Aldri burger igjen

Hei folkens! Vi er tilbake på veien, og har 3-4 timer igjen før vi er hjemme. Det kjenner jeg skal bli godt!!

Men uansett, det var veldig koselig i går. Sov til 20.00 og så gikk vi ut for å finne et sted å spise. De fleste stengte jo tidlig, så fant et burgersted. Har vært en god del junkfood så vi hadde mest lyst på noe sunt og godt, men det var ikke bare bare å finne. Derfor ble det burger igjen, og den smakte skikkelig møkk. Var kjempe sulten så måtte tvinge i oss litt, men endte opp med å gå ut skikkelig kvalm. Så en ting er vi enige om. Blir ikke noe junkfood på en god stund fremover!!

På vei tilbake fant vi en stor gressplen hvor vi tok med Pia litt senere. Kastet litt ball og koste oss. Viktig å lufte ofte og så lenge vi kan på disse stoppene våre, hihi!

Vi dro 07.30 i dag tidlig, altså rett etter frokosten. Og har kjørt ganske langt allerede. Skal ha et stopp til hvor vi skal finne en is eller noe, og ha tissepause - både hund og oss, Hahah!

Oppdaterer dere senere! • Fra hotellet

  Nå har vi landet litt nedpå senga, og skal prøve å sove et par timer før middag. Vi har kjørt mange timer, stoppet flere steder og ikke minst, parringen gikk veldig bra. Trivelige folk og bikkje, så var veldig koselig!

  Men nå ligger bikkja til lading i bilen, jeg har tatt en dusj og samboer sovna foran TV allerede. Så jeg følger nok etter nå hvert øyeblikk!

  Et par timer på øyet før middag og litt sightseeing, før natta og reisen hjemover fortsetter! Vi skrives!

  On the road again

  Hei og hopp! Vi er fortsatt i bilen på vei til et sted i Sverige. Har stoppet litt underveis for å strekke på oss, og lufte bikkja selvfølgelig. Vi fant en liten rasteplass da klokken var 04.30 i dag tidlig, og la oss ned for å sove litt i bagasjen sammen med bikkja. Var ganske trangt om plassen, så i natt blir det hotell av et slag, haha!

  Parring skjer rundt klokken 13 i dag da han andre er på jobb, men vi skal gå en litt lengre tur og leke en god del med Pia først, så passer fint å ha god tid. Vi koser oss masse, og alt har gått veldig fint til nå! Bare en liten oppdatering, hihi!

  Håper dere alle får en fin onsdag! • Telttur

  Det har vært utrolig mye frem og tilbake denne helgenen, men det har endt utrolig bra. Jeg jobbet 10-16 på lørdag (fikk slutte 2 timer før, hihi), og så kom Anne Martine for å hente meg. Vi skulle ut på telttur, men det hølja ned. Bikkjene mine ble da igjen med mamma, og så reiste vi til søstera hennes for å kose oss der istedenfor. Vi handlet inn mat og litt godt, og fikk spist oss gode og mette. Men så ble det opphold, og vi bestemte oss for å reise ut likevel. Kommer frem, og det begynner å regne igjen, herlighet. Men vi var super kjappe med å få opp dette teltet, og det var ikke så langt å gå som vi trodde, så det gikk utrolig greit. Hadde glemt å pakke med oss en del ting, men det gikk så fint. Krøllet oss sammen i hver vår sovepose, og bikkjene hennes sov rundt oss, hihi. Litt kjipt at mine ikke fikk bli med når det var planen, men da slapp de en våt natt da. Var veldig koselig med litt jentetid. Vi la oss ikke før rundt 02.30, for vi prater på både inn- og utpust når vi er sammen da det er lenge mellom hver gang vi ser hverandre, hihi. Og så sto vi opp rundt 08 igjen. Praten fortsatte og så pakket vi sammen, og reiste hjem til henne! 


  Samboer kom for å hente meg rundt 11.30, og da reiste vi videre til IPO NM. Veldig mye bra å se på, men merket at det ble litt for langteklig for meg da jeg var veldig sliten, ehe, men fortsatt var det moro! Etter det reiste vi til Sørum fritidsgård. Gikk tur med de største hundene våres, og fikk da hilst på hester og geiter, og var veldig mange andre bikkjer der også. Så endte opp med en god sosialiseringsrunde. Det har de alltids godt av. Valpen vår synes det var litt skumle dyr, men gikk veldig fort over for å si det sånn. Telefonen min døde dessverre, så fikk ikke tatt noen bilder, haha! 

  Da vi var kommet hjem sov bikkjene ute i hundegården, mens vi sovna noen timer vi også. Var veldig slitne, og godt å kunne sove med han i en seng, hihi. Han har nå reist på jobb, mens vi skal snart ta siste lufting etter mat for å fortsette søvnen vår! Alt i alt har det vært en utrolig fin helg, og utrolig godt å få se denne jenta litt i alle fall. Hun går på skole i Budapest, så er ikke ofte dessverre. Men jeg skal ned å besøke henne en gang i løpet av neste år, så håper vi får til noe bra da! Men nå er det natta her i huset, da det er opp tidlig for jobb i morgen igjen! 

  Håper alle har hatt en super helg!  • Artesia spa

  Nå har jeg endelig fått lagt meg nedpå, og kan fortelle dere hva som har skjedd i dag. Dagen har vært helt perfekt! 

  Våknet opp ganske så spent i dag tidlig, for jeg visste jo som skrevet tidligere, ikke hva vi skulle gjøre i dag. Kjørte til tante, og fikk da vite at vi skulle på spa, og så ut for litt mat. Vi tok toget innover, og så har vi gått en god del i dag. Ingen av oss er veldig kjente i Oslo, men vi fant frem til slutt. Det var kjempe bra service der, og siden det er Juli var det ganske rolig. Det passet oss veldig fint siden vi fikk stedet nesten helt for oss selv. Det var et stort og fint treningsrom som vi kunne benytte oss av, men dessverre hadde vi glemt sko. Så det får bli neste gang. Vi hadde tilgang på solarium som vi kunne bruke så mye vi ville. Jeg tok bare 30 minutter siden jeg er litt brent fra helgen som var, så turte ikke ta for mye, men var utrolig deilig. Det var et stort og flott basseng som vi svømte masse i. Vi skrudde på sånn motstrøm, som gjorde at treningen ble enda mer effektiv. Kjempe deilig, selv om jeg er helt død i hele kroppen. Og så var det et boblebad som var kjempe varmt og godt. Her fikk vi servert smoothie, som også er faktisk den beste jeg har smakt noen sinne. Og mellom badingen og solingen, byttet vi på to ulike badstuer. Både den vanlige orginale som jeg kaller den, og så en stimbadstu (damp). Kjempe deilig begge to. Er også tilgang til sånn kjølebalje, men den ble for kald for min del, hihi! Og i tillegg fikk vi 30 minutter med massage. Det knakk i hele ryggen og nakken min, og fikk faktisk beskjed om at jeg burde gjøre dette oftere. Har veldig mange knuter i tillegg til at jeg er skeiv fra topp til tå, men det er ingen som har klart å massere de bort. Men massage i ny og ne er virkelig tingen!   Når vi var ferdige på spa fikk vi også gratis kaffe latte på veien ut. Kunne drikke gratis kaffe, te, og andre ting som vi ville. Og alt av shampo, balsam, såper og sånt var inkludert. Og for ikke snakke om prisen. Den var helt fabelaktig, så anbefaler dere virkelig å reise til dette steden. Ligger på Majorstuen, og er virkelig verdt turen! 

