksting! Deretter dro jeg videre på jobb, som var fra 14-19, og så kjørte jeg hjem. Var speilblanke veier, så brukte litt tid. Kom hjem til 5 glade bikkjer, som ventet veldig på maten sin. Og så var det min tur. Spiste frokost, og så middag nå rundt 21. Så kjente sulten ganske greit. Nå skal vi snart vekke samboer som skal på jobb, før vi skal gå i sengs. Jeg jobber fra 10-16 i morgen. Har ingen fridager nå før julaften, så må benytte de timene jeg kan få av søvn. Er ikke helt sikker på hvordan det blir med bloggen fremover, men prøver å komme med et innlegg innimellom alle gjøremålene! Ha en fortsatt fin kveld! 

Friskt

Været er super fint i dag, og det er akkurat passe med minusgrader. Frisk luft og det klarnet hodet mitt skikkelig. Bikkjene er nå veldig slitne, og jeg skal straks gå i dusjen før jobben kaller. Håper dere alle får en fin dag videre! 


Den lilla tid

Det koseligste med å våkne tidlig nå, er å vite at et lys skal tennes. Nyte litt av den stillheten, over en kopp med varm kakao. Elsker denne førjulstiden! 

Dagen i går gikk utrolig fort. Jobbet fra 10-16, og så måtte jeg til veterinæren for den siste valpevaksinen på Hailey. Kom hjem og lagde middag, før jeg fortsatte med litt rydding og vasking, og så fikk jeg pakket inn de siste julegavene som ble hentet på postkontoret i går. Mangler kun en gave nå, men den kommer hjem hit i posten, så må nesten bare vente! 

I dag skal jeg planlegge litt tiden fremover - når jeg skal ta siste vasken av gulver og vegger, når bikkjene skal bades og litt sånt diverse! Tiden flyr fort, og med all jobbingen som hører med er det greit med en liten plan, hihi! 

Christmas

Nå har jeg jobbet hardt på for å bli ferdig med det meste til jul. Gardiner, duker og alt som skal strykes er blitt strykt (selv om pus ikke synes det er bra nok, og må ligge/leke på de). Det er ryddet og vasket. Hverdagspynt er byttet ut med julepynt, osv. Mangler å vaske gulver, og fullføre alt i gangen. Gaver er pakket inn, men venter fremdeles på noe fra posten, så det får jeg ta når den tid kommer. Ellers er det sortert, og føler meg veldig klar nå. Julestemningen er på plass, og gleder meg veldig til selveste julekvelden! Er bare all julejobbingen først, hihi, men krysser fingrene for at jeg overlever i år også! 

1. Advent

Det er første advent i dag, som sikkert ingen har fått med seg fra før av, he he. Men det har vært en utrolig fin dag. Sto opp kvart over åtte, og våknet med en skikkelig livsgnist. Benyttet sjansen til å brenne litt fett, og dro avgårde på mølla etterfulgt av styrke. Trente 1,5 time, og det var så utrolig godt. Gikk i dusjen, og så fikk bikkjer mat. Mens maten synker sminket jeg meg, og når maten hadde sunket gikk vi ut på tur. Var akkurat passe med minusgrader, og solen sto på toppen. Kjempe fint, og koselig. Bikkjene ble godt slitne, og sovnet med en gang vi gikk inn døra. Kjolen kom på, og vi reiste avgårde i bursdag til min flotte kusine som ble 18 år nå. Veldig koselig!

Strøk og sydde opp gardiner til klokken var over tolv på fredag, men nå er det fint rundt her. Skal fortsette noe plasseringer og diverse i dag, da jeg har funnet litt ny pynt og nye duker bl.a. Så har nok å gjøre i kveld også! På lørdag rakk jeg ikke bloggen dessverre. Reiste avgårde klokken åtte, og til mamma og pappa. Spiste frokost der og koste oss ute i hagen. Rundt 11 dro jeg og Biola videre innover på jobb. Hun fikk en tur i sentrum, før vi jobbet i 6 timer. Etter jobb dro vi tilbake til mamma og pappa igjen, og ble da på middag. Samboer kom seint hjem fra utstilling, så da tok vi kvelden der. Var ikke hjemme før litt over ni, og så møtte vi samboer da litt etterpå. Gikk en tur på jordet hvor de kunne base og herje litt, før det ble litt mer rydding og vasking, og så kvelden. Så bloggen ble nedprioritert, men det var en utrolig fin dag! 

Nå skal jeg fortsette pyntingen, og stryke de siste gardinene. Ha en fin kveld dere, og en fin 1.advent!

Desember

Nå er det desember igjen, og jeg kjenner det kribler mer og mer i magen. Julen betyr utrolig mye for meg, og siden det faktisk har vært en del snø hittil er stemningen enda høyere. I fjor var egentlig alt bare trist, så håper på å ta igjen alt det i år! 

