ZzZzz

Nå har jeg akkurat kommet ut av dusjen, og klar for kvelden. Kom hjem litt over 22, og er rimelig døde hele gjengen. Eller, nesten. Theo og Bonzo ble igjen hos mamma og pappa, for at de skal være der i helgen. Så slapp de å bli med hjem, og så at vi måtte kjøre dit i morgen igjen. Men, vi har fått gjort så mye i dag. Har sosialisert alle vofsene rundt i sentrum som jeg skrev om i forrige innlegg, men så fikk vi gjort enda mer hos mamma og pappa. Gikk en times tur i skogen, og selvfølgelig masse lek i hagen. Kastet ball på jordet hvor de kunne løpe skikkelig fra seg, og samtidig spore etter ballen. Og så fant vi ut at vi skulle legge spor til alle 9 bikkjene, så da gjorde vi det. Tar litt tid, men det var utrolig moro. Mine er vandt til å gå spor, men mamma sine hadde aldri gjort det, så det var nytt og spennende. Nå ligger alle bikkjene, både her og hos mamma fikk jeg melding om, og snorker for harde livet. Det tar på å være i vår familie, haha. Det er deilig det! Viktig å bruke både kropp og hodet! Håper alle har hatt en super dag! 

Miljøtrening

I dag har vi vært hos veterinær for å få pass til Biola, og etter det tok vi alle bikkjene med på litt miljøtrening. Har gått rundt sentrum, og gikk inn på et kjøpesenter, og besøkte dyrebutikken som var der. Var mye nytt for den lille, men mestret det godt likevel. Må fortsette treningen videre, men må også holdes vedlike på de store. Så når vi kom hjem sovna alle fire rett ut, mens jeg og samboer tok en episode av serien vår. Nå skal han snart kjøre på jobb, og jeg skal ta med meg bikkjene til mamma og pappa. Gidder ikke være her helt alene, så da kan jeg kose meg der borte. Spise god mat og kose oss ute sammen med bikkjene deres. Dette er en veldig fin fridag! 


Egoistiske meg tok kun bilde av meg her hjemme, og null mens vi var ute på tur. Upsi! 

Ønsker alle en fin onsdag videre! 

Kveldskos

Nå har jeg kommet meg hjem fra jobb, og bikkjene var veldig glade. Pappa har vært her noen timer, da jeg og samboer har jobbet kveld. Bortskjemte? Ja, men det er sånn det skal være, hihi. Er evig takknemlig for den hjelpen vi får! 

Nå har bikkjene fått noe spiselig, og jeg ligger rett ut på sofaen. Har vært en lang dag, og jeg spiste kebab når jeg var ferdig, som vil si veldig tung i magen, hahah. Men det var veldig godt med mat altså. Samboer kommer snart hjem, og da skal vi se paradise hotel før vi legger oss. Er helt død, så skal bli godt med en fridag i morgen. Skal til veterinær en tur, og så skal vi miljøtrene litt. Kanskje besøke mamma og pappa. Og så må jeg nesten rydde og vaske litt her hjemme. Men vi skal kose oss masse, så gleder meg til å stå opp i morgen! 

Nå vil jeg bare ønske alle en fortsatt god kveld/natt, så skrives vi i morgen!

Værsjuk

Denne dagen startet med en telefonsamtale, om at det var en syk og at jeg måtte dra. Våknet jo da jeg egentlig skulle ha reist til vanlig, så ble litt mye stress for å si det sånn. Men kom meg på jobb til akkurat 10, og dro hjem 15. Møtte samboer på veien for et kyss, før han kjørte til sin jobb. Og så kom jeg hjem til 4 glade hunder. Hadde gledet meg sånn til det, for solen hadde skinte hele dagen og det var så varmt. Når jeg kom hjem begynte det å smådryppe og plutselig var alt grått og trist. Så da sovnet jeg en halvtimes tid på sofaen sammen med bikkjene, og har null energi nå også, haha. Hadde den lista med ting som skulle gjøres av klesvasker osv.. men det får nesten stå til i morgen. I dag skal jeg ikke gjøre noe, hihi!

Håper alle har hatt en fin mandag!

Home

Nå har jeg fått samlet meg litt igjen her hjemme, og kjenner på hele kroppen at den er død. Fredagen var så fin. Leverte små gutta i god tid før vi skulle på jobb, så vi rakk jo både bading og tur. Var kjempe koselig! 