  Da vi gikk videre hadde vi god tid, sånn at vi kunne gå gjennom parken og så satt vi oss ved brygga og bare snakket litt. Før det ble servert mat og dessert på Oliva Restaurante. Et utrolig fint sted, maten smakte kjempe godt og servicen var på plass. Kan også anbefales! 
   

  Sånn alt i alt har dette vært en perfekt dag, og en utrolig flott bursdagsgave. Tante er utrolig snill, og vi har det så koselig sammen. Har allerede planlagt neste tur sammen, eller to faktisk. Så det blir ikke siste gang vi gjør noe sammen, hihi. Nå er jeg utrolig sliten, så sengen kaller. Håper dere alle har hatt en super dag!   Gir dette stedet terningkast 6!!

  Avreise

  Nå er bilen pakket og klar, og samboer har fått sovet litt. Dermed går turen til Maura. Må stoppe på veien for å handle inn det siste vi trenger av salat og diverse, men ellers er det rett fremover. Gleder meg til en tur med gode venner og alle bikkjene selvfølgelig. Håper vi får gode opplevelser alle sammen, og at været holder seg fint. Hvor mye blogg det blir er jeg litt usikker på. Kommer an på hvor bra dekning det er der borte, om jeg kan få brukt mobildataen. Men vi får se! 


  Biola er vandt til å sitte i bilen min, og ble veldig skuffet når hun måtte inn i den nye, tihi! Lille go´jenta mi!  • Nesbyen

  Nå er det snart klart for avreise. Skal til Nesbyen på utstilling, men også en liten kjærestetur. Gleder meg masse, og håper på fint vær og godt humør! Vi skrives når jeg er hjemme igjen, og har forhåpentigvis noen bilder å dele med dere. Skal virkelig prøve å skjerpe meg! 
  Biola fra forrige helgs utstilling - For ung til å delta enda, men en veldig flink tilskuer! 

  Ønsker alle sammen en fin helg!  • Bring it on

  Nå er jeg snart klar for avreise. Har pakket siste rest, vært i dusjen og mangler egentlig bare noe sminke. Deretter skal jeg ta med meg smågutta til mamma og pappa. Vi skal være der noen timer, kanskje bade litt i bassenget og så skal jeg og mamma kjøre videre til jobb. Etter jobben skal samboer med de to andre bikkjene hente meg, og så skal vi kjøre videre til utstillingsplassen. Og der skal vi være hele helgen! 

  Tror denne helgen blir veldig bra, men håper at varmen ikke slår ut alle bikkjene våres. Har pakket alt fra vifter til kjølematter for å ha ting klart. Alt for barna våres. Gleder meg til en fin og sosial helg. Bring it on! 

  Ønsker alle sammen en super helg!  • Utstilling

  Fredagen gikk utrolig fort. Startet dagen tidlig med å fore bikkjer, og etter det var det å rydde og vaske hele huset. Og pakke selvfølgelig. Jeg må alltid vaske hele huset før jeg drar noe sted, fordi jeg vet hvor sliten jeg er når jeg kommer hjem, så da er det alltid godt å komme hjem til rent hus. Fikk hengt opp alt av klær osv også, så var kjempe deilig. Pakket to fulle biler. Dro fredagen, men reiste jo rundt 14.00, så tiden gikk utrolig fort. Skulle levere gutta hos mamma og pappa, og handle litt og sånt. Tiden flyr altså. Kom oss frem til slutt, og det var kjempe deilig!

  Lørdag var det utrolig varmt. Jeg er helt rød, hahah. Smurte meg masse, men tydeligvis ikke nok. Gikk i shorts hele dagen, var en skikkelig sommerdag! Alle bikkjene fra våres område gjorde det drit bra. Fikk kjempe gode resultater, og alt var perfekt egentlig!

  Idag var det stikk motsatt. Regnet kjempe masse og var veldig kaldt. Men men. Bikkjene var klare de, men noe slitne selvfølgelig. Var litt uheldig med dommer på noen av bikkjene, men ellers greit. Var mange som reagerte på denne, så var ikke bare oss. Men det er ikke noe å få gjort noe med dessverre. Vi får prøve å gjøre det enda bedre neste gang. Men gode resultater, det fikk vi! 


   

  Alt i alt, en veldig fin helg. Har kost oss masse. Grilla, trent hund og vært i godt selskap. Finnes ikke bedre enn det altså! Veldig glad og takknemlig for at jeg fikk fri denne helgenen! 


   

  På bølgene blå

  God mandag! Tilbake til hverdagen, etter en veldig fin helg. Vi koste oss masse på båten, selv om det var en del forsinkelser pga snøkaos og høye bølger. Vi kjente det skikkelig, men gikk bra. Lørdag gikk vi rett til middag, så til taxfree og så var det bar og disco resten av kvelden. Møtte masse folk, fikk i oss en god del drikke og danset til klokken var 03. Da gikk vi til sengs, og så sto vi opp 09 dagen etterpå. Fortsatte handlingen, tok frokost og så var i 2,5 timer i spa. Flere forskjellige basseng, boblebad, fotbad osv.. veldig fint, men savnet behandlinger også. Men alt i alt, en super tur! Fikk tatt noen flere julegaver også, så nå begynner vi å bli klare!