Bursdagen i går var kjempe fin, og koste oss masse. Så var det videre på jobb, hjem for å sove, og så opp igjen i dag tidlig på jobb. Har gått i full fart fra start til slutt, og kjenner jeg er veldig sigen nå etter middag. Venter på en vask nå med gardiner, før de skal strykes og henges opp. Så må jeg vaske noe klær, og rydde litt diverse. Så blir det natta før 00 i dag, for vi må opp tidlig på jobb i morgen også. Samboer skal på utstilling, og skal ha med seg to av bikkjene. Han skal ha med seg svigermor, altså sin mamma med hennes hund, så da kunne ikke alle våres bli med. Jeg kjører da de minste våre til mamma og pappa, og hun mellomste får bli med meg på jobb. Vi skal gå en lang tur i sentrum først for sosialisering, og at hun skal være litt sliten. Da sover hun godt mens jeg jobber etter. Tror det blir en grei dag, selv om det blir en god del ekstra kjøring, haha! 

 

Ha en fin kveld! 

Bursdag

Nå reiser jeg til bestemor og bestefar om ca. 30 min. Vi skal feire bursdagen til bestemor et par timer før jeg må jobbe. Det blir kjempe koselig, og gleder meg masse. Ble liggende oppe til 03 i natt pga serie. MÅTTE bare se litt, haha, og nå må jeg vente på flere episoder. Det er teit. Men men, fikk jo ikke sove etter det heller, så har fått kun et par timer med søvn i natt, og kjenner det veldig på øya. Men det får gå! Har vært ute på tur med bikkjene, og så har vi ryddet og vasket litt inne. Planlagt litt for tiden fremover, og hva som mangler osv.. Tiden går fort mot jul nå, så skal prøve å få mesteparten av stryking og innpakking av gaver ferdig i morgen kveld. Da mangler jeg bare den ordentlig husvasken, og så ferdig. Det er godt å tenke på! 

Nå er det så mye snø her at brøytekantene er kjempe høye, jeg har snø til oppover leggene, nærmere knæra. De små blir nesten borte når de løper, haha. Men de koser seg så fælt, og gleder meg til mer snø fremover. Glede i seg selv, for både store og små her i huset! 

Julegaver - Check

Hei og god kveld! Nå kan jeg endelig sette meg ned i sofaen, og puste litt lettere ut. Dagen i går avsluttet ikke sånn kjempe bra, siden jeg ble bitt ganske bra i nesa av en hund. Det verker, gjør kjempe vondt og nesa har blitt noe større enn den var, haha. Men med litt brunkrem går det fint. Har ikke trivdes sånn veldig bak disken på jobb i dag, men det gikk. Håper det snart er borte! 

Hadde med meg to av hundene i dag, og de koste seg masse. Kjørte først for å hente broren min, før vi jobbet 10-15. Så kjørte vi til staples og europris for siste innkjøp før jul. Nå er alle gavene ferdig handlet inn, og mangler nå bare å pakke inn disse siste. Føler meg ganske godt forberedt i år, og det er så deilig. Venter fortsatt på noen av de fra black friday, men jeg får ikke jobbet fortere enn posten der, så må bare ta tiden til hjelp. Så kjørte jeg broren min hjem, og da fikk bikkjene løpt fra seg litt på jordet og litt i hagen sammen med mamma sine hunder. Var der litt for kos og snakk, før vi kjørte hjemover. Måtte stoppe innom butikken for en ny pakke for samboer også, haha, gjør ikke annet for tiden, men greit når man kan spare en del på en sånn tid vi er i. Kom hjem og fikk ferdig servert middag. Og så har vi nå landet! Ting tar tid, men godt med det som er unnagjort! 


Som dere ser har jeg klart å dekke det til veldig bra, haha, så synes ikke sååååå godt! 

Nå har jeg pakket meg under teppet, og skal sette på serien min og ta kvelden - rett og slett. Bikkjene er sliten, og jeg er død! Vi skrives i morgen!

Snowtime

Det har snødd så utrolig mye i natt, og det fortsetter enda. Det laver ned overalt, og det gjør meg så glad. Vi skippet frokosten, og gikk rett ut på tur. Bikkjene var i ekstase, og de tulla hele veien. Løp, lekte og hadde det så moro. Jeg fikk til og med akt litt, hihi. Fant noen bakker på veien, og det gikk så det suste. Bikkjene forsto ikke mye av det, men de ble med. Etter å ha hvilt litt fikk de frokosten, som gikk ned på høykant. Nå skal jeg kose meg litt med serie, før vi skal ut for en liten lydighetsøkt også. Så er det jobb resten av dagen! 

HA EN FIN SNØDAG!

Trosset værgudene

Det har regnet, snødd, sludda og alt om hverandre i hele dag. Men likevel fikk vi en god tur ute i skogen. Jeg fikk tatt igjen masse med venninnen min, og hundene våres gikk kjempe fint sammen. Løp og lekte så fint hele turen. Super fornøyd, og har allerede planlagt flere turer fremover. Skal prøve sammen med flere av de andre hundene mine også, men venter til neste gang siden hun var løpsk denne gangen, hihi. Ikke like lett da! 