 

Etter jobb kom samboer for å hente meg, og så kjørte vi til utstillingsplassen. Der møtte vi resten av folket, og satt oppe frem til rundt 01. Da sa vi natta, haha. Litt slitne etter jobb osv.. Og skulle opp tidlig dagen etter for show time. Våknet opp lørdags morgen til den varmen. Tuller ikke altså, det var skikkelig hete, og det har jeg bevis for. Er blitt litt brent for å si det sånn. Ikke mye rødt, men bare jeg klør litt et sted nå så svir det lenge etterpå, huff. Så smører inn aloevera for harde livet. Det var en knall fin dag, med godt selskap og gode resultater. Bikkjene hadde kjølematter, vifter og masse vann hele tiden, og hadde de mye ute i skyggen sammen med oss. Vi fikk spilt litt fotball på kveldstid også, og jah, vi gjør så mye og føler energien kommer så utrolig fort - frem til jeg kommer hjem, haha. Da kjenner jeg hvor sliten jeg er! 
 

I dag har det også vært kjempe godt humør, og veldig flotte resultater. Men dessverre mye vind og overskyet i forhold. Var liksom ikke kaldt, men ikke varmt heller. Kom noen regndråper også, men de gikk heldigvis like fort som de kom. Når utstillingen var ferdig, måtte vi pakke sakene og så si hade til alle sammen. Deretter måtte vi kjøre til mamma og pappa, for å hente gutta våres igjen. Og jeg måtte bytte bil med pappa, haha, gir opp. Men men, vi får nå se hvordan dette blir. Vi kom oss hjem i alle fall, fikk lagd middag til oss og bikkjer, og nå er det serie på tv og tyggebein på alle dogsa. Kjenner på meg at det blir tidlig kvelden, hahah! 

Men alt i alt har dette vært en super fin helg, og er veldig klar for neste helg. Håper det blir like bra, om ikke bedre. Håper alle sammen har hatt en strålende helg! 

Bring it on

Nå er jeg snart klar for avreise. Har pakket siste rest, vært i dusjen og mangler egentlig bare noe sminke. Deretter skal jeg ta med meg smågutta til mamma og pappa. Vi skal være der noen timer, kanskje bade litt i bassenget og så skal jeg og mamma kjøre videre til jobb. Etter jobben skal samboer med de to andre bikkjene hente meg, og så skal vi kjøre videre til utstillingsplassen. Og der skal vi være hele helgen! 

Tror denne helgen blir veldig bra, men håper at varmen ikke slår ut alle bikkjene våres. Har pakket alt fra vifter til kjølematter for å ha ting klart. Alt for barna våres. Gleder meg til en fin og sosial helg. Bring it on! 

Ønsker alle sammen en super helg!  • 2 år

  I dag er Theo 2 år. Tenk så stor han har blitt. Vokser ikke i størrelsen, men i hodet, så har han nådd kjempe langt. Til å være en veldig redd liten valp, til å bli en veldig selvsikker, rampete voksen mann! Denne lille hunden, er utrolig stor innvendig. Familien vår hadde ikke vært det samme uten han! 


  Se så liten han var. Er det mulig! 

  Gratulerer med dagen, min kjære Theo! 

  Livet er OK

  Dette har vært en nydelig dag. Solen har skint, samtidig som det har vært noe overskyet, men det har passet veldig bra. Vi har gjort så utrolig mye. Spiste den deilige frokosten, klipt gresset, vasket og ryddet inne av det vanlige husarbeidet, rengjort akvariet osv... Og så ble det så varmt, at vi bestemte oss for å bade. Bikkjene koste seg gløgg i hjel. Jeg badet ikke, men samboer kastet seg uti sammen med de firbeinte. Da vi kom hjem badet jeg alle sammen, sånn at vi er klare til utstilling i helgen. Bikkjene var døde etter dette, så da tok vi alle en liten time out. Jeg fikk sett gjennom bildene fra forrige utstilling, og sortert litt sånn at det er masse plass til de som blir tatt nå til helgen! 


  Litt ivrig på ball, at vi sklir rett ut med beina, hahhaha!