  Dessverre, så har jeg blitt syk. Vått hår etter spa, frysapin så det holder, så jah. Måtte jo gå ute i snøvær fra båt til tog osv.. så jeg har vondt i ører, hals og tett som bare det. Men ellers fin! Har fått kommet meg i dusjen. Vært en tur ute med Pia, og nå skal jeg få igjen varmen litt før jeg skal reise på jobben! Frister ikke, men må tjene noe penger. Har tross alt hatt fri en uke, så skal ikke klage!

  Ha en fin mandag! • On my way

  Skrev sist at neste gang dere hører fra meg ville jeg være tilbake i Norge, det er ikke heeeelt sant, men nesten. Sitter på flyet nå, og har 1 time ca igjen. På turen ned hadde vi ikke nett, men jaggu fikk vi det nå og da kan jeg jo benytte det!

  Alt av innsjekk og alt egentlig gikk som smurt. Eneste er at det er så lite som holder oppe så tidlig, men vi fant da noe spisbart selv om. Endte opp med en kyllingbaguett og så måtte vi selvfølgelig på starbucks. Hører liksom til reiselivet! På flyet her er det egentlig ikke sånn kjempe mange, så jeg har vært så heldig å kunne sove de to første timene på to seter, med kjæresten som hodepute. Og ingen barn verken foran eller bak, som vi fikk på vei ned. Det er fryktelig slitsomt med barnegråt 4 timer. Vet det ikke er lett for verken barn eller voksne, ser jo at de prøver alt de kan for å roe ned osv.. Men jeg har bestemt meg for å aldri ta med mine barn før de er i skolealder. De husker ikke spesielt av det når de er helt knøtt, og etter min mening bare masse ekstra styr/stress med vogner og ditt og datt, men det er smak og behag selvfølgelig! Kan hende jeg endrer mening når vi kommer så langt og får egne barn, men vi får se! I alle fall, denne flyturen har vært veldig bra hittil. Som sagt, ikke spesielt mye folk, sovet behagelig i to timer og nå spiser jeg godteri, haha. Gleder meg til å lande, og gleder meg til å se igjen alle sammen!

  Får ikke lastet opp bilder her faktisk, men jaja, får ta det igjen hjemme.

  Vi skrives snart igjen!

  Hjemreisen

  Jah, nå er vi faktisk klare, selv om det ikke er før i morgen tidlig. Mangler noen få ting, men det meste er gjort til nå. Vasket og ryddet fra topp til tå, skrevet i hytteboka og alt. Mangler å få ferdig en vask med håndklær og en oppvaskmaskin. Ryddet inn bord og stoler er klart, og vi kjenner på oss at vi er klare for å reise NÅ!! Savner bikkjene så ufattelig mye, og gleder oss til å begynne på oppgavene hjemme. Har planlagt alt vi skal, og kunne fint ha startet nå. Skal male to hus og annet diverse som olje og beising. I tillegg fikk pappa tak i noe gjerder til oss. Så ei kjent ei som la ut på Facebook, så da sendte jeg bare melding til pappa for å få han til å fikse, haha. Så da er vi et godt stykke på vei. Dette blir så bra, og gleder meg til å vise dere når den tid kommer. Ting tar jo litt tid også!

  Nå skal vi snart ut for å spise, gå litt rundt og bare drøye tid egentlig. Være minst mulig i leiligheten da den er ferdig vaska, haha! Vi skal opp 05 i morgen tidlig, og håper fly og alt går etter planen! Neste gang vi blogges er jeg tilbake i Norge igjen!! • Jeg sprakk

  I dag er det så sinnsykt varmt, og vi måtte jo på markedet. Eller, jeg måtte, kjæresten tvang jeg med så jeg ikke gikk alene. Fikk litt diverse faktisk, men fant ingen sko nå heller dessverre. Så da får det bare være ! Men på vei tilbake fant vi godteriboden, og nå har vi vært flinke gjennom hele oppholdet, så da sprakk jeg, haha!! Skal jo hjem igjen snart og tilbake på dietten, og da kunne jeg kose meg litt. Kjøpte jo ikke mye, men det smakte helt himmelsk! Eller, det gjorde det i hodet mitt.. Jeg ble faktisk skuffet, men kan ha noe med at jeg har vært så på det at jeg ikke skal spise så mye dritt lenger. Men helt ræva smakte det ikke, men ja, ikke så godt som det var en gang, men godt er vel det? Haha!

  Nå skal vi bare samle kreftene før vi går videre til stranden. Må nyte de siste dagene og prøve å få mest mulig farge før vi drar, hihi! Kan ligge der i flere timer, sovner ofte også, men våkner så jeg får smurt (til tider, Hahahah)

  Kos dere i dag, for det skal vi!!

  Guess what

  I går, etter å ha spist og vært en del ute, så satt vi oss ned for å slappe av litt. Eller jeg leste ferdig enda en bok, og kjæresten fortsatte med studier. Men så ble jeg så rastløs, og sa at nå må vi jogge en tur. Får en god del motivasjon etter å være i den sportsbutikken altså, og da klør jeg litt i kroppen etter å prøve ting. I tillegg er det nå en god stund siden jeg har trent, så var veldig deilig. Jeg jogga en god del, og gikk litt da. Kjæresten er ikke glad i å jogge, så han gikk fort og jeg jogga ved siden av. Vi var ute i en time og et kvarter faktisk. Var sinnsykt deilig, og det er første gang jeg har trent skikkelig her nede i Spania. Vi var veldig fornøyde med formen også, og kunne legge oss med god samvittighet. Vi satte på mazerunner 2 først, og den var utrolig bra synes jeg. Så vi sovna vel ikke før tretiden, men det gikk bra!

  Og i går var kjæresten så kjepphøy og sa at vi skulle stå opp tidlig, og være ute til trening før 09. Jeg tok utfordringen, selv om jeg ikke hadde noe særlig lyst, haha. Hater om morgenen og sånt da det er så varmt. Mye mer deilig på kvelden, men Joda, vi kom oss opp og dro ut. Samme løypa som i går, men i dag gikk jeg mer altså. Har på planen at vi skal ta en ny runde i kveld, så vi får se. Var i alle fall deilig å bruke kroppen litt igjen! På veien hjem fra trening kjøpte vi med oss brød til frokost, og så gjorde vi oss klare for stranden. Og der har vi vært frem til nå. Har akkurat kommet hjem, og skal snart hive oss i dusjen. Vi har det helt fantastisk her altså!

  Så nå skal vi slappe av litt. Kjæresten må studere litt igjen, og så skal vi ut på vandring og finne et sted å spise. Finner forskjellige steder hele tiden, og det er veldig mye bra vi har fått så langt. Nyter dagene altså!