♥ Isha & Hailey ♥

Ut på tur

Hei og god morgen. Nå skal jeg og Hailey snart ut på tur. Vi skal møte ei venninne av meg, og hennes hund. Været er veldig av og på, men håper vi får til noe selv om. Hvis ikke får vi kose oss inne. De skal bli med hjem hit etter turen. Gleder meg masse, og tror det blir en kjempe fin dag!

Vi skrives!

Skjønnhetspleie

Samboer er på jobb, og jeg må passe hundene, med andre ord -> alenekveld hjemme -> skjønnhetspleie! 

Dagen er brukt til trening på både meg og bikkjene, men nå når kvelden har kommet på plass har jeg funnet frem litt forskjellig. Jeg har waxet ansikt litt(hater hår), og nå sitter jeg med en maske som skal rense porer. Fjerne dritt i huden med andre ord. Føler meg så bra etter en sånn maske, så burde absolutt ta det oftere! 

Denne skal sitte på i 40-50 min, og blir så stiv at jeg klarer ikke smile eller prate, haha. 

Ønsker alle en fin kveld! 

Min Black Friday

Våknet opp til snø idag, og må si at det var helt fantastisk deilig. Alt ble litt lysere igjen med en gang. Og om noen lurer på hvordan jeg kan blogge, når jeg egentlig er på jobb? Jo, for det har seg sånn at jeg fikk fri denne, og jobber neste. Samboer fikk plutselig overtid og skal jobbe hele helgen, og da hadde ikke bikkjene noen til å passe seg. Hadde vært godt med en barnepasser altså, haha! I går ble innlegget borte, fordi jeg hadde det så travelt med alt annet. Bikkjene skulle ha sitt av trening og tur, så var det huset som måtte ryddes og vaskes litt, så var det meg selv som trengte en treningsøkt, FØR resten av kvelden deretter ble til Black Friday. Handlet så utrolig mye, og KUN julegaver! Helt sykt! Nå gleder jeg meg til å få hentelapper i posten, og så ferdig! Nå mangler vi kun en julegave, før alle er ferdige. Det er godt det! 

Nå sitter jeg i kosetøy under teppe, med fyr i peisen og en varm kopp kakao. Skal snart fore bikkjene, før vi skal ha en liten pause. Noen var veldig aktive på morgenen, som gjorde at jeg ikke fikk sove noe spesielt. Så er utrolig trøtt, haha. Så skal snike til meg noen episoder med serie, før jeg begynner å gjøre noe mer. Vet at jeg skal henge opp noen klesvasker, trene hunder og trene meg selv. Så får vi se hva annet vi finner på, hihi. Vi skrives til kvelden igjen! 

En time

Snøen er nesten helt borte, og regnet er på plass. Skøytebane overalt, så vanskelig med tur fordi alle sklir. Samboer måtte parkere bilen nede ved veien, for å gå opp idag også. Det har aldri skjedd før, så tyder på at det er ganske glatt ja! Jeg skal prøve å få til en lydighetsøkt med bikkjene, men noe sier meg at det ikke blir så lenge. Får ikke kastet noe spesielt ball osv, da jeg er redd de sklir og strekker noe på sånt føre, da ting skal gå veldig fort på trening. Men vi får se hva vi gjør! Om ca. en times tid må jeg kjøre avgårde på jobb. Jobber fra 12-21 i dag, og så har jeg fri i morgen, og det gleder jeg meg enormt til!! 

Frokosten ble en yoghurt i dag, og så skal jeg ta noen styrkeøvelser. Det er vel det jeg rekker på en time, haha. Så vi skrives bedre i morgen! 

God torsdag! 

Sweeden

Dette har vært en helt fantastisk dag. Først våknet jeg iskald, fordi det var -15,6 grader ute. Men opp måtte jeg, og på jobb. Jobbet fra 10-15, og så var jeg hjemme da rundt 16.30. Og siden jeg sluttet en time før jeg egentlig skulle, så bestemte jeg og samboer om å ta den Sverigeturen da i kveld. Så vi dro innover, spiste middag ute og så handlet vi. Hadde en sånn dag hvor vi plukket ut litt forskjellige ting som vi ville ha, av klær og litt diverse. Jeg fikk masse på salg, og er super fornøyd med alt sammen. Bare kosetøy og treningstøy, men veldig deilig! To tightser, en shorts, sokker, kosegenser, fleecetights bl.a. Samboer fikk mye forskjellige der han også, og itillegg fikk vi endelig tak i en "rimelig" dress. Kostet jo rundt 2000,- der også, men fikk spart en del likevel. Vi handlet også en del mat og drikke, samt julegaver. Ja du leste riktig. Vi var ikke bare egoistiske, haha. Fikk noen julegaver, og noen ideer til flere. Men venter litt til siden det er en stor handledag til fredagen, så vi får se da også!