  Og nå har jeg og samboer akkurat kommet hjem fra 45 minutter løping i skogen. Var kjempe hardt å komme i gang igjen, men samtidig utrolig deilig. Veldig glad for å ha en kjæreste som pusher meg selv om jeg absolutt ikke har noe lyst. Bare jeg kommer i gang igjen er det jo så deilig. Problemet mitt er at jeg er flink en stund, og så tar jeg en pause, og desto tyngre er det å starte på nytt igjen senere. At jeg aldri lærer, eller kanskje jeg har lært nå? 

  Dette har som sagt vært en utrolig fin dag, men har fortsatt litt som står igjen på planen. Må pakke alt som skal med i helgen, og det er ikke bare bare. Og ellers skal jeg bare komme meg i dusjen, og så fikse neglene mine før paradise hotel. Livet er ganske ok nå altså! 

  Smile


   

  Jeg våkner med et stort smil om dagen, og med god grunn. Alt er egentlig ganske bra i livet mitt nå, og solen skinner som bare det. Har så mange planer for dagen, og tror alt kommer til å gå knirkefritt om ikke bedre. Vi skrives! Nyt varmen alle sammen! 

  Den lettkledde tiden

  Det er mange som gruer seg nå når varmen er på plass, fordi det er et veldig stort press når det kommer til klesveien, og ikke minst "den perfekte kroppen". Jeg har slitt veldig på dette området selv, men har kommet dit at jeg er faktisk fornøyd. .Det hadde jeg aldri trodd om jeg skulle gått tilbake noen år. Jeg har jo jobbet hardt i 6 mnd for å nå min "idealvekt" på 55 kg, og har jo klart det. Og ser at klærne mine sitter ikke pent overhode, da de er beregnet til min 15 kg tyngre kropp. Så jeg må faktisk skaffe meg en del nytt når det kommer til sommerklær. Jeg kommer til å kjøpe det jeg føler meg vel i, og som jeg føler sitter pent på meg selv. Men jeg vet at veldig mange andre sliter med nettopp dette. Det å kunne kle av seg, ikke gjemme seg bort, det er veldig vanskelig for mange. Flere enn de som innrømmer det også. Vi sammenligner oss med de rundt oss. Gnisser lårene? For bleik? Fregner? Kviser? Strekkmerker? Litt ekstra fett over ribbeina? Veeeel, jeg har alt det nevnte om ikke mere, men jeg har tenkt til å nyte varme sommerdager uansett. Noen har det kanskje stikk motsatt også? De som sliter med å legge på seg bl.a. Det er ikke lett for alle å bare kaste buksa og genseren, og sprade rundt i bikini. Og dette er utrolig dumt. Hvorfor kan vi ikke bare ta den kroppen vi har, gå i det vi vil og nyte denne fantastiske tiden sammen? Jeg skal prøve å bli mye flinkere til å passe på ordene mine, sånn at jeg ikke bidrar til så veldig mye mer press. Jeg synes ikke noe om å oppfordre til å få farlige sykdommer osv.. Men om en har litt for lite eller litt for mye, så må vi kunne kose oss alle sammen selv om vel? Håper de fleste er enige med meg, og at vi skal gjøre sommeren 2017 til den beste sommeren noen sinne. Været er spådd bra fremover, så håper å få gjort unna en god del ting som det ble lite av i fjor. Bade, spise is, sole meg osv osv... Har så mange planer, og gleder meg som en liten unge til tiden fremover!   Og om det er noen som mener jeg  ikke kan snakke om dette, fordi jeg slanket meg ganske bra for bare en kort stund tilbake. Så må jeg si at det var mest for min egen del. Jeg ville tilbake til der jeg følte meg vel, og angrer ikke overhode. Har det utrolig bra her jeg er nå, og kan fint unne meg en pølse, burger eller is - Ja takk alle tre!  

  Gjør det du føler deg vel, og drit i hva andre mener! 

  Ha en nydelig sommer uansett hvilke planer du har, og nyt den lettkledde tiden! 

  Nytelse

  Akkurat i skrivende stund ligger jeg på ute på gresset, sammen med alle bikkjene. Det er så deilig. Jobbet fra 10-15, så har nesten akkurat kommet hjem. Og da må jeg si at det var utrolig deilig å komme hjem til den solen og glade hunder. Kan jeg blogge, samtidig som jeg jobber med brunfargen, hihi! Det er rett og slett en ren nytelse med sånne dager som denne. Elsker det, virkelig! 