  Ha en fortsatt fin dag alle sammen! • Sprinter

  Så tung i kroppen som jeg er nå har jeg ikke vært på lenge. Vi har gått kjempe langt, ned og opp diverse gater og så spiste vi ute. Bestilte toast med egg og skinke, helt fabelaktig. Drit godt!! Så nå er vi begge her veldig tunge etter mye mat, men derfor er det så deilig når vi går både før og etter, haha!

  Før vi spiste gikk vi innom sprinter, som er en sportsbutikk her nede. Elsker den virkelig! Finner så mye fint, dyrt men likevel halve prisen enn i Norge, eller enda mer rabatt! Jeg kjøpte bare en shorts faktisk. Ville ha mye, men måtte begrense, haha. Kjæresten fikk endelig nye joggesko og litt diverse. Han trengte det mer enn meg!

  Jeg har ikke skaffet meg solbriller med styrke, så det blir brille på brille. Dette er fordi linsene mine tørket ut og hadde ikke med skift da jeg har glemt å bestille, ehe!

  Ellers, det har vært veldig varmt i dag også. Gradene steg de, men det har blåst en del, og helt ærlig må jeg si det har vært deilig. Vi har ikke hatt noe dårlig vær her, bare skikkelig varme, så var godt med litt vind så vi orket å gå enda lenger og fikk sett litt her og der!

  Nå skal vi bare slappe av litt. Kjæresten må studere litt sånn innimellom, så da gjør jeg alt mulig annet. Kos dere masse der dere er. Ønsker dere en fin kveld!

  Kjølig

  Når vi sto opp 09 i dag var det ikke mer enn 25 grader, og vi er vandt til litt mer, haha. I tillegg er det noen skyer på himmelen i dag, og det blir fort kaldt når solen går bort. Altså, i Norge hadde jeg vært glad, men her nede blir du fort vandt til varmen, og da blir det også fort kaldt når gradene synker. Men misforstå meg rett, haha, det er fortsatt deilig, men vi unngår da stranden i dag, og bruker dagen på å gå rundt, se litt nytt og bare kose oss litt rundt omkring. Skal handle litt igjen etterpå, men denne gangen skal vi gå og ikke sykle som sist, haha. Har enda ikke fiksa sykkelen etter det som skjedde, for det sitter helt fast. Var noe med dekk, mutter og noe. Det blir en jobb for bestefar da han kommer ned igjen!

  Vi skal ut og spise igjen på samme sted som vi var Igår. Var noe så sinnsykt god mat der, og klør i fingra etter å prøve noe nytt! Og vi tok en titt i butikker på vei hjem i går kveld, og gjett hva, fant sånne sko jeg har leita etter, men for en pris!!!! Var ikke mange jeg fant, var 3 stykker eller noe, og de kostet en god del!! Så derfor skal jeg prøve meg en siste gang på marked på lørdag, virkelig se etter og håpe jeg finner noen der som er litt rimeligere! Og ellers skal vi bare nyte de siste dagene før vi drar hjem. Reiser tidlig om morgenen på mandag, og må faktisk si det blir godt å komme hjem også! Har en hel haug av oppgaver, så det blir bra!!

  Nå skal vi bare smøre oss før vi går ut på ny tur. Nyt dagen alle sammen! • Et mirakel

  Jeg skrev i går at det ikke ble noe strand på meg i dag, pga eksem, om ikke det skjedde et mirakel i løpet av natten. Gjett hva, jeg ble ti ganger bedre etter å ha klæsjet på bare alovera. Det har roet seg skikkelig. Har fortsatt litt igjen, men dekket til de områdene og fikk fremdeles solt en god del rygg. Er fryktelig deilig altså! Håper det blir helt borte snart, om ikke vet jeg i alle fall at det blir borte hjemme i Norge. Fikk melding av flere hjemme om at det høljet som bare det, mens her har vi over 30 grader i skyggen. Om det er noen trøst så gikk vi hjem etter tre timer fordi det blåste en del, haha. Jeg har fått begynne på en ny bok, og så langt veldig bra! Kjæresten er i dusjen, så er det min tur etterpå før vi skal ut og spise. En veldig fin dag for min del, som trodde at det ble innedag, haha!

  Håper dere får en fortsatt fin dag, uansett hvor dere befinner dere! • Elsk-hat

  Hei og god kveld alle sammen! I dag var vi hjemme helt til 13 faktisk, før vi dro på stranda etterpå. Vi trengte rett og slett litt tid på å kjøle oss ned, lese litt og slappe av uten sol. Og så dro vi på stranda og var der 3-4 timer. Deilig var det, men samtidig ikke. Jeg fikk lest ut boka som jeg startet på i går, samme tidspunkt faktisk, så ca. Et døgn brukte jeg. Sykt bra bok som jeg er meget fornøyd med. Elsker syden, med bøker. Tar meg ikke tid eller roen til det hjemme i Norge. Her nede elsker jeg å kunne lese hele tiden egentlig! Men eksemen min blir verre og verre.. Hater det virkelig. Er sånne varmeutslett greier, hatt det noe før men ikke i nærheten sånn som det er nå. Men vi smører med 50 her og vanlig resten, haha! Blir nok ikke stranda i morgen dessverre, hvis ikke det skjer et mirakel i løpet av natten!

  Ellers har vi vært en tur på butikken og spist ute på kina'n. Fikk gratis dessert der i dag også. Er så super gode folk og elsker stedet! Etter det gikk vi hjem igjen, og her sitter vi enda. Var jo ute så sent Igår så da tar vi det litt rolig i dag. Gikk den lange turen, tok noe å spise, gikk et stykke til, tok noen drinker, tok en liten omvei litt her og der. Var veldig deilig. Er godt å kunne gå ute og ikke tenke at en må hjem til hunder hele tiden, men savnet etter de er fryktelig stort nå. Blir godt å se de igjen om ikke så altfor lenge!

  Litt fra i går kveld og i dag. Har det veldig bra, men savnet etter gode venner og dyra mine blir større og større. Blir godt å komme hjem igjen også, men skal nyte de siste dagene her i godt selskap!

  Stranda

  Det har vært en knall fin dag på stranden i dag. Kjæresten har fortsatt parasollen med seg, men begynner å bli bra. Jeg blir mer og mer fornøyd med brunfargen min, men sliter nå litt med soleksem. Har hatt det i en liten grad i 2010, og så kommer det en del nå. Skjønner ikke hvorfor, men må jo bare smøre og smøre. Tok heldigvis med krem for det, sånn i tilfelle. Angrer ikke på det nå!