 

Så nå er jeg ferdig med å pakke bort matvarer, og sortert klær. Hadde funnet frem sånn at jeg kunne pakke inn de julegavene som er, men så mangler jeg teip, haha. Så vi får få tak i det først. Det er i alle fall sortert, og ferdig planlagt. Bikkjene har fått mat og noe godt, før jeg nå skal roe ned litt foran tv resten av kvelden. Håper dere har hatt en fin mandag! 

Sunday

Det var en super fin dag i går. Bikkjene fikk en super økt med sosialisering inne på Dogs4all, og det gikk over all forventning. De hundene som stilte, som vi var med, fikk gode resultater og alt var egentlig helt fantastisk. Etter en lang dag i hallen tok vi en tur rundt Sørum fritidsgård. Så litt på hestene og trente litt lydighet. Denne økten gikk også helt perfekt, og er super stolt over jentene! Vi besøkte også mamma på jobb, for å bytte noen parkeringskort, og da måtte vi teste julefotograferingen på jobben. Pia ut i første omgang! Etter disse øktene i løpet av dagen, var de blitt utslitt, og det var på tide med litt kjærestetid. Vi gikk ut på Egon for å spise litt, før vi dro innom noen venner. Var veldig godt å se de igjen, og godt med litt sosilisering på oss selv også, hihi! Deretter dro vi til mamma og pappa, for å hente hjem gutta. Da ble vi selvfølgelig litt der også, for å prate litt og sånt, før vi kjørte hjem. Kom hjem og fikk foret bikkjene, før det ble lufting og rett i seng. Alle var utslitt, og klokken var nærmere 00, så passet vel bra! 

I dag startet dagen med en god frokost. Varme baguetter, kokte egg og en varm kopp kakao. Etterfulgt med ski på tv, før vi gikk en lang tur i skogen! Da vi kom tilbake igjen var bikkjene slitne, så jeg og samboer tok like så gjerne ei treningsøkt. Nå er vi ferdige i dusjen, og klare for litt avslapning før vi skal ut for å trene bikkjene igjen. Skal ha en liten lydighetsøkt hver, før det blir riskrem foran tv resten av kvelden. Må hvile litt batterier før jobb igjen i morgen! Vi skrives!

Dogs4all

Nå har vi akkurat stått opp, og skal snart spise frokost. Bikkjene er klare, og om ikke så veldig lenge drar vi avsted på Dogs4all. De minste gutta skal være hos mamma og pappa i mens, så skal først levere de, og så dra inn. De store kan ligge i bilen selv om det er litt kaldt, mens det går ikke med gutta. De store skal få kjørt seg også, ikke bare ligge i bilen, tvert om. De skal få være med inn, og virkelig få kjørt seg. Gleder meg også masse til å se på mange flinke hunder, og mange forskjellige raser. Lenge siden jeg har vært på noe sånt siden jeg alltid har jobbet hvert eneste år, men nå, nå har jeg fått fri! Dette blir en fin dag, det må det bare bli! 

Flere som skal dit? Eller har andre planer? Tell me! 
HA EN FIN LØRDAG!

En grå dag

Snøen blir mer og mer borte, og det er egentlig bare is igjen. Utrolig kjedelig, og utrolig trist. Men vi håper på at snøen kommer fort tilbake igjen! Men selv på en grå dag har jeg hatt en veldig fin arbeidsdag, og kom hjem til ferdig middag og utslitte bikkjer. Det trengte jeg i dag, så etter middagen har jeg bare vært på sofaen. Er veldig klar for senga kjenner jeg, men må vente litt til, haha! 

I morgen blir det en lang, men forhåpentligvis fin dag! Skrives mer om det siden, hihi! 

En god tur

Det ble en nydelig tur i skogen med de firbeinte, og en knall treningsøkt med Biola. Vi begynner å forstå hverandre veldig bra, og ting klaffer bedre og bedre. Nå ligger alle rett ut, og jeg skal ordne meg for å dra på jobb. Ha en fin torsdag! 

Jeg klarte det ikke

Jeg er veldig trøtt om dagen, og skulle egentlig jobbe 11 timers i går, men klarte faktisk ikke det. Jeg dro hjem 18, så var hjemme rundt 19, og da var det rett på kjøkkenet for å lage middagen - og deretter i seng. Sov fra 21.30 og til 09 i dag, og kjente at det trengtes. Nå har jeg ryddet og vasket litt, servert hunder mat og er nå snart klar for å ta med alle ut en tur. Vi skal trene litt, og kose oss ute i snøen! Skal ikke gjøre for mye siden jeg har jobb i dag også, så må spare noen krefter, haha! Gleder meg til frilørdag!! 

Vi skrives!