   

  Nå skal jeg vente på at samboer kommer hjem fra Sverige, og så skal vi lage noe middag sammen, før det bærer til hundetrening. Er ikke mye trening det blir i denne varmen, men vi får masse sosialt da. Det er veldig koselig! 

  Ønsker alle sammen en fin onsdag!

  En fin soldag

  Det er nydelig vær i dag, og det skal virkelig nytes før jeg må på jobb igjen. Har spist en kjempe fin frokost, ser en episode av ny serie nå etter av å ha vært ute en god stund. Skal gå en tur i skogen etterpå, og så må jeg kjøre avsted. Dette tror jeg blir en veldig fin dag! 

  Nyt denne solrike tirsdagen alle sammen!

  This week

  Mandag igjen. En ny dag, nye muligheter! Det er full fart denne uken. Planene er klare, og mye som må rekkes. I dag skal jeg trene hunder, rengjøre akvariet og så skal jeg på jobb. Tirsdag er også trening med hunder, og så jobb. Det er ganske lange dager så rekker ikke så veldig mye mer. Onsdag skal jeg jobbe dagen, og så er det felles hundetrening på kvelden. Torsdag er det fri fra jobben (sier seg selv), men da må jeg bade bikkjer igjen. Pakke alt mulig rart til helgen. Klær til all slags vær til både meg og samboer, dyne, pute og trekk, stoler, mat, utstyr til bikkjer osv... Til campinglivet for å si det sånn. Er utstilling i helgen, og da sover vi i en campingvogn. Men først kommer fredagen. Jeg kjører de små gutta til mamma og pappa før jobb, og så henter samboer meg etter jobb, og så drar vi og møter resten av folket. Tror dette blir en veldig fin uke, og gleder meg masse!   Hælja

  Som dere kanskje har lest, jobbet jeg i går. Men det var en utrolig fin dag likevel. Dro ganske tidlig til mamma og pappa, så rakk frokosten der borte og litt lek med alle bikkjene. Det er ganske full fart når 8 bikkjer samles altså. Det er kjempe moro, og de koser seg gløgg i hjel. Når jeg hentet de etter jobb var det 3 stk som sov ganske godt i bilen. Eldste jenta var jo på utstilling, så hun møtte vi hjemme til en ny periode med full fart. Men de slokna fort til kvelden likevel, da vi sto opp tidlig og hadde jo gjort ganske mye. Det passet meg og samboer fint, sånn at vi også kunne legge oss, haha! 


  Går jo ikke an å samle alle på et bilde, hahah. Men de koste seg masse! 

  I dag startet vi dagen med varme baguetter og serie. Og deretter ble alle bikkjene kastet ut i hagen, og jeg fant frem bøtta og moppen. Har vasket alt i fra topp til tå. Vasket dyner, trekk, alle sengene til bikkjene, tepper osv osv.. Vasket border, hyller, stoler, gulver og alt. Kattedoer er tømt, vasket og fylt på ny sand. Tatt klesvasker. Brettet og ryddet bort tørt. Oppvaskmaskinen er kjørt 2 ganger i dag. Blitt en god del søppel. Pant. Gud vet hva, hahha. Har gjort veldig mye i dag med andre ord! 


   

  Svigermor kom også på besøk i dag, sammen med sin egen hund. Så vi har også vært på langtur med alle bikkjene. 5 stk glade hunder som bare løper og løper - det er herlig det. Mammahjertet smelter! Men nå er tiden kommet hvor jeg er så sliten, og sier meg fornøyd med dagens innsats, og tar kvelden foran tv. Bikkjene har sovnet, så da kan jeg legge meg godt til rette! God kveld!

  Work

  Sa at bloggen skulle bli oppdatert bedre, og så tar det to dager til før neste innlegg kommer. Men jobben tar en stor del av hverdagen, og bikkjene tar den andre. Rekker utrolig lite om dagen, hahah. Nå skal jeg ordne meg litt til, pakke mat til bikkjene, og så kjøre de til mamma og pappa. De skal ha litt barnehage i dag, og passe valpen og de to små gutta våres, mens jeg jobber og samboer er på utstilling med eldste jenta. Blir en lang dag, men vet at de koser seg masse der, og det letter mye på samvittigheten!   Ha en fin dag alle sammen! 