  I dag har det vært de høyeste gradene vi har hatt for denne perioden. Har en uke igjen, men de sier jo at tropevarmen kommer nå, så vi får se! Det var over 40 grader på det varmeste. Når vi gikk ut for å kjøpe brød i dag rundt 10.20 så var det 33 grader i skyggen. Så det sier litt. Deilig er det, men må passe ekstra godt på smøring! Jeg har også i dag hatt roen med meg til å starte med ei bok. Den er sykt spennende, og tiden går jo bare så fort. Vannmelon i den ene hånden, boken i den andre og ørepropper i øra, jah da har jeg det godt!

  Kjæresten er nå i dusjen, og så er det min tur etterpå. Så skal vi slappe av litt, før vi skal ut senere i kveld. Koser oss masse med andre ord! • Eldst, men minst

  God kveld!

  I dag startet vi dagen med å bli slått i trynet av varmen, var veldig deilig! Vi gikk til nærbutikken og kjøpte fersk loff som vi gjør hver dag, og så går vi hjem for å spise frokost. I dag skulle vi prøve oss på stranden igjen, men med solfaktor 50 og parasoll til min lille hjelpesløse kjæreste, haha, neida, han begynner å bli bra, men må nok fortsette med den faktoren og parasoll en stund til! Vi var hjemme igjen til 16 da det begynte å skye litt over. Gikk i dusjen, satte på en klesvask og så har vi slappet av og kost oss her i leiligheten. Klokken 18.30 gikk vi ut til pola park igjen. Det er et sted jeg har vært på siden jeg var liten. Masse karuseller, spisesteder, spillehall og jah, masse kos. De feirer 20 år i år, så vi har vært med på feiringa. Drukket slush, spist sukkerspinn, pommes frites og hamburger. Jeg slo til og med kjæresten to ganger i airhockey, med litt flaks men. Han vant noen runder han også, haha! De store unga blir fort de minste. Ser rundt på alt og går rundt, og det er de voksne som gliser mest og ler høyest. Det er rart og plutselig være en del av de, men sinnsykt gøy!

  Kortspill er også noe som er veldig viktig her nede i syden. Har så mye moro her, koser oss gløgg ihjel. Nå skal vi faktisk se en film, og ta det rolig videre. Tilbake på stranden i morgen. Er marked igjen også, men tror ikke vi drar dit igjen. Føler vi er litt ferdig der, men må ha det en gang hver tur uansett! Er noe med sjarmen!

  Det var dagens oppdatering, blogges snart igjen! • Marked

  Dette med bloggen ble ikke så vanskelig som jeg hadde trodd, så kan nok hende dere får høre en del underveis likevel!

  I dag sto vi opp tidlig for å dra på marked. Fant ikke noe av det jeg leter etter. Savner et par sko jeg kjøpte for et par år siden. Altså, de har noen lignende, men med spenne og ikke glidelås. Og for meg, så har det mye å si.. Dessverre! Men vi får fortsette å lete. De var så gode å gå i, så bra ut (synes jeg) og var perfekt til mine føtter. Men så fikk vi en valp som spiste de dag nummer to hun var hos oss, sleipe lille godjenta, men men!

  Da vi kom tilbake spiste vi frokost, og nå må jeg snart rydde litt. Skal ikke gjøre så veldig mye i dag heller. Samboer er jo fortsatt ganske brent, men i morgen har han lovt meg stranden. Han får ligge under parasollen og jeg har begynt å smøre han med faktor 50, hahah! Men det er kos her i leilighet også, men kjenner jeg blir litt rastløs, huff! Men vi skal ut i byen til kvelden og det er alltid kos!

  Vi koser oss i alle fall gløgg i hjel, men neste gang må vi nok ha med noen flere. Vi begge er vandt til litt mer bråk og sånt, at det skjer litt mer - tar litt lenger tid. Men når det bare er oss går det jo relativt fort. Vi regner fortsatt tid til at det er minimum 5 stk som skal i dusjen før vi skal ut osv, hahaha, er uvant, men veldig kos med en 100% kjærestetur også. Tid til å tenke på oss selv og ingen andre for en periode!

  Håper dere har det strålende der dere er!

  Rio Safari

  Stikker innom for et lite hei nå som jeg har tid. I dag har vi vært på Rio Safari, og det er like koselig hvert år. Dyrene der har det så fint og eierne er så flinke. Vi fikk med oss tre show, gikk hele runden og spiste på en cafe der. En skikkelig koselig dag. Grunnen til at vi dro allerede bort i dag, er fordi samboer er rimelig brent fra stranden i går, hahah. Blir nok å finne frem parasollen til han!

  Så nå har vi spist middag hjemme. Syklet til butikken istad, og det var veldig deilig å få litt kald luft, haha. I dag skal vi ta det bare rolig. Kanskje ta en tur ut, kanskje ikke?

  I morgen skal vi først på marked, og så stranda og resten tar vi på sparket. Det beste med syden er nettopp det. Vi tar det som det kommer, og gjør som vi vil!

  Hilser fra Spania! Blogges før dere vet ordet av det!

  Spania


  // Tatt for noen år siden
   

  Nå er det jammen meg ikke lenge igjen før jeg og samboer stikker avgårde til Spania. Gleder oss bare mer og mer som dagene går, og det skal bli så deilig å kunne få slappe av. Trenger ikke tenke på jobb, dyra eller noe som helst, bortsett fra oss selv. Skal ligge på stranda hele dagen, gå ut og spise på kvelden, og nå kan vi også unne oss noen drinker uten å måtte tenke på at vi ikke kan pga kjøring. Så jah, blir noen herlige dager det altså! Vi skal bo i leiligheten til bestemor og bestefar. Vi trives veldig der, både i leiligheten og nabolaget. Hyggelige naboer, kort vei til absolutt alt så vi ikke trenger bil, og det er rett og slett perfekt! Vi reiser 8. juni og kommer hjem igjen 20. juni. Det vil dessverre ikke bli noe blogging derfra, for jeg kommer til å ta 100% ferie, om jeg klarer. Det er nett der, men spørs hvor mye tid vi får. Pleier jo egentlig bare å sove i leiligheten, og resten er vi ute og vandrer. Så ikke forvent noe, men kan hende det kommer ett eller to innlegg likevel! Nå har jeg også smått begynt å tenke på denne pakkingen, og er ganske så klar for å ta ned kofferten. Jeg må jobbe mandagen 6.juni, men det er helt greit. Får fri tre uker, så har jo en uke hjemme etter syden også. Så det er helt greit. Det kommer til å bli utrolig bra! 