Snow

Som jeg skrev i siste innlegget, så visste jeg ikke hvordan bloggen ble i helgen pga jobben. Og som dere da sikkert har skjønt, strakk ikke tiden til. Jobbet 11 timers på fredag, 8 timer lørdag og 11 timers på mandag igjen. Søndagen gikk det i full fart hele dagen. Begynte å pynte til jul siden snøen hadde lagt seg, og innså hvor kort tid det er til jul. Jeg har ikke så veldig mye fri nå med det første, og måtte benytte tiden mens jeg kunne. Fortsatt ikke ferdig, men det er ganske bra med julestemning hjemme nå altså! Det var også farsdag på søndag som sikkert alle har fått med seg, som gjorde at vi var på middag og spiste god kake. Vi skviste inn en Sverigetur også, før bilen min ble levert på verksted. Den måtte da hentes i går kveld etter den lange arbeidsdagen, så har hatt litt mangel på søvn for å si det sånn. MEN det snør, bikkjene er glade, og vi har det ganske ålreit! 

I dag har vi lekt masse ute i snøen, og det snør som bare det. Er så koselig, og håper virkelig snøen varer til julaften, og vel så det. Har fått prøvd meg litt på kamera når vi har vært ute på tur, og gleder meg til å fortsette igjen. Endelig funnet gleden ved det igjen, men skjønner det er mye som er glemt! 

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Ønsker dere alle en fin snødag videre!

PlayDate

Nå skal jeg hive i meg en yoghurt, før jeg og Hailey reiser til tante. Vi skal være på besøk der noen timer før jobb. Hailey skal få leke med hunden til tante, og så skal vi spise lunsj sammen. Bestemor kommer hjem fra sykehuset en tur også, så det blir koselig! 

Litt usikker på bloggen nå de neste dagene. Jobber 11 timers fredag og mandag, og i tillegg vanlig full lørdag. Søndag må jeg levere bilen på verksted og noe greier, så ja. Jeg ser rett og slett an på tid og energi! 

Ha en fin dag! 

En mørk dag

Dagen startet veldig tidlig for min del. Ordnet alt som skulle fikses her hjemme, og meg selv. Reiste på jobb klokken 08. Måtte hente broren min, og så kjøre han hjem igjen etterpå. Parkerte bilen her hjemme rundt 17, og var da egentlig helt ødelagt. Det er så utrolig mørkt ute, så altfor tidlig, at jeg blir litt deprimert, haha, men vi får lysne opp det vi kan innendørs. Håper snøen kommer snart, så det kan bli litt lettere for både to- og firbeinte! 

Så kvelden har egentlig vært veldig lang. Sett på tv, spist middag og ellers vanlig stell av hundene. Nå er det straks natta, og kjenner det skal bli godt! 

I morgen skal jeg og Hailey ut på besøksrunde, så gleder meg masse til det. Skriver mer om det i morgen, hihi! 

God natt!

En god morgen

God morgen! Jeg er så utrolig støl etter i går, at jeg sliter fortsatt med å gå, haha, men det er godt likevel! Det å vite at jeg traff på økten i går er deilig. Kroppen er blitt brukt, og ikke noe er vel bedre enn det? Skal i alle fall fortsette nå altså! 

Bikkjene fikk en liten kjapp løperunde ute på jordet, før de nå er skilt. De store er ute i hundegården, mens gutta og valpen er inne med meg. Det er løpetid i hus, og den stresser de alle, og da er det bedre at de ikke er så mye sammen. Har trent noe lydighet med lille valpen, og så skal ta med alle på en tur etterpå, og så skal jeg jobbe kvelden i dag! 

Har planlagt et innlegg som skal bli publisert senere i dag. Det er om mine tips til en bedre motivasjon når det kommer til trening. Ser det er flere og flere som legger det ut, så passer sikkert litt dårlig, men jeg publiserer det likevel. Det har ikke noe med herming eller noe, men jeg deler de tipsene som har funket bra for min egen del! Håper det faller i smak!

Død, men levende

Jobbet fra 10-16, og så kjørte jeg hjem. Traff selvfølgelig på den forbaskede køen, så brukte lang tid hjem, men når jeg endelig kom hjem ble det middag med gang. Hadde bare fått i meg en shake på jobben, så var godt med noe mat i kroppen. Deretter trente vi bikkjene på spor og lek, og så gikk vi i gang med vår egen treningsøkt! 

Lysten er på topp, men kroppen er nå på bånn, haha. Jeg har hatt tidenes treningsøkt med kjæresten. Høy musikk, kondisjon og styrke. Jeg har så vondt i kroppen nå at jeg nesten ikke klarer å gå. Helt fantastisk, på en måte, hihi! Det blir verdt det når jeg har kommet meg litt i gang, håper jeg! 

Nå er det tv resten av kvelden, mens jeg planlegger morgendagens økt. Om jeg kommer meg opp av sengen, haha! 

Ha en fin kveld! 