  17. Mai

  Alle vet jo hvilken dag det er i dag, men det er ikke alle som gjør den samme feiringen. I år er første gang hvor jeg ikke har feiret den "ordentlig", altså vanlig med tog osv.. I år tok jeg og samboer er beslutning om at vi ville være med bikkjene, og heller ta denne dagen som en ekstra fridag. Så vi har trent mange timer i dag, med både lydighet og spor, sammen med en hel haug av andre folk. Og så dro vi på middag hos min mamma og pappa, og broren min selvfølgelig, og bestemor og bestefar kom på besøk også. Spiste masse god mat, og altfor mye kake. En utrolig fin dag! 


   

  Vil også beklage for utrolig dårlig blogging den siste uken. Ble brått en pause fra min side, men med god grunn. Har hatt så utrolig mye å gjøre, hentet bikkjer hjem, trening her og der, nattåpent og annen jobb osv... Og da har bloggen blitt nedprioritert. Men skal prøve å komme meg tilbake til gode rutiner nå! 

  Kos, kos, kos

  I går gikk tiden så utrolig fort. Vi sto opp som vanlig, ga mat til bikkjer og luftet. Det er litt rart siden nå har vi bare de store her hjemme, og ikke smågutta våres, men de kommer tilbake om en ukes tid. Sånn er det med mye farting frem og tilbake, men heldigvis har de to hjem. Men uansett, vi tok en spontantur til Sverige i går. Hadde jo ingenting her hjemme, og hadde så lyst på noe. Så vi kjørte til nabo´n, og fikk handla en god del. Vi tok også en pizza til frokost. Var så deilig. Tiden blir så mye mer verdifull, og vi rekker så mye mer enn vanlig. Kom hjem 12.45, og da måtte jeg kaste på meg en annen bukse, og så reise på jobb. Rakk det akkurat, hahah. Var en veldig fin dag hjemme, i Sverige og på jobb!


   

  I dag skal vi kose oss hjemme noen timer, før jeg må reise på jobb igjen. Er noe å gjøre hele tiden, hehehe. Denne uken er det full fart som vanlig! 

  Ønsker alle en fin tirsdag!

  Utstilling

  Fredagen gikk utrolig fort. Startet dagen tidlig med å fore bikkjer, og etter det var det å rydde og vaske hele huset. Og pakke selvfølgelig. Jeg må alltid vaske hele huset før jeg drar noe sted, fordi jeg vet hvor sliten jeg er når jeg kommer hjem, så da er det alltid godt å komme hjem til rent hus. Fikk hengt opp alt av klær osv også, så var kjempe deilig. Pakket to fulle biler. Dro fredagen, men reiste jo rundt 14.00, så tiden gikk utrolig fort. Skulle levere gutta hos mamma og pappa, og handle litt og sånt. Tiden flyr altså. Kom oss frem til slutt, og det var kjempe deilig!

  Lørdag var det utrolig varmt. Jeg er helt rød, hahah. Smurte meg masse, men tydeligvis ikke nok. Gikk i shorts hele dagen, var en skikkelig sommerdag! Alle bikkjene fra våres område gjorde det drit bra. Fikk kjempe gode resultater, og alt var perfekt egentlig!

  Idag var det stikk motsatt. Regnet kjempe masse og var veldig kaldt. Men men. Bikkjene var klare de, men noe slitne selvfølgelig. Var litt uheldig med dommer på noen av bikkjene, men ellers greit. Var mange som reagerte på denne, så var ikke bare oss. Men det er ikke noe å få gjort noe med dessverre. Vi får prøve å gjøre det enda bedre neste gang. Men gode resultater, det fikk vi! 


   

  Alt i alt, en veldig fin helg. Har kost oss masse. Grilla, trent hund og vært i godt selskap. Finnes ikke bedre enn det altså! Veldig glad og takknemlig for at jeg fikk fri denne helgenen! 


   

  En ny dag

  En ny dag, solen skinner og alt er egentlig ganske deilig. Treningen i går var helt perfekt. Alle fikk kjørt seg skikkelig. Har en liten treningsdag i dag, før det skal være rolig i morgen, sånn at de er klare for en utstillingshelg. Jeg har heldigvis fått fri så jeg kan være med, og jeg gleder meg så utrolig. Har fått gjort mye mer de siste ukene nå, enn jeg fikk deltatt på i hele fjor. Så tror dette året blir utrolig bra, til tross for sjukdommen vi har hatt på jobb! 