  Flere som skal på ferie snart? Gjerne fortell hvor!  • Tur - England

  Nå har jeg akkurat våknet, og kan ikke si jeg er helt våken, men helt greit! 

  På søndag morgen reiste jeg og mamma til England sammen med jobben, som jeg har skrevet før, og det var en helt utrolig fin tur! En herlig gjeng å reise sammen med, tuller og fjåser hele tiden samtidig som en får noe gjort. Vi ble også tatt i mot veldig godt, alle hilste og smilte hele tiden, og var ikke et problem noen gang. Hotellrommene var også fine, selv om vi ikke fikk tilbringet så mye tid der, haha! Da vi første gangen på på flyplassen gikk det ganske radig, men med den mellomlandingen i København tok det ganske lang tid. Måtte vente ca 3,5 time før vi kunne komme til neste fly, og da når du har jobbet hele uken og så skal du reise, da blir du fort sliten. Så vi fant en starbucks og satt oss ned et sted det var wifi, haha. Men så fikk vi plutselig gaten, og det tok søren meg 15 minutter å gå dit. Vi rakk da ikke å spise som planlagt, dessverre! Og da vi endelig landet på siste stopp var det rett i taxi som kjørte oss til hotellet. Skikkelig feil for meg at de kjørte på feil side osv, det føltes ut som vi skulle kræsje hver eneste gang, haha! Da vi endelig ankom hotellet måtte vi skrive oss inn, løpe opp på rommene med kofferter og så rett ned for å begynne på bestillinger. Er jo derfor vi tok denne turen, for å bestille varer til butikken vår! Vi rakk bare en time før de stengte, men vi fikk sett og planlagt en god del allerede!

  Og så var det rett opp på rommet for å dusje og skifte til middag & fest. Var gjort i stand skikkelig mye, og tema var Hollywood. Da vi ankom det første rommet ble vi tilbudt drinker, og ble ganske fullt før vi ble sluppet inn. Da vi fikk lov til å bevege oss videre kom vi på rød løper, ble intervjuet og tatt bilder av med noen som var kledd som kjente skuespillere. Kjempe stas! Og når vi kom inn til spise/show salen var det navnelapper, hater det, men gikk heldigvis bra. Jeg havnet på bor med flere sjefer (av store ting), folk fra portugal, Sverige, Danmark og noen fra gjengen vår da selvfølgelig. Maten var helt ok, ehe, jeg er kresen som mange vet, men den så veldig god ut da! Spiste deler av den! Kvelden fortsatte med show, sang og mye dansing. De hadde valgt ut sanger som mamma Mia bl.a., altså sanger som alle kan, og da vil si at alle sang og gævla for full hals, haha. Var kjempe moro, og vi var faktisk en god del ute på dansegulvet også. En kjempe fin kveld/natt!

  Mandag våknet vi da igjen ganske så slitne hele gjengen, men opp måtte vi for å få bestillinger unnagjort. Vi fikk frokost først da, men vi kom litt sent og fikk da ikke noe mer enn et lite rundstykke og en liten boks med syltetøy eller nutella. Det var det som var igjen, selv om frokosten var en time igjen i følge planen deres. Men men, vi overlevde. Vi var ferdige med bestiller rundt 14, og da gikk vi ned til sentrum for å finne et sted å spise, og fant et ganske stort senter egentlig, så det sier seg selv at vi gikk i noen butikker. Vi måtte jo sjekke ut lenge før vi var ferdige, så noe måtte vi drøye tiden med. Fikk kjøpt litt småtterier bare for å bruke opp pengene, bruker jo aldri pund vi, så da er det ikke vits å ta de med hjem igjen. Da vi kom tilbake til hotellet igjen, til avtalt tid, til og med litt før faktisk, så sto den første taxien der som vi ble hivd med på. På første flyplassen gikk det ganske bra, måtte gå litt å vente på gaten, men etter det gikk det ganske fort. Vi måtte også mellomlande i Danmark på vei hjem også, (gikk ikke direktefly noen gang), men nå slapp vi å vente mange timer, nå måtte vi heller løpe, haha. Neida, vi løp ikke men gikk ganske så fort, og kom akkurat i tide. Gikk om bord med en gang, og kapteinen sier vi er klar til avreise, og så kommer det en melding om at de ikke har fått med all bagasjen. Det tok da 5 minutter ekstra, som også gjorde at vi ble bakerst i køen på flybanen. Det blåste og regnet så utrolig der også, så skle faktisk litt på banen og var en del turbulens, men det gikk bra!

  Da vi landet gikk alle rett inn på Taxfree, og så hentet vi bagasjen og sa hade til hverandre. En kjempe koselig tur alt i alt, og gleder meg til neste gang det skjer noe!

  ♥  

  England

  Jah, da var dagen kommet for at jeg og mamma reiser til England sammen med jobben. Det er en tur for å bestille varer, og så er det en galla middag på kvelden. Er hjemme igjen 00 på mandag, altså natt til tirsdag, så er nok ikke tilbake på bloggen igjen før tirsdag utpå dagen. Men nå må jeg kjøre avsted til Gardermoen, og så oppdaterer jeg når jeg er hjemme igjen! 


  England

  I dag kom endelig billetten min, og ruta er klar. Jeg skal til England sammen med jobben min, og det gleder jeg meg så utrolig mye til. Har aldri kunnet hvert med før på grunn av skolen, men nå som jeg er ferdig kan jeg også endelig få være med på ting. Fra butikken vår er det jeg og mamma som reiser, så da blir det en liten jentetur også! Vi reiser ikke før 13 september, og skal jo bare være der et døgn. Så kommer hjem igjen den 14. Det er en messe vi skal på, så blir bare tid til jobb, men jeg synes det er spennende å se hvordan andre land har det, og være med på å plukke ut nye ting til egen butikk! Gleder meg som en liten unge!
 • Tallinn

  Om noen timer nå må jeg opp igjen, og så avgårde til flyplassen. Har enda ikke fått reisefølelsen fordi jeg er så sliten etter all jobbingen, men det kommer seg nok bare jeg kommer meg på flyet! Skal bli godt med litt spa, shopping og god mat. Trenger å komme meg bort litt nå kjenner jeg! Er jo bare denne helgen, men godt blir det nok uansett tror jeg. Må tilbake på jobb igjen på mandag, men det tenker jeg ikke på før jeg kommer hjem igjen. Tiden skal brukes godt! 
  Søte bamsen jeg fikk av kjæresten - alltid med! ♥

  Nå skal jeg sove noen timer før alarmen går, blogges når jeg kommer hjem igjen!  • Spania 2013

  Som jeg har skrevet veldig mange ganger før, så drar jeg og familien min til Spania hvert år siden vi har en leilighet der nede. Den ligger i Santa Pola, og det er super fint der. Gangavstand til absolutt alt vi trenger, og taxi kommer kjapt om det er nødvendig. Denne gangen dro vi ned på bursdagen min, 16 juli, og ble møtt av noen andre slektninger som var der sammen med oss tre dager før de dro hjem. Det var trangt, men veldig koselig! Så til sammen ble vi 9 stk i starten, også ble vi 5 igjen. Vi gjør som regel det samme hver gang vi er der, siden vi ikke ønsker å "oppleve" så mye der nede - slapper av etter jobbing! 