 

Mandag

Opp tidlig for jobb idag også. Heldigvis skal jeg ikke ha med noen hunder i dag, sånn at jeg kan "slappe av", og bare tenke på meg selv, haha. På en måte. Er ganske trøtt i dag, men det er nok fordi helgen har vært utrolig bra. Planen for dagen er vel egentlig jobb, og hundetrening. Som vanlig, hihi. Ønsker alle en fin mandag! 

Kvelden

En lang og fin søndag for min del. Har gjort mye, og hatt koselig besøk. Trengte det virkelig, og gleder meg til neste gang. Bikkjene synes også det var veldig koselig, og ligger nå rett ut. Det har regnet store deler av dagen, men de fikk da en lang og fin tur likevel. Nå skal vi ha en rolig og fin kjærestekveld, før en ny uke starter i morgen. Håper den blir bra!

Ha en fin kveld!

En super start

Var oppe 06.30 i dag. Bikkjene var klare for action, så var bare å stå opp. De fikk servert sin frokost, og jeg min. Tok en skyr yoghurt. Har virkelig blitt hektet. Den er så god, spesielt den med blåbær. Luftet bikkjene godt, før jeg tok en treningsøkt. Humøret og lysten er på plass, så må nesten utnytte det, hihi. Nå har jeg vært i dusjen, og ordnet meg litt før Marie kommer. Skal bli godt med litt jentetid etter en helg helt alene, haha. Vi skal kose oss masse, og så kommer samboer hjem en gang i løpet av dagen, og tror jaggu svigermor skulle ta seg en tur for å trene også. Så i dag blir vi alle fornøyde, håper jeg! 

 

Vi skrives senere. Nå skal det nytes litt jenteprat, og deretter bikkjer og så må den nesten vaskes og ryddes litt til. HA EN FIN SØNDAG ALLE SAMMEN!

Saturday

Denne dagen har vært utrolig fin, selv om jeg skulle ønske jeg heller var ute med venner, haha. Men det får jeg ta igjen siden! I dag har jeg gjort ganske mye egentlig. Startet dagen med å ta masse bilder, teste kameraet og det nye minnekortet. Veldig fornøyd, og gleder meg til å få fatt på den hobbyen igjen. Treningen gikk supert, som jeg også nevnte i forrige innlegg. Kjenner humøret er dobbelt så bra som før, og nå må jeg jo bare klare å holde meg der! Jeg har også vært på besøk hos mamma og pappa. Bestemor kom dit på besøk også, og vi koste oss med lunsj og masse prat. Veldig koselig, og trengte det kjente jeg. Bikkjene fikk gå spor der borte, og leke masse sammen med de andre bikkjene. Nå er vi hjemme igjen, og alle ligger rett ut. Så det betyr serie på meg, og en rolig kveld! 

Ønsker alle en fin kveld! 

Sjalu

Mens andre er ute på fest eller annet moro, sitter jeg her hjemme alene. Eller ikke alene da, for bikkjene er her selvfølgelig. Samboer har reist, og kommer ikke hjem før søndag. En ordentlig guttehelg, og må faktisk si jeg er sjalu akkurat nå. Jeg kribler i kroppen etter en kveld ute med venner, og litt godt i glasset. Jeg trenger det sårt, haha, så kan ikke bli for lenge til det skjer! 

Men nå er det sånn denne helgen. Jeg skal få ryddet og vasket litt, og trent bikkjene mye for å si det sånn. De skal ikke orke å gå når jeg er ferdig, sånn at jeg kan få en rolig kveld i morgen, hihi. Planen for helgen er med andre ord - trene hunder og trene meg! 

Ha en fin fredagskveld! 

Work

Tiden går utrolig fort, og nå skal jeg snart reise på jobb. Har fått ryddet litt her og der, vært på tur med bikkjene, og så slappet av litt foran tv. Vi var 3 mnd uten tvsignaler, så er litt godt å ha den tilbake. Har jo hatt netflix, men ikke helt det samme! Så dagen har vært veldig fin så langt, og håper kvelden blir like bra om ikke bedre! 

Ha en fin dag alle sammen!

En god morgen

Til tross for lite søvn de siste dagene, har jeg hatt den lengste og beste søvnen i natt. Sikkert fordi jeg har vært så død, at jeg ikke har enset noe, haha. I går var jeg oppe 06.00. Måtte dusje, og så ordne en del med bikkjene, før jeg dro avgårde klokken 08. Da var det på jobb, og så tilbake. Måtte hente og levere min bror også, så bruker noe lenger tid men det er helt greit. Alltid kjekt med litt selskap, haha. Da jeg kom hjem var det bare å skifte, for så å dra ut igjen. Denne gangen på hundetrening, og medlemsmøte for klubben. Veldig koselig, og fikk til mye bra. Middag derimot ble ikke noe av før 22. Hadde spist to brødskiver da klokken 09, så merket at det var lenge mellom de måltidene, men sånn er det! 