  Nå skal vi snart få i oss noe mat, før vi skal ut å nyte solen. Jeg jobber i dag også, så får se hva jeg rekker før jeg må dra, hihi. Har en god følelse om denne dagen her! 

  Solskinnsdag

  Kan starte med de bloggene jeg har plukket ut (Jeg vil lese din blogg). Skulle egentlig plukke ut en, men fant to. En av de har jeg lest litt fra før. Det er ei jente som står for sitt, og står opp for de tingene som hun mener er rett. Dilter ikke etter alle andre, men viser hvor stolt hun er av seg selv. Det synes jeg er kjempe flott, og flere burde kunne gjøre. Bloggen hennes finner dere HER! 
  Den andre jeg fant er ei jente som virket bare positiv. Jeg ble rett og slett glad av å lese bloggen hennes. Barnehage, kanin og bilder. Alt mulig, ble liksom så positivt vinklet. Elsker sånne som ikke bare kommer med det negative. Bloggen hennes finner dere HER!

  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Solen skinner som bare det, og jeg har det virkelig godt om dagen. Energien er på plass, og vi koser oss så godt i lag. Jobbet store deler av dagen i går, men likevel rakk jeg masse før jeg dro. I dag har jeg fri. Har fått ryddet og vasket litt, og ellers vært masse ute. Bikkjene synes det er veldig varmt, så de ligger stort sett bare i skyggen. Kan ikke gå noe tur enda for å si det sånn. Har fått badet og fønet alle sammen da. Det tar jo litt tid med fire bikkjer, men nå er alle kjempe fine. Vi skal på hundretrening i kveld, og så skal jeg prøve å få pakket litt til vi reiser til Sarpsborg til helgen. Gleder meg masse!


  4 på rad fra skogturen i går  Ønsker alle en fortsatt fin onsdag!

  Bunad til hunden

  I dag er det 1. Mai, og alle begynner å gjøre seg klare til 17. Mai. Antrekk til både store og små. Vi selger bunader i butikken, og da til hund som sikkert de fleste har skjønt det nå. Bonzo er min prøvekanin. Vi har to herremodeller, og måtte jo prøve ut begge to. Bonzo ble kjempe fin, men må si jeg er mer forelsket i den "eldre" versjonen. Altså den som ikke har så knall rødfarge. Men smaken er som baken! 

  Og før noen sier at det er dyremishandling å ha på klær, så tenk litt før dere publiserer. En dag hvor de har på et dekken. Disse små hundene går med vinterdekken, nettopp fordi de fryser, og klarer seg ikke uten. Så om de har et dekken med et annet motiv en dag ellers i året, det gjør ingenting. Fortsatt mange som mener at bikkjer har pels av en grunn - Veeel, det er ikke all pels som har noe varme.. Jeg har en langhåret chihuahua også, men den pelsen varmer ingenting. Men å kle ut i ballerina, diverse kjoler, sko osv osv for hver dag, det synes jeg også er unødvendig. Bruk med omhu sier jeg bare! 

  Hva synes dere? • 07:49

  Det var så godt å kunne legge seg i går, og enda bedre når jeg ikke sto opp før 07:49 i dag. Klokken har aldri vært så mye nå på lenge, og merker det er utrolig godt. Solen skinner, selv om det var litt kaldere i dag enn i går. Men det kommer seg nok fort!

  Samboer kom sent hjem i går, men var veldig deilig å få han hjem igjen. Har mange planer for dagen, og alt innebærer kos og moro. Så denne dagen må jo bare bli bra! 

  Ikke glem å legge igjen adressen din, eller noen andres. Kan være i hvilket som helst innlegg! 

  http://jebr.blogg.no/1493577759_jeg_vil_lese_din_blogg.html

  Ønsker alle sammen en fin dag! 

  Instagram: jeanettranvik

  Les mer i arkivet » Juli 2017 » Juni 2017 » Mai 2017

  Jeanett Ranvik

  Hei! Jeg er ei jente på 21 år. Blogger om min hverdag og det som skjer rundt meg. Bildene mine tas med Canon EOS 600d og iPhone 7.

 • Instagram: Jeanettranvik ♥

 • Kontakt: jeanettranvik@hotmail.com

 • hits