  Det er frokost da når vi står opp, og da kjøper vi ferske rundstykker på butikken like ved oss, og det er veldig godt. Så er det stranda helt til 17-tiden, da drar vi hjem og dusjer, før vi drar ut og spiser eller går ut i byen for å shoppe. Dette er som regel dagen, utenom at vi pleier å sette av en dag hvor vi drar til et sted som heter Rio Safari, det er en slags dyrepark med show og slikt. Det er utrolig fint der, og veldig flinke folk som steller dyrene!

  Bildene under er litt blandet, men de er alle fra Dyreparken Rio Safari. Har ikke vært så flink med kameraet andre steder dessverre!

   

  Her var vi på det første showet, like morsomt hvert år!

  Denne lille her var bare et døgn da vi fikk holde de, utrolig søte ♥
  Her kjørte vi et "tog" gjennom alle dyre "bura", og får dyra tett innpå. Like gøy hver gang!

  Papegøye show!


  Har noen av dere vært i utlandet denne ferien? Hvor?

  Helgen

  Kom hjem fra hytta igår, men formen har vært veldig dårlig. Første dagen gikk veldig bra, og fikk tatt en del bilder. Solen skinte så det første vi gjorde da vi kom ut var å sole oss litt, men så kom regnet. Da gikk vi inn og begynte å jobbe litt rundt omkring. Koselig var det uansett!

  Dag  2 skinte solen og det var 30 grader nesten hele dagen, og da lå jeg bare ute å solte meg til jeg ikke orket mer. Da gikk jeg inn og sov 2-3 timer før middag. Vi spilte også noen brettspill, og flettet kranser. Det var en veldig koselig dag, og så var det jo mgp på kvelden da. 

  Dag 3, altså igår, var det overskyet og litt kaldt ute på dagen så da holdt vi oss inne før vi dro hjem igjen ved 3 tiden. Denne dagen gikk bare til filmer, og spise opp rester av mat og diverse godt, også ryddet vi oss ut døra før vi dro hjem. Jeg hadde egentlig tenkt til å blogge da jeg kom hjem på kvelden, men orket rett og slett ikke. Jeg gikk rett og la meg fordi jeg var så sliten, og var sånn idag også så måtte bli hjemme fra skolen. Har bare ligget i hele dag, og tror ikke det blir noe annerledes resten av dagen heller.   Brodern fikk en hel haug av fisk også, synd at få av oss andre liker det, haha!


  Flere har også begynt båtsesongen, skal vel det snart vi også håper jeg!

  Hva gjorde dere i helgen? • Det andre hjemmet

  Jeg var som sagt tidligere på hytta forrige helg også, men det var bare en dagstur så da tenkte vi at vi kunne dra ut en tur til. Det blir enten et døgn, eller to - får se! 
  Bare den hyttelukten kan få meg til å glemme tiden og bare slappe helt av, og det er så utrolig koselig og ikke minst godt å ha et slik sted jeg kan dra til. Jeg kommer til å ta med speilrefleksen så får bare håpe jeg husker å ta noen bilder, hehe...

  Nå må jeg bare pakke ferdig, også er jeg klar for å dra. Sangen under er en sang som jeg og familien min alltid sang da vi dro på hytta da vi var små, og har bare blitt en del av hytta vår. Haha, rart ja, men familien min er litt spesiell! 


  Hva skal dere denne helgenen?
  Har dere hørt sangen før?  • Hyttetur

  I helga fikk jeg først besøk av kjæresten, også dro jeg på hytta med familien etterpå. Vi driver og pusser opp og litt sånt nå, og det er lenge siden vi har vært der ute, så det var veldig koselig!

  Jeg tok noen bilder da vi var på tur med hundene, men glemte selvfølgelig speilrefleksen så ble med iPhone bare.

  Tok mange flere, men det var som regel av vannkanten og slikt.. Skal kanskje ut på hytta til helgen igjen, så da tar jeg med speilrefleksen!

  Det som er fint med hytta er at vi bruker ikke tv'en eller sitter på telefonen hele tiden, men finner på ting sammen uansett vær. Vi spiller brettspill, går turer, fisker, kjører båt, griller mye og sitter ute å koser oss. Det er så herlig!

  Og en ting til som dere sikkert har skjønt, så begynner jeg å blogge igjen, men er ikke sikkert det blir hver eneste dag, men oftere enn det har vært nå i det siste!

  Har dere hytte? Er dere der ofte?
  Hva liker dere best ved å være på hytta? • Hvam-besøk

  Grunnen til at jeg ikke blogget på tirsdagen var jo fordi jeg dro til Hvam sammen med Hanne. Vi dro for å møte noen venninner av oss, Thea og Ingvild. Vi var sammen med de på jentekvelden på lørdagen før, så var ikke så lenge siden sist vi hadde sett de, men det var likevel veldig koselig. Bare det å se hvor de bor, og treffe noen av folka deres var veldig kos. Vi må tilbake en gang, og da skal vi også treffe enda flere. Det ble veldig fort mørkt da vi kom så fikk ikke tid til å se så mye ute, men det tar vi igjen!


  Disse bildene er fra da jeg og Hanne besøkte June i Kongsvinger

  Har dere vært i/på Hvam før?
  Hva skal dere idag?

  Jeanett Ranvik  • Spania - resten av bildene


  Det regnet jo i to dager, og veiene ble fulle av vann. Vann gikk over fortauskanten, det var helt rart!
  Brodern tok bildeserie av meg som stuper, og jeg vet jeg har fin stil.....


  Tante fikset neglene mine


  Slik så jeg ut på bryllupsdagen til tante og onkel, ble kjempe fornøyd med jobben til frisørene!