Veel, derfor gikk bloggen bort i går, men er klar i dag. Fikk kjøpt meg et nytt minnekort i går, så håper det holder en god stund. Det kostet sitt for å si det sånn, så nå må jeg bare bli flinkere til å bruke kameraet igjen. Skal prøve meg litt frem, og prøve å få til noen familiebilder med hundene osv.. Det kan bli spennende med å få 5 stk til å sitte stille likt, haha! Men utfordringer er fint! Nå skal jeg nyte en god frokost, før det blir tur og litt kos. Vi skrives senere i dag! 

En vei

Hei og hopp! Her har det blitt en liten pause igjen, og det er absolutt ikke med vilje, men tiden strekker faktisk ikke til. Men, det har skjedd utrolig mye. Både på jobb og hjemme. Det har vært noen store bestillinger med varer som har kommet, som også vil si overtid. Jeg har også deltatt på kurs. Veldig nyttig, men da går det en hel dag bort til det også. Bikkjene har sine treninger de skal på, og så er det husvasken. Vi satt oss mål om å bli flinkere til å rydde etter oss, og holde det pent til en hver tid, og det går glimrende. Det er så deilig, og nå kan jeg prioritere litt andre ting og energien har da doblet seg. Utrolig deilig, spesielt i den mørketiden vi er i nå! I helgen fikk vi satt på utforinger rundt vinduet, og ommøblert litt ting igjen, og er super fornøyd. Det blir noen lange arbeidsdager fremover, men likevel har jeg trua på at det blir en fin tid. Vi er blitt ganske flinke til å planlegge nå, og ingen tvil om at jeg slapper best av på banen sammen med hundene. Da har vi det moro sammen, og så kan vi dø sammen etterpå fordi vi alle er slitne, hihi! Det har også blitt noen studiekvelder her hjemme, og flere skal det bli. Er så mye nytt jeg må lære om reptiler og diverse, at det føles ut som å sitte på skolebenken igjen. Men det er litt kos også, og veldig kjekt å kunne! 

Nå har maten til bikkjene sunket, og jeg er ferdig med en varm kopp latte, og da er vi klare til å gå på tur. Jeg har lang dag på jobb i dag, så må dra 11 og er hjemme til rundt 22-23. Men da er det greit at bikkjene er litt slitne, siden samboer ikke står opp før litt senere. Men likevel, vi har en bedre flyt i hverdagen nå enn noen gang, og det går bare en vei - Fremover! 

Ha en fin dag! 

En god følelse

I dag har jeg virkelig vært en husmor. I går var det mer tunge løft og oppgaver, mens i dag har det vært alt annet! Har ryddet og vasket hus fra topp til tå. Alt i fra loft til kjeller. Alt av klær er sortert, vasket, brettet og lagt på plass. Alle sengene til bikkjene er vasket og hengt til tørk. Alt småplukk som jeg ikke har visst hvor jeg vil ha, har jeg endelig tatt hånd om. Det rommet som aldri har hatt et system siden vi flyttet hit, har endelig blitt et rom jeg kan ønske å være i. Kjøkken har blitt helt nytt da det nye kjøleskapet kom på plass, og jeg fikk flyttet om på et par ting. Plassen ble plutselig dobbelt så stor, og jeg har endelig fått min bakeplass så jeg slipper å bruke stubordet. Blomster er dekorert rundt om kring. Det er kommet bilder i rammene våres. Huset har plutselig fått en helt ny personlighet! Nå lukter det så godt her, og nå skal det forbli sånn! Jeg og samboer har lovt hverandre nå med å ikke utsette visse ting, og heller prøve å dra over ting oftere enn at jeg må bruke en hel helg på å komme meg gjennom hele huset. Vi er flinke i peroder, og så detter det ut når vi jobber som verst osv... Men nå er det nok, nå skal det bli sånn! Skal prøve å få vasket gulver et par ganger i uken. Støvsuger går jo hver dag, men greit å få vasket også når det er firbeinte i hus! 

Nå har jeg dusja, og skal nyte et par episoder før jeg tar kvelden. Jeg skal opp tidlig på jobb i morgen, så er greit å få noen timer søvn også. Etter jobb er det rett på hundetrening, så rekker nok ikke så mye annet i morgen, men håper på mye kos! 

Håper alle har hatt en fin søndag! 

En av mange

Denne dagen har vært lang, men jeg har fått gjort så utrolig mye. Vi startet dagen ganske tidlig med å kjøpe et nytt kjøleskap. Fikk et mye større et, og det var nesten ikke brukt til en veldig pen sum. Veldig fornøyd med det! I tillegg har vi fått byttet det ene vinduet vårt, så nå kan vinteren bare komme. Vi fikk lagt tak på hundegården også, så mangler det bare hundehus. Ellers har det gått i rydding og vasking, og det fortsetter i morgen også. Da alle oppgaver var ferdig, så gikk vi en lang tur med alle bikkjene før vi lagde middag. De minste rulla seg i noe på turen, så de fikk et bad også. Nå er de rene og pene, og har sett rimelig mange episoder med serie nå. Øya vil lukke seg, men må nesten holde ut litt til for bikkjenes skyld, hihi! Nå er flere oppgaver krysset av lista mi, og håper på å få krysset av flere i morgen! Vi skrives!

Ønsker alle en fin kveld videre! ♥

Minus

Det var -4,5 grader når jeg sto opp 06.30 i dag tidlig, og merker kulden ganske greit. Skal hente inn et lass med ved nå snart, fore hunder og så skal vi ut på tur. Ellers er det serie som gjelder før jeg må jobb. Rydde litt her og der, men heldigvis ligger jeg litt i rute for en gangs skyld, og det er så deilig! Ønsker alle en fin torsdag!

Framskritt

Det har vært en travel dag på jobb, men likevel en veldig fin en. Etter jobb dro jeg tilbake til mamma igjen for å levere broren min, og så hente hundene mine selvfølgelig. De koser seg så fælt i barnehage der, og det er så deilig! Vi ble der noen timer siden samboer hadde ikke fått sovet så mye, så da brukte vi litt tid der til å spise middag og tur i skogen. Bråker så fælt når vi er hjemme, så var greit å drøye det litt for hans sin del, haha!


Vakreste Honey som speider etter elgen som sto midt på jordet, hihi! 

Da jeg kom hjem var det halvveis mørkt allerede, men jeg tok med meg Biola ut på jordet for en treningsøkt. Det gikk så utrolig bra, at jeg er nesten i sjokk enda. Er noe vi har trent litt på, og måtte jobbe mer med enn andre ting. Men i dag, uten at vi prøvde på det en gang så satt den. Øvelsen gikk helt perfekt, og jeg måtte gjenta den noen ganger fordi jeg rett og slett ikke trodde det jeg så, haha. Elsker den bikkja, og gleder meg til treningen fremover! Vi kommer nok til å lære mye av hverandre! 

Etter treningsøkten ble alle bikkjene med inn, og jeg fikk sortert posten. Da hadde julegaven til mamma kommet, og alle bildene mine. Endelig ser det litt mer personlig ut her hjemme enn den samme dama i alle rammene, haha. Så har klipt og tilpasset i hele kveld, og gleder meg til neste bestilling allerede! Tenkte jeg skulle komme tilbake til denne siden, og ulike julegavetips! 

 

Dette har vært en lang dag, men veldig innholdsrik. Veldig fornøyd, og sovner nok nå veldig fort. Vi skrives i morgen! 

Helt ålreit

Nå har jeg det faktisk ganske greit med meg selv, og det var på tide. Har følt at jeg har hengt etter på så mange ting, som igjen bare har dyttet meg nedover og nedover over en stund nå. Jeg har fått unna en god del her i huset, og føler ting går på skinner igjen. Får ting på plass, og har nå en litt bedre rutine sammen med samboer på diverse husarbeid. Det hjelper MYE!! 

Det går bra på jobben, og vi samarbeider bedre enn noen gang. Det er helt fantastisk. Jeg prater mer med familien på flere områder, og det er også ganske deilig. Føler ting har blitt mye mer åpent, og at det går an å snakke om ting og at ikke alt er så tabu. Det er ingen hemmelighet at familien min har hatt et forferdelig år, men samtidig kan vi ikke legge oss ned og la det kjøre over oss. Vi må stå sammen, og det føler jeg vi endelig begynner å få til! 

Bikkjene er samlet og hjemme igjen, og vi lever et bedre liv sammen. Og enda bedre. Det er snart jul. Jeg gleder meg som en liten unge. Det begynner å komme julevarer i butikken, og når jeg plasserer, priser osv, er det ikke bare bare å ikke komme i julestemning. Håper virkelig det blir en fin jul, men mye snø i forhold til i fjor. Dette innlegget ble ganske blandet, men det er godt å endelig føle at hverdagen faller på plass igjen! 

Nå skal jeg snart henge opp en klesvask, før jeg hopper i dusjen og reiser på jobb. Må innom broren min for å hente han først også, men så er det rett på jobb. Håper på en fin dag! 

God tirsdag alle sammen!

♥ 

Monday morning

Nå skal jeg snart reise avgårde på jobb. Jeg slutter 16.00, og etter det skal jeg møte samboer og bikkjene. Skal på trening, og litt sosialisering. Bruker mye av tiden på det nå også, da det trengs. Mye som skal sees og oppleves. Håper på fint vær og en finfin dag! 


Bilder fra forrige sosialiseringsrunde! 

Ønsker alle en fin start på uken! 

Les mer i arkivet » Desember 2017 » November 2017 » Oktober 2017

Jeanett Ranvik

Hei! Jeg er ei jente på 21 år. Blogger om min hverdag og det som skjer rundt meg. Bildene mine tas med Canon EOS 600d og iPhone 7.

  • Instagram: Jeanettranvik ♥

  • Kontakt: jeanettranvik@hotmail.com