  Lille kusinen min på 8år som skulle få krøller


  Servering i kirken før vi dro dit vi skulle


  I limousinen ble det også servering av drikke  Mating av fiskene, det var sykt mange der.


  Kakene


  Alle fikk en flaske vin hver, de var veldig søte

  Mange av bildene ble tatt på kvelden, derfor kan det ha vært litt mørkt og at bildene ikke ble så lyse. Det er heller ingen som er redigerte!

  Hva synes du om bildene?

  Jeanett Ranvik • Bryllup i Spania

  Jeg dro ned til Spania den 26.09.2012 for å besøke resten av familien som allerede var der. Ble møtt med flotte plakater, kameraer og masse hyling. Veldig koselig, følte meg som den kjendisen, hehe! Etter at vi hadde fått snakket ut, dratt til den ene leiligheten vår, så splittet vi oss litt. Noen dro til frisøren, mens vi andre dro til stranden. Utrolig deilig å få slappet av litt igjen, lenge siden jeg har kunnet gjort det. På kvelden gikk vi ut å spiste, og koste oss enda mere. Alle dagene har egentlig gått til ordning til bryllupet til tante og onkel, men har fått litt shopping, bading, spising osv i mellomtiden. Det har vært en litt stressende tur pga bryllupet, men samtidig var det utrolig deilig og avslappende. Vanskelig å forklare!

  Lørdag 29.09.2012 giftet min tante og onkel seg, og det var utrolig søtt og de var så nydelige. Fikk tatt masse bilder, men som sagt før, så legger jeg ikke ut bilder av familien dessverre. Vi kjørte i limousin og drakk champange og koste oss masse, alle vi jentene var hos frisøren og fikk ordnet oss skikkelig. Har aldri hatt det så luksus før, og det var bare så herlig!

   
  Trekker ikke inn magen, men har ribbein som sitter for høyt oppe og ut, de er også skeive...

   Dette er da noen av bildene og de fleste er tatt på kvelden hvis dere lurte på hvorfor de ikke var så lyse, og de er ikke redigerte. Tok over 3000 men kommer ikke til å dele alle her da så klart. Sa egentlig at jeg skulle lage bildevideo, men vet ikke om jeg gidder det. Får heller bli litt lange innlegg. Legger ut resten av bildene i morgen eller natt, jeg får se hva jeg gjør. 

  Vil også takke alle dere som stikker innom bloggen min og legger igjen en kommentar selv om jeg ikke har kommentert tilbake i det siste, det gjør meg glad og da vet jeg at det er noen som leser bloggen min fast også. Men skal jo så klart prøve å få lagt igjen en kommentar tilbake igjen også, men har ikke hatt noe blogglyst eller tid i det siste. 

  Har dere vært i bryllup i et annet land før?
  Hva synes dere om bildene? 

   Jeanett Ranvik • Home sweet home

  Har tenkt til å lage en bildevideo av resten av bildene, men orker ikke gjøre det nå. 
  Jeg kom hjem fra Spania tirsdag klokken ca. 23.30, og måtte jobbe full dag på onsdag. Det var veldig tøft, men jeg fikk kjøpt meg Ipad så da gikk det bra da. Det var utrolig koselig og morsomt i Spania, og skal forklare bedre når videoene er klare, men har ikke blogglyst nå, så jeg får se når jeg gjør det!

  Jeanett Ranvik  • Off to gardermoen

  Da er tiden inne for å forlate Norge, ahh, skal bli så deilig. Det eneste som er er at jeg kommer til å savne tvillingen min og alle de andre folkene, men vi sees etter høstferien ♥ For dere som ikke vet det, så reiser jeg til Spania og skal være der en uke. Hovedgrunnen til at jeg reiser er fordi tante og onkel skal gifte seg, og det ville jeg veldig gjerne være med på. Så da er det jeg og broren min som reiser, blir så koselig!


  Tatt for noen dager siden.. Og ja jeg vet, litt for redigert det siste her, men det får gå!

  Jeg kommer ikke til å blogge der nede, men skal så klart ha med kameraet også blogger jeg om det når jeg kommer hjem igjen. Så kos dere alle uansett hvor dere befinner dere, og håper alle får en fin høstferie! Vi blogges ♥

  //rekker ikke kommentere tilbake til alle før jeg kommer hjem igjen

  Jeanett Ranvik

  Pakke, Pakke, Pakke


  Da jeg kom hjem fra skolen idag var jeg så sykt sliten, så da gikk jeg å la meg også sto jeg opp for litt siden. Etter det har jeg begynt å pakke til Spania, som jeg drar til på onsdags morgen, mangler kjolen og masse, masse annet men har bare tatt å startet litt med alt av shortser, bikinier og det grunnleggende siden jeg ikke har så god tid fremover. 

  Idag er sånn pakke og rydde dag, i morgen skal jeg jobbe fra 09-18, søndag er det kino og spising med klassen + at Marie skal sove over hos meg til mandagen. Så helgen er full med andre ord. Skal egentlig rekke å skrive ferdig en stil, men vet ikke helt om jeg rekker det i helgen, at jeg kanskje heller må gjøre den etter skolen på mandagen.

  Skal noen av dere ut å reise snart? I såfall hvor?

  Jeanett Ranvik

  Mitt første bryllup

  Jeg er så overlykkelig nå, for jeg skal i bryllup om ca. en mnd. Er så glaaad! ♥ Det er tante og onkel som skal gifte seg i en sjømanskirke nede i Spania, men det har hele tiden vært sagt at familien min ikke får dratt pga butikken og slikt, men nå skal bestemor og bestefar spandere hele turen for meg og broren min. Elsker de to altså, beste besteforeldrene av alle! Bryllupet er bare den ene dagen, så det blir også 6 andre dager til soling, og bare kos. Gleder meg sykt!

   

  Dette blir det første bryllupet jeg skal i, og ser virkelig frem til dette. Jeg må be meg fri tre dager eller noe fra skolen, men det får gå. Har ikke hatt fravær til nå, ulikt meg for dere som ikke vet det. Ahh, nei, kan nesten ikke beskrive det, så glad akkurat nå!

  Har du vært i bryllup før?

  @Jeanett Ranvik

  Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017

  Jeanett Ranvik

  Hei! Jeg er ei jente på 21 år. Blogger om min hverdag og det som skjer rundt meg. Bildene mine tas med Canon EOS 600d og iPhone 7.

 • Instagram: Jeanettranvik ♥

 • Kontakt: jeanettranvik@hotmail.com

 • hits